Hotel Pelikán Purkarec přímo u přehrady s polopenzí a vstupem do wellness nebo vodním dobrodružstvím

Hotel Pelikán, Jižní Čechy - Hluboká nad Vltavou

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel Pelikán Purkarec přímo u přehrady s polopenzí a vstupem do wellness nebo vodním dobrodružstvím

Hotel Pelikán, Jižní Čechy - Hluboká nad Vltavou Hotel Pelikán, Jižní Čechy - Hluboká nad Vltavou (mapa)

Ukončené od 3 980 Kč

od 3 980 Kč

Až 38 % sleva Běžná cena: 6 200 - 8 280 Kč

Už jste se u Vltavy setkali s pelikánem? Nyní máte možnost. Jen 50 metrů od vodní nádrže Hněvkovice jeden hnízdí a kromě polopenze vám naservíruje třeba odpočinek v parní sauně či láhev vína. Výlet motorovou lodí po Hněvkovické přehradě i zapůjčení šlapadel či paddleboardů potěší každého milovníka vodních aktivit, stejně tak i zámek Hluboká nad Vltavou, který máte za humny.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Malebná vesnice přímo u přehrady

Malebná vesnice přímo u přehrady

Nové wellness centrum

Nové wellness centrum

Zámek Hluboká a ZOO 8,8 km

Zámek Hluboká a ZOO 8,8 km

Výlet motorovou lodí, zapůjčení šlapadel nebo paddleboardů

Výlet motorovou lodí, zapůjčení šlapadel nebo paddleboardů

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Pelikán

  • polopenze polopenze
  • vstup do wellness vstup do wellness

O hotelu

Hotel Pelikán se nachází v půvabné jihočeské obci Purkarec, na břehu Hněvkovické přehrady, cca 8km severně od Hluboké nad Vltavou. Odpočívat zde můžete jak při sportu, tak zdravým lenošením nebo při obdivování krás Jižních Čech.

Obec leží na cyklostezce vedoucí podél řeky Vltavy přes Hlubokou nad Vltavou do Českých Budějovic a dále do Rakouska. 

Výhodou penzionu je i zajímavá nabídka služeb – naleznete zde malé infocentrum s turistickými materiály a prospekty, pro rybáře výdejnu rybářských povolenek, možnost zapůjčení sportovního vybavení či zapůjčení šlapadla či pramičky.

Ubytování

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, LCD televizí a přípojkou na internet. Dokonalý spánek vám zajistí pohodlné vysoké postele se zdravotními matracemi. V koupelně najdete sprchový kout, fén, měkké froté ručníky a osušky.

Relax ve wellness

V rámci pobytu si užijete 60 nebo 120 minut privátního relaxu ve wellness centru. Najdete zde hydromasážní vanu, parní lázeň pro 6 osob, ale i dvě perličkové lázně. Hotel nabízí také relax ve formě masáže.

Restaurace

Restaurace vaří výtečnou domácí a zahraniční kuchyni. Začněte váš den snídaní a pak pozvěte vaši polovičku na romantickou večeři o 4 chodech při svíčkách s lahví vína.

Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Ze slunné terasy můžete v jarních měsících dohlížet na děti na přilehlém dětském hřišti.

Výlety

V Jižních Čechách je téměř povinné se jít podívat na nádherný novogotický zámek Hluboká nad Vltavou, který můžete obdivovat sám o sobě, nebo si udělat procházku jeho anglickým parkem.

Jenom pár minut odtud najdete také lovecký zámek Ohrada a nedaleké ZOO, které se zaměřuje na zvířata Evropy a klimaticky mírné části Asie, zejména ale na druhy fauny České republiky. Za návštěvu stojí i lázeňské město Třeboň nebo České Budějovice.

Český Krumlov láká na historické centrum, které je právem prohlášeno za součást světového kulturního dědictví UNESCO. Celé město si uchovalo unikátní síť středověkých ulic s renesančními domy. Navštivte také unikátní náves jihočeské vesnice Holašovice s tradičními usedlostmi ve stylu selského baroka, která byla zapsána na seznam UNESCO.

Kontakt

Hotel Pelikán

Hotel Pelikán

Purkarec 133
37343 Purkarec
Česko
+420 775 558 126

penzion-purkarec@seznam.cz
www.penzionpurkarec.cz
Zobrazit partnerskou stránku