Poslední dny roku v Bílých Karpatech s neomezeným welness, masáží, zábalem, degustací vína a silvestrovským programem

Chata Jana, Bílé Karpaty - Lopeník

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Poslední dny roku v Bílých Karpatech s neomezeným welness, masáží, zábalem, degustací vína a silvestrovským programem

Chata Jana, Bílé Karpaty - Lopeník Chata Jana, Bílé Karpaty - Lopeník (mapa)

Ukončené od 12 790 Kč

od 12 790 Kč

Až 11 % sleva Běžná cena: 14 450 - 17 590 Kč

Zdá se vám, že jste toho letos moc nezažili? Napravte to aspoň poslední dny. Skvěle hodnocená Chata Jana si pro vás na závěr roku přichystala nezapomenutelný program. Wellness až do nočních hodin a tím relax nekončí. Medová masáž a zábal jistě přijde po lyžovačce také vhod. Ski areál je jen 700 m od hotelu. Degustace vína s živou hudbou zase naladí na zábavný silvestrovský večer s bohatým rautem.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 813 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Samota na Mikulčině vrchu v Bílých Karpatech

Samota na Mikulčině vrchu v Bílých Karpatech

700 m od Ski centra Bílé Karpaty

700 m od Ski centra Bílé Karpaty

Živá hudba u degustace i na Silvestra

Živá hudba u degustace i na Silvestra

Regionální kuchyně z BIO produktů

Regionální kuchyně z BIO produktů

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Chata Jana

  • balkon balkon
  • vhodné pro domácí mazlíčky vhodné pro domácí mazlíčky
  • dostupnost bez auta dostupnost bez auta
  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování

O chatě

Stylová Chata Jana se nachází na pověstné samotě Moravských Kopanic v obci Lopeník, v rekreační oblasti Mikulčin Vrch. Obklopena je jen lesy a krásnou přírodou s nádhernými výhledy do Bošácké doliny.

Apartmány

Ubytovaní budete v úplně nových apartmánech v podkroví chaty, které mají vlastní sociální zařízení a výhled do okolní přírody. Každý apartmán má varnou konvici s šálky na přípravu kávy, čaje, sklenice na víno, minilednici a TV. Volopenze. Dále je možno se ubytovat v rodinných apartmánech, které se nachází v přízemí Chaty Jany. Každý apartmán má ve své výbavě vlastní krb, sociální zařízení, televizi a vybavenou kuchyň (mikrovlnnou troubu, lednici, vařič nebo nádobí a varnou konvici)

Restaurace

Restaurace příjemně překvapí výbornou domácí kuchyní. Při popíjení kvalitního vína nebo piva se můžete kochat krásným výhledem do okolí. K dispozici je i zahradní posezení s venkovním grilem.

Wellness

Darujte svému tělu pár hodin oddechu a vychutnejte si nabídku moderního wellness centra s bazénem, saunou a vířivkou. V rámci kuponu máte neomezený vstup a také vás čeká 20% sleva na masáž a pedikúru. Uklidňující atmosféra s neopakovatelným výhledem vám pomůže načerpat novou energii a sílu.

Lyžování

Jen 700 metrů od hotelu se nachází Ski Centrum Bílé Karpaty s 2 svahy pro začátníky, pokročilé i náročné lyžaře. Nechybí lyžařská i snowboardová škola pro všechny věkové kategorie a běžecké tratě v celkové délce 70 km. Skvělé podmínky sáňkování jsou přímo u hotelu.

Výlety

Ve volném čase se určitě vydejte prozkoumat okouzlující krajinu Bílých Karpat, které jsou svými památkami, zajímavostmi a volnočasovým vyžitím pro turisty velmi atraktivní.  

Pohádkovou krajinu spatříte z ochozu překrásné dřevěné rozhledny, která stojí na kopci Velký Lopeník v Bílých Karpatech. Z jedné strany uvidíte Karpaty, z druhé můžete obdivovat majestátní Tatry.

 

Z nejznámějších památek zmiňme novogotický zámek Nový Světlov v Bojkovicích, jeden z nejmohutnějších královských hradů Buchlov či stavbu z období vrcholného baroka zámek Buchlovice.

V Uherském Brodě můžete navštívit muzeum J. A. Komenského nebo se vydat na poutní místo Velehrad, ke kapličce sv. Antonína nebo si prohlédnout větrný mlýn z roku 1842 s otočnou střechou a původním vnitřním vybavením či navštívit skazen ve Strážnici, kde spatříte lidové řemeslníky přímo při práci.

Za půl hodinky se autem dostanete do Luhačovic. Kromě léčivých pramenů ochutnejte také lázeňské oplatky a projděte se po úžasné kolonádě. 

www.chata.in

Kontakt

Chata Jana

Chata Jana

Lopeník 78
68767 Lopeník
Česko
+420 720 041 121

horska.chata@seznam.cz
www.chatajana.com
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Rozhledna na Velkém Lopeníku přibližně 3 km Trenčianský hrad přibližně 18 km Hrad Beckov přibližně 18 km Skipark Kálnica přibližně 23 km Čachtický hrad přibližně 24 km

Vyhlídková věž Poľana přibližně 25 km Lázně Trenčianské Teplice přibližně 27 km Hrad Vršatec přibližně 29 km Gazdovský dvůr přibližně 30 km Vršatská soutěska přibližně 30 km Park miniatur Podolie přibližně 30 km Lyžařské středisko Bezovec přibližně 32 km Hrad Branč přibližně 34 km Mohyla M.R.Štefánika přibližně 34 km Hrad Lednica přibližně 35 km Zoofarma Nový Zéland přibližně 35 km Topoľčianský hrad přibližně 36 km Šikmá věž ve Vrbovém přibližně 36 km Zoo a zámek Zlín-Lešná přibližně 37 km Vojenské historické muzeum - Piešťany přibližně 37 km Zámeček Sobotiště přibližně 38 km Habánský dvůr v Sobotišti přibližně 38 km Zámek Buchlovice přibližně 38 km Slovanské Hradiště Bojná - Valy přibližně 39 km Monza Indoor Kart přibližně 40 km Hrad Buchlov přibližně 41 km Nitrianská Blatnica - rozhledna na Marhátu přibližně 41 km Hrad Dobrá Voda přibližně 42 km Čertova pec přibližně 43 km Záhorské muzeum Skalica přibližně 44 km Baťov kanál - Skalica přibližně 44 km Rozhledna Brdo přibližně 44 km Rodný dům Ľ. Štúra a Alexandra Dubčeka přibližně 45 km Zřícenina hradu Cimburk přibližně 47 km Zřícenina hradu Uhrovec přibližně 47 km Zřícenina Katarínka přibližně 48 km Větrný mlýn Holíč přibližně 49 km Slovenský Stonehange přibližně 50 km Zámek a zámecké zahrady Kroměříž přibližně 50 km Zámeček Holíč přibližně 50 km