Jeseníky v hotelu Paramon s vířivkou, polopenzí a lahví vína na uvítanou

Hotel Paramon, Jeseníky - Suchá Rudná

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Jeseníky v hotelu Paramon s vířivkou, polopenzí a lahví vína na uvítanou

Hotel Paramon, Jeseníky - Suchá Rudná Hotel Paramon, Jeseníky - Suchá Rudná (mapa)

Ukončené od 1 999 Kč

od 1 999 Kč

Až 23 % sleva Běžná cena: 2 565 - 4 000 Kč

Cítíte se vyčerpaně a oči už máte z práce vytřeštěné jako sova? Ideální rozpoložení na tematický výlet - co třeba přečerpávací elektrárna Dolní stráně a hrad Sovinec? Nebo kamkoliv jinam - v Jeseníkách je pěkně všude. V horském hotelu Paramon vás jen kousek od Pradědu a Karlovy Studánky čeká perfektní turistika a pak pohoda a romantika v soukromí s lahví vína a odpočinkem ve vířivce.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 809 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Malebné Jeseníky

Malebné Jeseníky

Restaurace s českou kuchyní

Restaurace s českou kuchyní

Tři víceúčelová antuková hřiště

Tři víceúčelová antuková hřiště

Whirpool v ceně, možnost sauny

Whirpool v ceně, možnost sauny

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Paramon

  • polopenze polopenze

Prožijte nezapomenutelné "horské" chvíle a užijte si rodinný pobyt s polopenzí, vířivkou a lahví vína v příjemném Hotelu Paramon. Tam Vás čekají 3 až 4 s výhledy na jesenické lesy a aktivní odpočinek v nádherné okolní přírodě.

Přímo z oken hotelu můžete pozorovat překrásnou okolní scenérii. Ubytováni budete v atraktivním horském prostředí v obci Suché Rudné na trase mezi Karlovou Studánkou a Andělskou Horou. 


Každý pokoj má vlastní WC a koupelnu, součástí vybavení u některých pokojů je i chladnička nebo balkon. Na předchozí vyžádání vám poskytnou TV a je možnost zapůjčení notebooků s Wi-Fi přístupem.


V restauraci se můžete těšit na bohatou polopenzi, snídaně vám budou servírovány formou švédských stolů a večeře si můžete vybírat vždy z menu.


Najdete zde dokonalou harmonii těla i duše v zázračném tichu panenské přírody. Zdarma 30 min. za pobyt využijete vířivku, za příplatek i saunu. Pokud se chcete zabavit, je zde k dispozici herna na stolní tenis, kulečník nebo fotbálek. V hotelové restauraci si můžete dát vypít nějakou skleničku.


Jeseníky jsou TOP lokalitou pro pěší výlety i zdolávání horských hřebenů na kolech i pěšky. Na své si přijdou aktivní sportovci i rekreanti.  Nad Jeseníkem se také tyčí druhá nejvyšší hora naší republiky Praděd, pokud se rozhodnete pro výlet tam, určitě stojí za procházku Karlova Studánka, poslední vesnička pod Pradědem. 


Z vrcholu Pradědu je daleký rozhled na Pradědskou a Keprnickou hornatinu, město Jeseník, Bruntál, Králický Sněžník a za příznivých podmínek je vidět až na Krkonoše a přes Beskydy i Vysoké Tatry. Doporučujeme také navštívit jednou z nejkrásnějších vodních nádrží u nás – Slezskou Hartu.


Karlova Studánka se řadí mezi světoznámé lázně s nejčistším vzduchem ve střední Evropě pro léčení řady nemocí. Naleznete zde léčivé prameny vulkanického původu (6 – 7 C) a bazénový komplex s vodoléčbou a termoterapií (32 – 34 C). V lázeňském parku je expozice geologie zdejší oblasti.


Hrad Sovinec pojmenovaný od roku 1348 po hradu „páni ze Sovince“ je nejrozsáhlejším hradním komplexem v okrese Bruntál. Hrad stojí na skalnatém výběžku v horském údolí Nízkého Jeseníku a za husitských válek se byl významnou husitskou pevností...


Za výlet stojí Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně, vyhledávaná stavebně-technická památka, která se v roce 2005 se zařadila mezi 7 největších divů České republiky.


 

www.paramon.cz

Kontakt

Hotel Paramon

Hotel Paramon

Suchá Rudná 23
79331 Světlá Hora
Česko
+420 554 737 270, +420 602 707 503

hotel@paramon.cz
www.paramon.cz
Zobrazit partnerskou stránku