Nezapomenutelná lyžovačka ve Francii s ubytováním, skipasem na 6 dní a vstupy na párty každý den - už jen 10 kupónů!

CSfriends, Francie - Les Orres

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Nezapomenutelná lyžovačka ve Francii s ubytováním, skipasem na 6 dní a vstupy na párty každý den - už jen 10 kupónů!

CSfriends, Francie - Les Orres CSfriends, Francie - Les Orres (mapa)

Ukončené 3 999 Kč

3 999 Kč

Až 12 % sleva Běžná cena: 4 590 Kč

Posledních 8 kupónů

Na tomhle večírku Krakonoše nepotkáte - TOP francouzské ski centrum a zábava, jakou jsi ještě nezažil! Není divu, že se už před spuštěním na SlevaDne.cz prodalo 550 míst. Přidej se na Knockout Ski Opening a užij si všechno, co ti kupón nabízí: ubytování na úrovni, 6-denní skipas na 100 km sjezdovek i párty náramek a novinky značky ELAN na vyzkoušení.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 809 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

6-denní SKIPAS už v ceně

6-denní SKIPAS už v ceně

Každý večer vstup do párty zóny

Každý večer vstup do párty zóny

TOP středisko: 100 km sjezdovek, 17 vleků

TOP středisko: 100 km sjezdovek, 17 vleků

Ubytování na 7 nocí v stylových apartmánech

Ubytování na 7 nocí v stylových apartmánech

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CSfriends

O středisku

V jednom z nejlepších francouzských lyžařských středisek - Les Orres tě bude po aktivně stráveném dni čekat ještě aktivnější noc. A pokud náhodou nelyžujete, nevadí! Během dne si můžeš užívat přírodu a sníh a večer se společně s partou bavit.

Tato zimní párty dovolená je určena pro všechny, kteří mají chuť užít si pár dní na krásném místě, poznat kopec lidí a odnést si top zážitky. Párty dovolená je tu pro lyžaře i nelyžaře a také pro ty, kterým leze zima nahoru krkem, ale tento slovinský festival si prostě nemohou nechat ujít.

Areál se nachází v srdci majestátního smrkového lesa a kromě super nadmořské výšky (1 650 - 2 720 m nm) má také mnoho slunečního svitu. Les Orres je pro lyžaře všech úrovní. Pokud si tedy začátečník, nemusíš se bát, že to nedáš, nebo že tam někde zůstaneš zapíchnutý ve sněhu a sám. Najdeš zde  100 km sjezdovek (21 červených, 4 černé, 6 modrých a 7 zelených), 17 vleků a mnoho jiného. Pokud by ti to stále nestačilo a miluješ mít kolem sebe nádhernou přírodu, věř, že z tohoto prostředí prostě odpadne. A když uvidíš ten panoramatický výhled na národní park Ecrins! 

Ubytování

Rezort Bois Mean

Nový resort Bois Mean byl postaven v roce 2008 v nadmořské výšce 1 800 m n. m. Sněhové podmínky jsou ideální v průběhu celé zimní sezóny. Resort je vzdálený jen 50 m od nejbližší sedačkové lanovky. Obec nabízí veškerou vybavenost: obchody, bankomaty, bary, restaurace a lyžařské servisy. Pro ty, kteří se rozhodnou dorazit vlastní dopravou, je k dispozici bezplatné venkovní parkoviště a krytá garáž (za příplatek).

Popis ubytování:

Kuchyň (myčka nádobí + lednice + mini-konvekční trouba nebo mikrovlnná trouba), TV, Wi-Fi na recepci (za poplatek), balkon, lyžárna

Dvoupokojový apartmán

  • Ložnice s manželskou postelí
  • Obývací pokoj (rozkládací pohovka nebo palanda)
  • Koupelna (umyvadlo + sprchový kout nebo vana)
  • toaleta

Apartmán pro 6 osob (34 - 37 m²)

  • Ložnice s manželskou postelí
  • Výklenek s palandou
  • Obývací pokoj s rozložitelný pohovkou
  • koupelna
  • toaleta

Apartmán pro 10 osob (48 - 55 m²)

  • 2 ložnice s manželskou postelí nebo samostatnými lůžky
  • Výklenek s palandou
  • Obývací pokoj s rozložitelný pohovkou
  • koupelna
  • toaleta

Zábava

Po lyžování

To, co zažiješ po lyžování, je stejně důležité jako samotný sport. Skvělý večerní program ještě více umocní zážitek z celého pobytu. Můžeš nám věřit, že na tento trip rozhodně nezapomeneš. Koncept vymysleli Francouzi a après ski představuje čas strávený po lyžování. Představ si to, přes den se závody se sluncem a večer se bavíš ve sněhu s pivem v ruce. A co takhle pool párty? Nebo různé soutěže? Neboj se! O tvůj program je postaráno a nudit se určitě nebudeš. Koneckonců, párty začíná už v autobuse na cestě do Francie, kde se společně poznáte a vydáte se zažít top lyžovačku a Knockout Ski Opening. Pokud ale chceš jet autem, také to není žádný problém. 

Zábava se odehrává v pronajaté hale, která je k dispozici pouze pro hosty a kde jsou podávány nápoje za přijatelné ceny a nikoliv za mnohem vyšší standardní ceny lyžařských středisek. To znamená, že hosté utratí mnohem méně peněz. Na párty budou vystupovat slovinští DJs a interpreti.

Test ELAN SKI

ELAN, dlouholetý partner a sponzor akce ti nabízí jedinečnou příležitost vyzkoušet nové modely lyží pro nadcházející sezónu. Test je k dispozici pouze účastníkům programu Knockout Ski Opening. ELAN vždy poskytuje nejčerstvější modely, aby si měl exkluzivní příležitost vyzkoušet si nejnovější technologie ještě předtím, než se objeví v regálech obchodů. Testovací stanice je otevřena každý den, což ti dává příležitost vyzkoušet si každý den nový model.

Kontakt

CSfriends

CSfriends

Blanická 922/25
12000 Praha 2
Česká republika
+420 604 856 009

Po-Pá: 9:30-17:00


www.csfriends.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Les Orres

Francie
. Les Orres
Francie
+420 604 856 009


csfriends.cz
Zobrazit partnerskou stránku