Šťastná sedmička v Harrachově: Pension 7 s polopenzí i wellness a dítětem do 15 let zdarma

Pension 7, Harrachov-Krkonoše

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Šťastná sedmička v Harrachově: Pension 7 s polopenzí i wellness a dítětem do 15 let zdarma

Pension 7, Harrachov-Krkonoše Pension 7, Harrachov-Krkonoše (mapa)

Ukončené od 2 790 Kč

od 2 790 Kč

Až 15 % sleva Běžná cena: 3 200 - 5 400 Kč

Sedmička nebo třináctka? V Harrachově mají o šťastném čísle jasno - Pension 7 je totiž přímo v centru jen kousek od lanovky a kromě příjemného ubytování nabízí i privátní wellness. Zahrát si můžete i kulečník nebo fotbálek a kromě společenské místnosti je v penzionu i vybavená kuchyně. Vedle navíc adrenalinový Vertical Park. Prostě šťastná sedmička v Harrachově.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Přímo v centru Harrachova

Přímo v centru Harrachova

I varianty s privátním wellness

I varianty s privátním wellness

Parkoviště před domem zdarma, úschovna kol a lyží

Parkoviště před domem zdarma, úschovna kol a lyží

Herna s kulečníkem, stolním tenisem a fotbálkem

Herna s kulečníkem, stolním tenisem a fotbálkem

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Pension 7

  • polopenze polopenze

Tipy na výlety

Hornické muzeum Harrachov

Hornické muzeum a štola jsou otevřeny od března roku 2003. V muzeu uvidíte spoustu fotografií dokumentujících těžbu. Harrachovské ložisko je známé již od poloviny 18. století. Hlavní žilná výplň je tvořena fluoritem, barytem, galenitem a křemenem.

Mumlavský vodopád

Mumlavské vodopády vytváří řeka Mumlava. Celková výška vodopádu dosahuje ke dvanácti metrům. Pod vodopády se tvoří tzv. obří hrnce, které vznikají pohybem vody a kamínků. Některé hrnce mají až šest metrů. Jedná se o jeden z nejvodnatějších vodopádů v Česku. V zimně zamrzá a stává se z něj ledopád. Nejvíce vody je zde v období tání.

Harrachov nabízí spoustu turistických atrakcí, doporučujeme vám například: Ski muzeumHornické muzeumMuzeum sklaMinipivovar nebo Sklárnu. Přímo v objektu harrachovské sklárny je historická brusírna skla a malý pivovar. Vedle sklárny je kaple se skleněným zvonkem, který je 50 cm vysoký a váží 10 kg! Dalším unikátem je pak ozubnicová železniční dráha mezi Tanvaldem a Harrachovem.

V bezprostředním okolí se vám nabízí ideální podmínky pro pěší a cykloturistiku, při čemž si určitě nenechte ujít nedaleké Mumlavské vodopádyu kterých se nachází zmiňovaná Liščí stezka pro děti, dlouhá jen 0,5 km, za to plná atrakcí a zajímavých informací nebo se vydejte  do Bozkovských dolomitových jeskyní, kde si během poutavého výkladu prohlédnete unikátní výzdobu stěn a stropů, tvořenou římsami, lištami a mřížkami vypreparovaného křemene a na úplném konci spatříte největší podzemní jezero v Čechách poseté mincemi od turistů. 

Zážitkovým výletem pro vás dozajista bude i výjezd lanovkou na Čertovu horu, kde se před vámi rozprostřou hory v celé své kráse. Ve stánku se můžete občerstvit a dolů se vydat třeba jednou z turistických cest.

Adrenalin a zábava

Lanové centrum Harrachov se nachází v Krkonošském národním parku na soutoku řeky Jizery s Mumlavou a rozkládá se na ploše cca 5.500 m2 čistě v přírodě. Na překážky rozmanité hřiště pro Vás bude pořádnou výzvou. 

Bobová dráha Harrachov umožňuje vrcholně adrenalinový zážitek z jízdy. Na bobové dráze lze jezdit samostatně nebo ve dvojici se svými dětmi či kamarády.

Monkey Park Harrachov je 273 m dlouhé lanové centrum se 14 překážkami, situované přímo v areálu a z části, 84 m lanovým přejezdem (lanovkou), i nad bobovou dráhou Harrachov. Monkeypark je určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky. 

Golf v Harrachově nabízí jediné hřiště v Krkonoších s nainstalovanými odpališti pro nejmenší golfisty v rámci projektu rodinný golf - "Family Courses“. Jedná se o nejvýše položené hřiště v Čechách (730 m n. m.) zasazené do krásné přírody západních Krkonoš. 

Kontakt

Pension 7

Pension 7

centrum 617
51246 Harrachov
Česká Republika
+420 602 462 107

info@pension7.cz
www.pension7.cz/Home.aspx
Zobrazit partnerskou stránku