Penzion Katka v centru Harrachova s domácí polopenzí jen 20 m od lanovky na Čertovu horu

Pension Katka Harrachov, Krkonoše - Harrachov

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Penzion Katka v centru Harrachova s domácí polopenzí jen 20 m od lanovky na Čertovu horu

Pension Katka Harrachov, Krkonoše - Harrachov Pension Katka Harrachov, Krkonoše - Harrachov (mapa)

Ukončené od 2 190 Kč

od 2 190 Kč

Až 54 % sleva Běžná cena: 4 700 - 11 750 Kč

Nevíme, jestli mají v Harrachově soutěž miss, ale pokud ano, spoustu hlasů určitě dostane oblíbená Katka. A není divu, Katce to totiž nejen sluší, ale i skvěle uvaří a nechá vás ve vší počestnosti přespat. Nechte se rozmazlovat po všech stránkách v příjemném penzionu, kde si kromě domácí kuchyně budete užívat i skvělé polohy pro výlety a sporty všeho druhu - jen 200 m od lanovky na Čertovu horu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Nově zrekonstruováno

Nově zrekonstruováno

Přímo v centru Harrachova

Přímo v centru Harrachova

200 m od lanovky na Čertovu horu

200 m od lanovky na Čertovu horu

Domácí kuchyně

Domácí kuchyně

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Pension Katka Harrachov

  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Užijte si pobyt v Pensionu Katka Harrachov, který se nachází v samém centru města. Těšit se můžete na lahodnou polopenzi a útulné ubytování. Uvidíte, že Harrachov je skvělým místem pro horské radovánky i mimo zimní sezónu. Spousta výletních míst  na vás už čeká - výběr je jen na vás.

Ubytování

Ubytováni budete v útulných dvoulůžkových pokojích, do kterých je po domluvě možné přidat přistýlku. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a koupelnou.

Gastronomie

Těšit se můžete na chutné snídaně, které probíhají formou švédských stolů. Každý si tak vybere to pravé, na co zrovna bude mít chuť. Večeře jsou podávané formou dvouchodového menu. 

 

Tipy na výlety

Hornické muzeum Harrachov

Hornické muzeum a štola jsou otevřeny od března roku 2003. V muzeu uvidíte spoustu fotografií dokumentujících těžbu. Harrachovské ložisko je známé již od poloviny 18. století. Hlavní žilná výplň je tvořena fluoritem, barytem, galenitem a křemenem.

Mumlavský vodopád

Mumlavské vodopády vytváří řeka Mumlava. Celková výška vodopádu dosahuje ke dvanácti metrům. Pod vodopády se tvoří tzv. obří hrnce, které vznikají pohybem vody a kamínků. Některé hrnce mají až šest metrů. Jedná se o jeden z nejvodnatějších vodopádů v Česku. V zimně zamrzá a stává se z něj ledopád. Nejvíce vody je zde v období tání.

Harrachov nabízí spoustu turistických atrakcí, doporučujeme vám například: Ski muzeumHornické muzeumMuzeum sklaMinipivovar nebo Sklárnu. Přímo v objektu harrachovské sklárny je historická brusírna skla a malý pivovar. Vedle sklárny je kaple se skleněným zvonkem, který je 50 cm vysoký a váží 10 kg! Dalším unikátem je pak ozubnicová železniční dráha mezi Tanvaldem a Harrachovem.

V bezprostředním okolí se vám nabízí ideální podmínky pro pěší a cykloturistiku, při čemž si určitě nenechte ujít nedaleké Mumlavské vodopádyu kterých se nachází zmiňovaná Liščí stezka pro děti, dlouhá jen 0,5 km, za to plná atrakcí a zajímavých informací nebo se vydejte  do Bozkovských dolomitových jeskyní, kde si během poutavého výkladu prohlédnete unikátní výzdobu stěn a stropů, tvořenou římsami, lištami a mřížkami vypreparovaného křemene a na úplném konci spatříte největší podzemní jezero v Čechách poseté mincemi od turistů. 

Zážitkovým výletem pro vás dozajista bude i výjezd lanovkou na Čertovu horu, kde se před vámi rozprostřou hory v celé své kráse. Ve stánku se můžete občerstvit a dolů se vydat třeba jednou z turistických cest.

Adrenalin a zábava

Lanové centrum Harrachov se nachází v Krkonošském národním parku na soutoku řeky Jizery s Mumlavou a rozkládá se na ploše cca 5.500 m2 čistě v přírodě. Na překážky rozmanité hřiště pro Vás bude pořádnou výzvou. 

Bobová dráha Harrachov umožňuje vrcholně adrenalinový zážitek z jízdy. Na bobové dráze lze jezdit samostatně nebo ve dvojici se svými dětmi či kamarády.

Monkey Park Harrachov je 273 m dlouhé lanové centrum se 14 překážkami, situované přímo v areálu a z části, 84 m lanovým přejezdem (lanovkou), i nad bobovou dráhou Harrachov. Monkeypark je určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky. 

Golf v Harrachově nabízí jediné hřiště v Krkonoších s nainstalovanými odpališti pro nejmenší golfisty v rámci projektu rodinný golf - "Family Courses“. Jedná se o nejvýše položené hřiště v Čechách (730 m n. m.) zasazené do krásné přírody západních Krkonoš. 

Pension Katka Harrachov

 

Kontakt

Pension Katka Harrachov

Harrachov 634
51246 Harrachov
Česko
+420 702 461 696

iharrachov@email.cz
www.pension-katka.webnode.cz
Zobrazit partnerskou stránku