Silvestrovský pobyt pro dva v Grand Hotelu Třebíč s polopenzí a bazénem

Grand Hotel Třebíč***, Vysočina - Třebíč

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Silvestrovský pobyt pro dva v Grand Hotelu Třebíč s polopenzí a bazénem

Grand Hotel Třebíč***, Vysočina - Třebíč Grand Hotel Třebíč***, Vysočina - Třebíč (mapa)

Ukončené od 5 490 Kč

od 5 490 Kč

Až 52 % sleva Běžná cena: 9 800 - 13 800 Kč

Konec roku v Grand Hotelu Třebíč samozřejmě nemůže být nic jiného nežli grandiózní. Přes den můžete poznávat úchvatné historické jádro města s památkami zapsanými na seznamu UNESCO. Poté si protáhnete tělo v bazénu a oslavy nového roku mohou začít. Živá hudba, bohatý raut po celý večer, aperitiv i půlnoční přípitek jsou zárukou nezapomenutelného posledního večera roku 2019.

8,3

Velmi dobré hodnocení

25 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Přímo na historickém náměstí

Přímo na historickém náměstí

Neomezený vstup do bazénu

Neomezený vstup do bazénu

Silvestrovský večer s živou hudbou a rautem

Silvestrovský večer s živou hudbou a rautem

V hotelu je sauna, vířivka i bowling

V hotelu je sauna, vířivka i bowling

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Grand Hotel Třebíč***

  • snídaně snídaně
  • neomezené wellness neomezené wellness

Ubytujte se v komfortním Hotelu Grand***, který se nachází v historickém centru města Třebíče, jejíž některé památky jsou na Seznamu světového, kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Užijte si i Vy nezapomenutený Silvestr a oslavu Nového roku.

Ubytování

Ubytováni budete ve čtyřhvězdičkovém hotelu v centru Třebíče. Čekají na vás komfortní pokoje, vybavené koupelnou a ostatním vybavením určeným pro příjemný pobyt všem hostů. V pokoji naleznete také LCD televizi a sejf. 

Gastronomie

Těšit se můžete na vydatné snídaně, které probíhají formou chutného bufetu. Jednu večeři budete mít výběrem z menu. Večeře jsou tvořeny ze tří lahodných pokrmů. Užijete si také 1x silvestrovský večer - živá hudba NOVIOS, bohatý teplý a studený raut, aperitiv, půlnoční přípitek.

Wellness

Zdarma máte možnost využívat neomezeně skvělého hotelového bazénu. Za poplatek však můžete navštívit i saunu či whirpool či bowling. 

Tipy na výlety

Zámek Budišov

V zámku se nachází depozitář přírodovědných oddělení Moravského zemského muzea a jeho část je přístupná v prostorách zámků. Je chráněn jako kulturní památka České republiky.

Zámek Jaroměřice nad Rokytnou

Státní zámek Jaroměřice nad Rokytnou je barokní národní kulturní památka. Hned vedle zámku se nachází chrám sv. Markéty. Na místě dnešního zámku stávala středověká tvrz. Podobu renesančního zámku a jeho existenci dokládají stará vyobrazení Jaroměřic a skalní sklepy s chodbami.

Zámek Třebíč

Vznikl přestavbou původního benediktinského kláštera v průběhu 16. století. Třebíčský benediktinský klášter založili roku 1101. Obnova počatá v roce 1957 upravila podstatnou část zámku pro potřeby Západomoravského muzea.

Skiareál Baby Třebíč - Pod kostelíčkem

Pokud hledáte ideální místo, kde naučit své děti lyžovat, jste na správném místě. Skiareál Baby Třebíč vám poskytne parádní podmínky. Mírná a stále upravená sjezdová trať bude vaše děti bavit.

Lyžařský areál Jalovec

Užijte si odpolední lyžovačku na parádně upravených sjezdovkách. Svahy jsou vhodné jak pro pokročilé lyžaře a snowboardisty, tak i pro naprosté začátečníky.

www.grand-hotel.cz

Kontakt

Grand Hotel Třebíč***

Grand Hotel Třebíč***

Karlovo nám. 5
67401 Třebíč
Česko
+420 568 848 560

info@grand-hotel.cz
www.grand-hotel.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Mohlo by Vás zajímat