Krásné jižní Čechy pro dva v hotelu Corona**** se snídaní, večeří, privátním wellness a neomezeným využitím sauny a fitness

Hotel Corona, Jižní Čechy - Kaplice

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Krásné jižní Čechy pro dva v hotelu Corona**** se snídaní, večeří, privátním wellness a neomezeným využitím sauny a fitness

Hotel Corona, Jižní Čechy - Kaplice Hotel Corona, Jižní Čechy - Kaplice (mapa)

Ukončené od 1 690 Kč

od 1 690 Kč

Až 57 % sleva Běžná cena: 3 150 - 10 550 Kč

Zatímco v Praze je draze, na jihu je blaze. Vyzkoušejte i vy blahodárné účinky jihočeského kraje v pohodlí hotelu Corona****. Na dosah romantického Českého Krumlova o vás bude postaráno ve standardu čtyř hvězd. Případné výkyvy počasí bude více než kompenzovat privátní wellness centrum, sauna bez omezení a nebo solárium přímo v hotelu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Moderně zařízené pokoje

Moderně zařízené pokoje

Neomezené saunování, vstup do solária

Neomezené saunování, vstup do solária

Fitness centrum přímo v hotelu

Fitness centrum přímo v hotelu

Privátní vířivka

Privátní vířivka

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Corona

  • snídaně snídaně

Užijte si 3 dny plné nebeského hýčkání v luxusním Hotelu Corona**** se sportovně-relaxačními službami, kde budete mít možnost relaxovat se svou drahou polovičkou ve wellness centru s vířivkou a saunami a pro váš dokonalý spánek bude připraven vkusně zařízený pokoj.

Prostor, vkus a čistota

4* pokoj Vás nadchne moderním designem i bohatým vybavením. Pokoje jsou laděné do příjemných barev, které Vám dovolí nerušeně odpočívat. Disponují koupelnou se sprchou, vlastním sociálním zařízením. Moderně zařízení hotel Coronazením, TV se satelitním příjmem, minibarem a samozřejmostí je i připojení na internet.

Bohatá polopenze v lobby baru

Lobby bar je nejen místem, kde si každé ráno pochutnáte na snídani připravené na samoobslužném pultě s celou řadou čerstvých potravin, ze kterých si namixujete svou snídani přesně podle Vašich zvyklostí a chuti. V baru můžete také nerušeně posedět u šálku lahodné kávy a v klidu si vyřídit svojí soukromou či pracovní korespondenci a večer si vychutnat teplou večeři výběrem z menu. Pro Vaše nejmenší je tu dětský koutek, kde si mohou pohrát, zatímco Vy odpočíváte. Všechny prostory jsou plně nekuřácké.

Wellness zóna s vířivkou a saunami

Příjemným zpestřením pro Vás bude pobyt ve wellness, kde si můžete nerušeně užívat víru bublinek i blahodárné sauny. Hodina wellness je již v ceně nabídky a saunu můžete využívat dokonce bez omezení po celou dobu pobytu.

Moderní fitness se špičkovými stroji

Budete-li si chtít během pobytu dát trošičku do těla, můžete navštívit hotelové fitness, kde najdete jak kardio zónu, tak i posilovací, se stroji značky Panatta. Všechny stroje jsou hydraulicky nastavitelné pro optimální postavení a centraci v jednotlivých kloubech a tím ideální zapojení svalů, které daný pohyb vykonávají. 

Poklady a krásy romantického Českého Krumlova (21 km)

Jak už jsme zmiňovali výše, hotel je na dosah nejromantičtějšímu městu naší republiky, Českému Krumlovu, proto by byl skoro hřích nespojit Váš pobyt s jeho návštěvou. 

Český Krumlov je součástí Světového dědictví UNESCO pro svou zachovalou historickou tvář, sahající do 19. Století, a čítající na 300 historicky významných budov, několik muzeí a galerií. 

Město je rovněž proslulé každoročním konáním mnoha festivalů, koncertů, představení, výstav i vernisáží. 

V Českém Krumlově pak rozhodně stojí za pozornost: 

  • hrad a zámek Český Krumlov
  • zámecký park
  • barokní divadlo
  • kostel sv. Víta
  • synagoga
  • Egon Schiele Art Centrum
  • Mezinárodní galerie keramické tvorby
  • Galerie české kultury
  • International Art Studio
  • Dům fotografie
  • Galerie Art U sv. Jošta
  • muzeum marionet (kostel u sv. Jošta)
  • Regionální muzeum v Českém Krumlově
  • Muzeum stavebních dějin a řemesel v Českém Krumlově
  • Pohádkový dům - muzeum loutek
  • muzeum útrpného práva - středověké mučící nástroje
  • muzeum voskových figurín
  • Krumlovský mlýn - expozice historických vozidel a starožitností
  • golfové hřiště a mnoho dalšího

TIP: Nádherným zážitkem pro vás bude noční prohlídka města spojená s vyprávěním strašidelných příběhů a legend. 

Kulturní metropole Jihočeského kraje

České Budějovice jsou správní a kulturní metropolí Jihočeského kraje s mnoha památkami, které by také neměly uniknout Vaší pozornosti. Zmiňme historické jádro s množstvím cenných církevních i světských staveb, s gotickými, renesančními a hlavně pak barokními domy. Neopomeňme i tipy pro volný čas: komplex multikin, divadlo, squash, tenisovou halu i kurty, muzeum, plavecký stadion, letní plavecký bazén, letní kino, zimní stadion, galerie, hvězdárnu atd.

Pohádkové sídlo v romantickém stylu s anglickým zámeckým parkem 

Zámek Hluboká nadchne milovníky historie a romantiky. Okolo zámku Hluboká se rozkládá rozsáhlý anglický zámecký park s mnoha vzácnými dřevinami. Najdete tu také menší ZOO v těsné blízkosti města a zámku Hluboká. 

www.coronahotel.cz

Kontakt

Hotel Corona

Masná 133
382 41 Kaplice
Česká republika
+420 380 426 789, +420 777 714 521

recepce@coronahotel.cz
www.coronahotel.cz
Zobrazit partnerskou stránku