Jižní Morava s neomezenou konzumací vína v Hotelu Weiss s polopenzí a vstupem na rozhlednu či do pivovaru

Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner, Jižní Morava -...

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Jižní Morava s neomezenou konzumací vína v Hotelu Weiss s polopenzí a vstupem na rozhlednu či do pivovaru

Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner, Jižní Morava - Lechovice Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner, Jižní Morava - Lechovice (mapa)

Ukončené od 2 099 Kč

od 2 099 Kč

Až 45 % sleva Běžná cena: 3 440 - 7 300 Kč

Vytáhni špunt, víno je grunt...a obzvláště na jižní Moravě, kde to vínem voní úplně všude a v jakémkoliv ročním období. Vstupenka na rozhlednu a půjčení trekingových holí vám poznávání znojemského kraje ještě více zpříjemní. Zažijte tu pravou Moravu ve vinařském hotelu Weiss, které se pyšní titulem Hotel roku 2012 Regional Winner.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Regionální vítěz Czech Hotel Awards 2012

Regionální vítěz Czech Hotel Awards 2012

Možnost řízené degustace a návštěvy pivovaru

Možnost řízené degustace a návštěvy pivovaru

V okolí Znojmo, Národní park Podyjí, Lednice

V okolí Znojmo, Národní park Podyjí, Lednice

Rakouské Termální lázně Laa a. d. Thaya 28 km

Rakouské Termální lázně Laa a. d. Thaya 28 km

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner

  • polopenze polopenze

Hotel Weiss

Vinařský hotelsi zakládá na vysoké úrovni a kvalitě. Svědčí o tom i prestižní ocenění Czech Hotel Awards 2012 pro Jihomoravský kraj. Hotel se nachází ve vinařské obci Lechovice, při příjezdu na hlavní trase z Brna do Znojma, vedle vinných sklepů Lechovice. 

Vinárna

Hotel disponuje krásnou sklepní vinárnou, kde kromě řízených degustací probíhají i kurzy vinných vědomostí. Vás čeká jeden večer neomezené konzumace lahodných sudových vín. Ti, kteří chtějí proniknout hlouběji do tajemství vína se zde mohou naučit poznávat vína a senzoricky je hodnotit, odhalit vady vín a poznají i některé sommelierské triky. 


 

Ubytování

Těšit se můžete na noci strávené v příjemných pokojích, ve kterých se budete cítit jako doma. Pokoje mají vlastní koupelnu, sociální zařízení a Wi-Fi připojení. Na některých pokojích je k dispozici i televize. 

Okolí

 
V okolí hotelu najdete spoustu pěkných míst i značených cyklotras, která stojí za návštěvu. Vydejte se v jarních či prvních letních dnech na projížďku či procházku místním krajem plným romantických vinic. Zapůjčení nordic - walkingových holí máte zdarma.
 
Nezapomeňte navštívit a pořádně si prohlédnout všechny pamětihodnosti Znojma, projděte se k rotundě sv. Kateřiny a obdivujte i další stavby - Goltzův palác, Radniční věž, Ugartův palác, Kostel sv. Michala, Kašna se sochou sv. Václava. Zavítejte i do proslulého podzemí a za dalšími památkami.

 

Tipy na výlet

  • Cyklotrasa (0 km) v okolí hotelu vedou značené cyklotrasy, včetně možnosti využití stanice technické pomoci pro cyklisty přímo u hotelu.
  • Božice (8 km) Relax – spotovní a rehabilitační centrum v Božicích – bazén, solárium, výřivka se slanou vodou, masáže.
  • Těšetice (6 km) přírodní golfové hřiště Akademie se šesti odpališti a zimními greeny.
  • Poutní kostel Lechovice (0 km) barokní perla jižní Moravy z osmnáctého století.
  • Jízdy na koních (1 km) možnost výuky jízdy a vyjížděk na koni v Horse Farm Lechovice.
 
 
Absolutní relax na vás čeká v termálních lázních Laa an der Thaya. Rozsáhlý 6hektarový areál s aquaparkem nabízí termální halu, kde najdete hlavní termální bazén o teplotě 34°C. Ve venkovním termálním bazénu si užijete vířivky, vodopády a světelné paprsky. Dopřát si můžete také solný bazén s podvodní hudbou (36°C). Své tělo dokonale prohřejete v sauně. Děti budou mít radost z 90metrového tobogánu a z pohádkového dětského světa.

 
Pokud milujete pohádky, přenést do jedné z nich se můžete i na lednickém zámku, který je proslulý skutečně působivou architekturou. Určitě nevynechejte návštěvu zámeckého skleníku, kde se nachází po celý rok unikátní expozice živých rostlin.

Kontakt

Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner

Hotel Weiss Lechovice - hotel roku 2012 Regional Winner

Lechovice 56
67163 Lechovice
Česko
+420 602 222 360

Check in 14.00. Check out 10.00.

weisshotel@gmail.com
www.hotelweiss.cz
Zobrazit partnerskou stránku