Lázeňská perla východního Maďarska: Oceňované lázně Hungarospa v Hajdúszoboszló s ubytováním v hotelu Family Club s wellness a polopenzí

HUNTELS LTD., Maďarsko - Hajdúszoboszló

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lázeňská perla východního Maďarska: Oceňované lázně Hungarospa v Hajdúszoboszló s ubytováním v hotelu Family Club s wellness a polopenzí

HUNTELS LTD., Maďarsko - Hajdúszoboszló HUNTELS LTD., Maďarsko - Hajdúszoboszló (mapa)

Ukončené od 3 619 Kč

od 3 619 Kč

Až 49 % sleva Běžná cena: 6 760 - 13 078 Kč

Máte rádi skvělé lázně? Tak hajdy do Hajdúszoboszló ve východním Maďarsku. Najdete tam totiž lázně Hungarospa, které jsou jedny z nejlepších v celém Maďarsku. Pamatovat si to nemusíte, stačí se vydat do těch skvělých lázní jen 20 km od Debrecenu. Pohodlí vám zajistí v hotelu Family Club 300 m od lázní, kde mají také skvělé wellness přímo v hotelu. Samozřejmostí je vynikající polopenze.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Neomezený vstup do Hungarospa - lázně roku 2015

Neomezený vstup do Hungarospa - lázně roku 2015

Neomezený vstup do hotelového wellness

Neomezený vstup do hotelového wellness

Skvělé pro rodiny s dětmi

Skvělé pro rodiny s dětmi

Parkování na hotelovém dvoře v ceně

Parkování na hotelovém dvoře v ceně

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

HUNTELS LTD.

Rodinný hotel


Family Club Hotel se nachází v frekventované části Hajdúszoboszló, pouhých 300 m od komplexu lázní Hungarospa. V blízkosti hotelu jsou restaurace, kavárny, obchody a butiky. Hotel má klidné a klidné prostředí s listnatými stromy a pestrobarevnými květy.

Ubytování

Standardní dvoulůžkové nebo dvoulůžkové pokoje hotelu s TV jsou zařízeny s důrazem na pohodlí.

Restaurace

V hotelové restauraci si můžete vychutnat bohaté a chutné snídaně formou bufetu a různé 3-chodové menu.

Wellness

Wellness centrum hotelu je vám vždy k dispozici během pracovní doby. Ve wellness najdete krytý bazén s teplotou vody 34-36 oC, krytý bazén s atrakcemi, krytý bazén na plavání, finská sauna, parní lázeň a fitness centrum. Za pěkného počasí můžete ležet také na terase na opalování.

Family Club Hotel spolu s rozsáhlým a pestrým programem Hajdúszoboszló vám poskytnou nezapomenutelné zážitky po celý rok!

Hungarospa


Lázně Hungarospa v Hajdúszoboszló získaly v roce 2015 maďarskou cenu "Lázně roku". Kvalita služeb byla návštěvníky považována za výjimečnou ve všech ohledech.Lázně, které jsou otevřené po celý rok, jsou nejen největším evropským lázeňským komplexem, ale je zde také největší krytý bazén ve střední Evroopě. Komplex se skládá z

  • Venkovních lázní/pláže 
  • Bazénu(UszodaLéčebny)
  • Aquaparku
  •  Aqua-Paláce 

(přímý průchod mezi zařízeními je zajištěn).

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló patří k nejoblíbenějším turistickým místům v Maďarsku. Město je v rovinách Alföld, cca 200 km od Budapešti a 20 km od Debrecenu. V této části je nejvyšší počet slunečných hodin za rok v Maďarsku. Velkým lákadlem je také termální voda s jedinečným složením, služby lázeňského komplexu Hungarospa.

V Hajdúszoboszló si najde zábavu každý - večerní zábava s tancem, denní trhy, restaurace, kavárny, cukrárny, bary, nebo skákací hrady pro děti.

Zvonový dům (Harangház) je nově postavená dominanta Hajdúszoboszló. Společné dílo dvou velkých architektů obsahuje 50 jedinečných hliníkových zvonůa  vyřezaných pilířů, které symbolizují historii Maďarska a Karpatské kotliny (Kárpát-medence).

Na trhu zemědělců (Termelői Piac) si můžete koupit kvalitní produkty místních producentů za dobré ceny, jako jsou ovoce, zelenina, semena, med, sýr, uzené maso, domácí sušenky a řemeslné výroby.

V dobrodružném parku (MókuskalandMókuskaland Élménypark) si můžete vyzkoušet odvahu na překážkách pro děti a dospělé a k zábavě plné zážitků přispívá také kurs 9 překážek.

Hajdúszoboszló a jeho okolí

V okolí si můžete prohlédnout řadu zajímavostí a podílet se na zajímavých a vzrušujících programech kolem Hajdúszoboszló. Například v Debrecíně, na Hortobágy v Nyíregyháze, ale také jezeru Tisza.

Debrecen

Debrecen se nachází pouhých 22 km od Hajdúszoboszló. Třetí největší  v Maďarsku ale také druhé nejlidnatější. Toto město plné života nabízí nespočet možností pro odpočinek a zábavu: místní památky, lázně, Nagyerdő, ZOO a zábavní park, Zábavní park Kerekerdő (Kerekerdő Élménypark), sportovní aktivity, parky, promenády, nákupní středisko a supermarket, gastronomické speciality , Květinový karneval (Virágkarnevál), festival, atd.

Oblast Národního parku (HortobágyHortobágyi Nemzeti Park) je 82 000 hektarů na seznamu kulturního a přírodního světového dědictví UNESCO. Rybářské jezero a úzkorozchodná železnice, která přepravuje cestující jako jediná v zemi, jsou hlavními  atrakcemi největší travnaté pláně ve střední Evropě.

Pokud navštívíte region v létě a máte štěstí, můžete vidět Fata Morgana (délibáb), což je atmosférický fenomén, ve kterém vidíte obraz vzdálených objektů, které nejsou v jejich skutečném místě ani ve skutečném postavení. V průběhu fenoménu, který lze pozorovat nejčastěji v blízkosti horizontu, objekty na okraji horizontu se zdají být plovoucí nad povrchem nebo se zdají být obráceny nebo zdvojeny.

Nyíregyháza se také nachází v blízkosti Debrecínu. Dynamicky se rozvíjející město je atraktivní turistickou destinací s řadou zajímavostí, mezi které patří místní ZOO. V centru města najdete muzea, kostely, výstavy, nákupní střediska, obchody, restaurace, aktivní zábavu a sportovní příležitosti.

Jezero Tisza (Tisza-tó) je největší umělé jezero v Maďarsku. Jeho rozloha je 127 km², na které se rozprostírají voda, ostrovy, spodní vody a mělké kanály jako mozaika. Její délka je 27 km, průměrná hloubka 1,3 metru a 43 km² ostrovů. Jeho divoká zvěř je výjimečně bohatá a pestrá; můžete ji prozkoumat pěšky, na kole, na koni nebo lodí.

Na břehu jezera Tisza stojí za návštěvu Dream Beach Adventure Park v Tiszanáněa a otevřené pláži v Kisköre. Půjčit si můžete také loď nebo si zkusit některý z řady vodních sportů.

 

Kontakt

HUNTELS LTD.

HUNTELS LTD.

20-22 Wenlock Road
17 London
Spojené království

info@huntels.com
www.huntels.com
Zobrazit partnerskou stránku

Family Club Hotel

5/A Daru-Zug Street
H-4200 Hajdúszoboszló
Maďarsko

Check in 14:00; Check out 10:00

reservation@huntels.com
www.huntels.com
Zobrazit partnerskou stránku