Pronájem luxusní wellness chaty v Beskydech pro 6 až 10 osob

Chata Orlí Hnízdo*****, Beskydy

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Pronájem luxusní wellness chaty v Beskydech pro 6 až 10 osob

Chata Orlí Hnízdo*****, Beskydy Chata Orlí Hnízdo*****, Beskydy (mapa)

Ukončené od 9 939 Kč

od 9 939 Kč

Až 37 % sleva Běžná cena: 15 800 - 31 800 Kč

Toužíte po exkluzivním odpočinku daleko od města? Vyražte s partou do Beskyd, vyberte si jednu z chatek a na nic víc už nemyslete. Každá chata nabízí jedinečné spojení dřeva a luxusu a k tomu vlastní wellness. V okolí na vás také čeká nespočet možností pro turistiku a cykloturistiku. Je jen na vás, zda si vyberete Orlí hnízdo, Vlčí doupě či nejnovější Medvědí skálu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Relax uprostřed přírody

Relax uprostřed přírody

Luxusní a velmi komfortní interiér

Luxusní a velmi komfortní interiér

Vlastní wellness

Vlastní wellness

Až pro 10 osob

Až pro 10 osob

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Chata Orlí Hnízdo*****

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • WiFi připojení WiFi připojení
  • krb krb
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • bezplatné parkování bezplatné parkování

Chata Orlí hnízdo


Orlí hnízdo je  velmi atraktivní dřevěná chata u lesa a ve svahu v obci Malenovice s bazénem SPA a saunou, s výhledem na Lysou horu, 15km jižně od Frýdku-Místku v Moravskoslezkých Beskydech. Nabízíme luxusní ubytování s vlastním wellnes./ vyřívka, sauna/ 

Je vhodnou volbou pro lidi, kteří si chtěji příjemně odpočinout, ale také pro aktivní lidi, kteří mají rádi turistiku, cykloturistiku a sportovní vyžití. Chata je vhodná pro 6 - 2 osob/včetně dětí/.



Chata Medvědí skála

Medvědí skála je luxusní a velmi atraktivní dřevěná chata v lese s vlastním wellnes. Vhodná pro velmi náročné klienty. Kapacita 10 osob./včetně dětí/

V přízemí se nachází kuchyně vybavena indukční deskou, troubou, mikrovlnkou, americkou lednicí, vinotékou, myčkou, varnou konvicí,  espresso a jiné domácí spotřebiče. V obývacím pokoji je umístěn air hokej. Jídelna je vybavena televizorem. Kuchyně je spojena spolu s obyvacím pokojem, kde se nachází domácí kino, Xbox, Playstation, příjemnou atmosfétu navodí krb. V přízemí se nachází WC.

V prvním patře jsou umístěny 3 dvoulůžkové pokoje, všechny mají vlastní televizi a na patře se nachází koupelna se sprchovým koutem a wc. Ve druhém patře jsou dva dvoulůžkové pokoje s balkony, taktéž s televizorem a Xboxem. V patře je koupelna s masážní vanou a WC.

Venku se nachází zastřešené sezení s krbem a venkovní fotbálek. Úžasný relax můžete zažít ve wellness centru, kde je k dispozici jacuzzi a sauna. Při vstupu s prvního patra na terasu je k dispozici ještě jedno sezení spolu s krbem a udírnou. Wifi je k dispozici v objektu.

V zimních měsících se k chatě dostanete pouze se sněhovými řetězy!!! Prosím nepodceňujte tuto informaci!

Chata Vlčí doupě

Luxusní, mimořádně atraktivní chata s masážním bazénem SPA a saunou ve svahu na velkém pozemku na samotě nad obcí Pstruží, pod Lysou horou, 15km od Frýdku-Místku v Moravskoslezkých Beskydech.
 

Vybavená kuchyňská linka (el. multifunkční trouba se sklokeramickou deskou, lednička, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar + presso, rychlovarná konvice).

V obývacím pokoji s LCD-SAT-DVD-domácím kinem, krbem a el. šipkami, 3 ložnice (3/2) - každá s LCD,1 otevřená  ložnice s dvoulůžkem, 1x koupelna s masážní vanou a masážním sprchovacím koutem, 1x koupelna s vanou, sprchou a WC, 1x samostatné WC, topení kombinované (krb, elektrické). Samostatná stylová wellness místnost s kamenným obložením, masážním bazénem SPA (teplota vody až 40 °C, speciální trysky, osvětlení) s repro hudbou, kombinovanou saunou (parní, infra, finská) pro 8 osob.

Stylové venkovní posezení s velkým kamenným zahradním krbem, zastřešené venkovní posezení s velkým otevřeným krbem , odkládacím pultem a stolním fotbalem, herna s foukacím hokejem. Velký oplocený pozemek. Parkování u objektu, domácí zvíře ne. V objektu WIFI připojení. Pouze po dohodě s majitelem možnost pronájmu vinného sklípku!

Kontakt

Chata Orlí Hnízdo*****

Lubno
73911 Malenovice
Česko
+420 777 247 574

tyralikova@seznam.cz
chaticka.eu/orli-hnizdo
Zobrazit partnerskou stránku

Chata Vlčí doupě*****

Pstruží
73911 Pstruží
Česko
+420 777 247 574

tyralikova@seznam.cz
chaticka.eu/vlci-doupe
Zobrazit partnerskou stránku

Chata Medvědí skála *****

Pstruží
73911 Pstruží
Česko
+420 777 247 574

tyralikova@seznam.cz
chaticka.eu/medvedi-skala
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Satinský vodopád přibližně 2 km Beskydský pivovárek přibližně 6 km Golfofé hřiště Čeladná přibližně 8 km Dřevěný kostel sv. Prokopa a Barbory přibližně 9 km Vodní nádrž Olešná přibližně 11 km

Aquapark Olešná přibližně 11 km Bystrý vodopád přibližně 12 km Včelařský naučný areál přibližně 12 km Večery pod hvězdami přibližně 12 km Čertův mlýn přibližně 13 km Hrad Hukvaldy přibližně 13 km Vyhlídková stezka na Pustevnách přibližně 14 km Muzeum Frenštát pod Radhoštěm přibližně 14 km Pustevny přibližně 14 km Pohankový mlýn ŠMAJSTRLA přibližně 15 km Miniarboretum přibližně 15 km Naučná stezka Beskydské nebe - Život v korunách stromů přibližně 16 km Ski Bílá přibližně 16 km Radhošť přibližně 16 km Zřícenina hradu Šostýn přibližně 18 km Sudopark přibližně 18 km Rozhledna Velký Javorník přibližně 18 km Regionální muzeum přibližně 19 km Rozhledna Sůkenická přibližně 20 km Hrad Štramberk přibližně 21 km Výroba svíček Unipar přibližně 22 km Korňanský ropný pramen přibližně 23 km Zřícenina hradu Rožnov přibližně 25 km Kamenné koule přibližně 25 km Ski areál Kyčerka přibližně 27 km Zóna Snow přibližně 28 km Kysucké muzeum Čadca přibližně 32 km Rozhledna Marťákův kopec přibližně 33 km Trojmezí Hrčava přibližně 33 km Ski Ráztoka přibližně 33 km Muzeum lyžování přibližně 34 km Vodní park Tropikana přibližně 34 km Hrad v Kończycach Małych přibližně 34 km Muzeum trofejí Adama Małysze přibližně 34 km ZAGRON Komplex Istebna přibližně 36 km Palác v Zebrzydowiciach přibližně 37 km Czerniańskie jezero přibližně 37 km Rezidence prezidenta Polska přibližně 38 km Rozhledna na Svederníckém vrchu přibližně 39 km Snowparadise Veľká Rača Oščadnica přibližně 42 km Muzeum turistiky přibližně 42 km Zámeček Radoľa přibližně 42 km Budatínský zámek přibližně 45 km Orloj se slunečním časem přibližně 47 km Súlovský hrad přibližně 47 km Zbrašovské aragonitové jeskyně přibližně 48 km Palác ve městě Wodzisław Śląski přibližně 48 km Rozhledna na vrchu Bobovec přibližně 48 km Súlovské skály přibližně 48 km Považský hrad přibližně 49 km Přírodní rezervace Manínská tiesňava přibližně 50 km