Stylové útočiště před nudou a jedinečná atmosféra - wellness roubenka nebo legio vagón u Třeboně; non-stop privátní wellness bez omezení až pro 9 osob

Wellness Roubenka, Jižní Čechy - Chlum u Třeboně

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Stylové útočiště před nudou a jedinečná atmosféra - wellness roubenka nebo legio vagón u Třeboně; non-stop privátní wellness bez omezení až pro 9 osob

Wellness Roubenka, Jižní Čechy - Chlum u Třeboně Wellness Roubenka, Jižní Čechy - Chlum u Třeboně (mapa)

Ukončené od 3 499 Kč

od 3 499 Kč

Až 58 % sleva Běžná cena: 5 000 - 8 400 Kč

Zatímco koně v zimě odpočívají, výletníci okolo Třeboně pasou po místě, kde se ohřát. Přitom si stačí zamluvit pobyt v roubence nebo upraveném legio vagónu a zima na jihu je stejně skvělá jako léto. Stylově zařízené ubytování nabízí bez omezení nejen vířivku či saunu, ale i skvělé venkovní wellness s vyhřívanou koupelí. Poblíž malebné Třeboně zjistíte, že rybníkářský kraj je krásný i v zimě.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Stylové ubytování s non-stop privátním wellness

Stylové ubytování s non-stop privátním wellness

Jen kousek od Třeboně

Jen kousek od Třeboně

Skvělé jako romantické útočiště i pro rodiny s dětmi

Skvělé jako romantické útočiště i pro rodiny s dětmi

Wellness kryté i venku s  koupelí v ručně vyrobeném sudu

Wellness kryté i venku s koupelí v ručně vyrobeném sudu

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Wellness Roubenka

Hledáte místo, kde byste si mohli s partou přátel užít fantastický wellness odpočinek a zároveň měli dostatek soukromí? A co takhle si pronajmout celou roubenku... perfektně zařízenou Wellness Roubenku nedaleko Třeboně, v Jižních Čechách?

Čeká vás skvělé ubytování uprostřed přírody s veškerým komfortem, včetně soukromého wellness - sauna, vířivka, venkovní koupací sud. K dispozici u Roubenky je i nové beach volejbalové hřiště, ruské kuželky a basketbalový koš.

 

Ubytování Chlum u Třeboně - u rybníka Hejtman

Roubenku najdete ve vyhledávané lokalitě Jižních Čech, na Třeboňskuv rekreační oblasti Chlum u Třeboně. V těsné blízkosti najdete rekreační rybník Hejtman, vyhlášený pro své sportovní využití a rybaření.

Nabízíme ubytování a pohodovou dovolenou ve dvou chaloupkách – roubenkách, s celkovou kapacitou až 18 osobKaždá roubenka má kapacitu až 9 osob. Ubytování je ideální pro rodinu s dětmi, které u nás najdou také venkovní zázemí.

Wellness Roubenka

Wellness Roubenka

Ubytování v roubence má styl, interiéry jsou zařízené z masivního dřeva s moderními prvky.

Ubytování je situováno do typické chalupy, která je rozdělena na dvě totožné obytné jednotky (Roubenka 1 a Roubenka 2). Každá Roubenka má svůj vlastní vchod, zahradu s posezením, parkování.

Kapacita jedné části je 9 osob. Celková kapacita celé chalupy je tedy až 18 osob.

V přízemí je typická sednice s krbovými kamny, u kterých strávíte příjemné večery. Ubytování v Chlumu u Třeboně v naší Roubence můžete využít celoročně, právě díky možnosti topení. 

Ve společné místnosti v přízemí najdete

  • veliký dřevěný stůl, posezení u krbových kamen,
  • TV, DVD,
  • kuchyňský kout vybavený sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a lednicí.

V prostorné koupelně najdete vířivou vanu pro 5 osob a saunu, díky které si zpříjemníte zimní dovolenou nebo romantický víkend. Dále pak prostorný sprchový kout a WC. Vířivka a sauna jsou zahrnuty v ceně pobytu.

V podkrovním patře jsou čtyři pokoje. Dvě ložnice s manželskou postelí, jeden dvojlůžkový a jeden třílůžkový pokoj.

Samozřejmostí je připojení k internetu pomocí Wifi v celém ubytování.

Každá roubenka má svou vlastní uzamykatelnou kolárnu.

Nabízíme možnost netradičního ubytování v přestavěném vagonu z legio vlaku. Skvělé místo pro rodinu nebo páry, co si chtějí odpočinout v naprostém soukromí, poskytující bezpočet možností k pěší turistice a cykloturistice. Lokalita je vhodná pro aktivní i odpočinkovou dovolenou (cyklotrasy, turistické cesty, ráj pro houbaření).

Wellness vagón

Wellness vagón

Ubytování ve vagónu je až pro 4 osoby. Možnost využití privátního wellness, vířivá vana umístěná v zimní zahradě, venkovní nerezový koupací sud, venkovní finská sauna, gril.

  • Ve vagonu WC + sprchový kout.
  • Kuchyňská linka, vestavěná lednice + trouba horkovzdušná a sklo keramická deska. Kuchyň plně vybavena rychlovarná konvice.
  • Nové beach volejbalové hřiště k dispozici u vagónu.
  • Vagon vytápěn kamny na tuhá paliva a klimatizací. V létě vagon klimatizovaný....
  • Ložnice a pokoje: Manželská postel + 

Okolí

Chlum u Třeboně

Chlum u Třeboně je vyhlášená a velmi známá rekreační oblast na Třeboňsku, v jižních Čechách. Je vyhlášená pro cyklistické trasy dlouhé stovky kilometrů, pro svou krásnou a čistou přírodu a rybníky.

Přímo v Chlumu u Třeboně najdete rybník Hejtman, ideální pro rekreační sporty a rybaření. 

Nedaleko Chlumu se nacházejí rakouské hranice, přibližně 10 kilometrů od našeho ubytování leží rakouské městečko Litschau, považováno za nejsevernější rakouské město.

Historické památky v Chlumu u Třeboně

Zámeček

Barokní zámeček se nachází v centru Chlumu, stojí u hráze rybníka Hejtman. Není veřejnosti přístupný, majitelem je soukromá osoba. Byl dokončený v roce 1710, dnešní podoba však pochází z konce 19. stolení a začátku 20. století.

Zámeček je obklopený hezkým, upraveným parkem s množstvím exotických stromů a keříků. V parku najdete zajímavé sochy z 18. a 19. století.

Barokní kostel Panny Marie

Barokní kostel Nanebevzetí Panny Marie je významnou architektonickou památkou. Najdete jej na kopci, nad rybníkem Hejtman. Krásný výhled na něj je od rybníka a tudíž i z našeho ubytování. Dokončený byl v roce 1745. Zajímavostí je křížová cesta, která vede od kostela k zámečku a má celkem 14 zastavení. Ta pochází z 2. poloviny 18. století. V roce 2008 kostel prošel rekonstrukcí střechy a fasády.

V nočních hodinách je kostel osvětlený a září do širokého okolí celého Chlumu

Rybník Hejtman

Rybník Hejtman byl založený v 16. století a v současnosti slouží k rekreačnímu využití. Vzhledem ke členitosti jeho břehů je ideální pro rybaření. Ryby jsou nasazovány průběžně po celý rok. Rybník najdete jen 100 od našeho ubytování Třeboňsko.

Na tipy co podniknout v Třeboni se můžete podívat ZDE

Kontakt

Wellness Roubenka

Chlum u Třeboně 481
378 06 Chlum u Třeboně
Česká republika
+420 725 851 468, +420 725 091 573


www.wellnessroubenka.cz
Zobrazit partnerskou stránku