Dovolená pro dva s polopenzí v Penzionu Hamerská Jizba v srdci Krušných hor a platností až do září 2021!

Penzion Hamerská Jizba, Krušné Hory - Nové Hamry

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dovolená pro dva s polopenzí v Penzionu Hamerská Jizba v srdci Krušných hor a platností až do září 2021!

Penzion Hamerská Jizba, Krušné Hory - Nové Hamry Penzion Hamerská Jizba, Krušné Hory - Nové Hamry (mapa)

Ukončené od 1 990 Kč

od 1 990 Kč

Až 42 % sleva Běžná cena: 3 200 - 8 000 Kč

Z utrpení už Krušným horám zbylo jen jméno a občasné zoufalství víkendového sportovce, který přecenil své síly. Užijte si jedny z nejkrásnějších českých hor z pohodlí penzionu Hamerská Jizba, kde na vás čeká lahodná polopenze a příjemné ubytování. Okolní příroda láká k procházkám i ke sportu. Běžkaři i sjezdaři v okolí najdou jedny z nejlepších podmínek u nás i na druhé straně hranice.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Penzion v srdci Krušných Hor

Penzion v srdci Krušných Hor

Výtečná polopenze

Výtečná polopenze

Turistické i cyklo trasy, v zimě skvělé lyžování

Turistické i cyklo trasy, v zimě skvělé lyžování

Spousta tipů na výlety

Spousta tipů na výlety

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzion Hamerská Jizba

  • polopenze polopenze
  • vstup do wellness vstup do wellness

Ubytujte se v Nových Hamrech a začněte si užívat. Příroda Krušných Hor přímo vyzývá k prozkoumání. V penzionu na Vás čeká chutná polopenze a příjemné ubytování. V okolí pak najdete jedny z nejlepších podmínek pro sporty v přírodě.

Ubytování

Ubytovat se můžete ve čtyřlůžkových, třílůžkových, ale i dvoulůžkových pokojích. Pokoje vás zaujmou hned na první pohled svou veselou barevností. Na všech pokojích je vlastní sociální zařízení a WIFI připojení zdarma. Přistýlka je možná za poplatek. 

Gastronomie

V balíčku máte zahrnutou výtečnou polopenzi, která zahrnuje chutné bufetové snídaně a lahodné jednochodové večeře. Restaurace je součástí penzionu Hamerská Jizba. 

V restauraci se nachází také dětský koutek pro nejmenší. Za příznivého počasí neváhejte využít venkovní velkou trampolínu, na které se vyřádí opravdu všichni.

Lyžování

Nové Hamry mají vlastní ski areál a navíc jsou na dosah jedněch z nejlepších ski areálů v Česku, blízký Boží Dar je přímo propojen se ski areálem v Německu. 

Běžkařům asi k místním stopám není třeba nic dodávat - lepší asi v Česku ani Německu nejsou.

Boží Dar

Skiareál Boží Dar - Neklid najdete jen několik stovek metrů za obcí Boží Dar. K dispozici tu je 5 sjezdovek o délce 300–1000 metrů s různou obtížností. Nachází se tu také skvěle vybavenýsnowpark. Samozřejmostí je půjčovna sportovního vybavení, lyžařská a snowboardová škola občerstvení a toalety.

Boží Dar nabízí také areály Novaco či Fichtelberg

Kilometry upravených běžeckých tratí na obou stranách hranice patří k nejlepším v ČR.

Skiareál Boží Dar – Neklid

Klínovec

Kompletní zázemí špičkového lyžařského střediska. Samozřejmostí jsou uměle zasněžované sjezdovky a jejich denní úprava. Každoročně modernizovaný systém výroby technického sněhu letos posílil o dalších pět sněhových děl. Můžete si zajezdit celkem na 18 km sjezdovek se 4 lanovkami, 5 vleky a 3 lyžařskými pásy dětských parcích. Nové lanovky jsou kryty naší typickou oranžovou bublinou, která vám poskytne nadstandardní komfort při cestě za vašimi lyžařskými dobrodružstvími. Nejdelší ze sedačkových lanovek obsluhuje novou sjezdovku do Jáchymova, která s délkou 2 950 metrů a šířkou 50 – 100 metrů patří k nejdelším a nejširším sjezdovkám v České republice.

Tipy na výlety

Loket

Goticko-románský hrad Loket byl založen v první polovině 13. století. Hrad byl po svém postavení oporou králi Václavovi I. proti jeho synu Přemyslovi. Zajímavostí je, že na Lokti je vystaven pozůstatek největšího meteoritu, který dopadl na území nynější České republiky a který dostal jméno Purkrabí.

Tržní kolonáda

V těchto místech stávaly nejstarší karlovarské lázně.  Dřevěná kolonáda ve švýcarském stylu, bohatě zdobená řezbami, byla postavena na místě staré karlovarské radnice v letech 1882 – 1883 podle projektu slavných vídeňských architektů Ferdinanda Fellnera a Hermanna Helmera. Své nemoci si zde léčil i císař Karel IV.

Rozhledna Diana

Je to mohutná cihlová rozhledna doplněná krytým dřevěným ochozem. Z rozhledny můžete vidět krásy Karlových Varů a jejich okolí. Na vrch ke vchodu do rozhledny vás vyveze lanová dráha, nebo můžete cestu absolvovat po svých. U rozhledny se také nachází příjemná restaurace, kde se budete moci občerstvit.

www.penzion-hamerskajizba.cz

Kontakt

Penzion Hamerská Jizba

Penzion Hamerská Jizba

Nové Hamry 228
36224 Nové Hamry
Česko
739 211 665

hamerskajizba@seznam.cz
www.penzion-hamerskajizba.cz
Zobrazit partnerskou stránku