Unikátní pobyt v Treehousu - na posedu v korunách stromů ve výšce 4 metrů na okraji šumavského lesa pro až 4 osoby

Treehouse Volary Šumava, Šumava - Volary

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Unikátní pobyt v Treehousu - na posedu v korunách stromů ve výšce 4 metrů na okraji šumavského lesa pro až 4 osoby

Treehouse Volary Šumava, Šumava - Volary Treehouse Volary Šumava, Šumava - Volary (mapa)

Ukončené 2 990 Kč

2 990 Kč

Až 14 % sleva Běžná cena: 3 490 Kč

Zpátky na stromy! V případě Treehouse ovšem s komfortem a úžasnou lesní romantikou. První vyhlídkový posed v koruně stromu na Šumavě nabízí unikátní pohled do Volarské kotliny, lemované vrcholy Boubín a Bobík. Svou polohou na okraji lesa je jako stvořený k pozorování lesní zvěře, západů slunce i rozbřesků. WiFi ani zásuvku zde nečekejte, o to větší klid a vyčištění hlavy vás tu čeká.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Romantika na okraji lesa 3 km od Volar

Romantika na okraji lesa 3 km od Volar

Návrat do přírody bez elektřiny a tekoucí vody

Návrat do přírody bez elektřiny a tekoucí vody

Vařič, lampičky, svíčky, nádobí, voda, suché WC

Vařič, lampičky, svíčky, nádobí, voda, suché WC

Terasa, vyhlídkový koš i posezení pod posedem

Terasa, vyhlídkový koš i posezení pod posedem

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Treehouse Volary Šumava

  • vlastní strava vlastní strava

O Treehouse

První vyhlídkový posed v koruně stromu (treehouse) na Šumavě. Najdete ho  3 km od šumavského městečka Volary.

Treehouse nabízí unikátní pohled do Volarské kotliny, lemované šumavskými vrcholy Boubín a Bobík. Treehouse je umístěn v zápoji okraje lesa velmi nenápadně, k samotnému okraji vede lanový most, kde je vytvořen odpočinkový koš, kde lze pozorovat západy slunce a ranní rozbřesky nad paloučkem, kam se chodí pást lesní zvěř.

Posed slouží v rámci rekreační funkce lesa pro pedagogiské účely, zejména na skryté pozorování nejbližšího okolí včetně jeho živočichů.

Posed je umístěn mezi tři statné buky, v jeho okolí se nachází nepřeberné množství ostatních dřevin, smrky, břízy, duby atd.

Příroda je v těchto místech opravdu rozmanitá. Běžně lze pozorovat divokou zvěř jako srnky, divoká prasata, zajíce a nepřeberné množství ptactva.

Pobyt

Pobyt v koruně stromu cca 4m vysoko je opravdu impozantním a opravdovým návratem do přírody. V prostorách není elektrická energie a volně tekoucí voda. Lampičky, vařič a romantické svíčky jsou přesto k dispozici, stejně jako voda pro připravu ranní kávy či čaje, nebo pro vykonaní ranní hygieny. 

Kapacita posedu je pro 2+2 osoby. Jedna manželská postel a jedna palanda. Skrze terasu se lze dostat k venkovnímu suchému WC. Z bezpečnostních důvodu je Treehouse vybaven i hasicím přístrojem. Prostor je názorně vyfocen ve fotogalerii, kde jsou fotky celého posedu.

Jak se tam dostanete? 

Přímo k Treehousu můžete dojet autem. Asi 150 metrů od Treehousu je pro Vás připravené parkoviště. Přikládáme mapu na trasu od hotelu Bobík.

Aktivity

Lidé jezdí za adrenalinovým zážitkem v korunách stromů, ale i přes to lze v okolí podniknout několik výletů a romantických procházek. Krásnou romantiku lze prožít na nezastřešené terase posedu, je k dispozici soliterní stůl a židle, můžete tak uskutečnit piknik jak ranní tak večerní. Pod posedem je umístěno sezení. Za příplatek je možnost přivézt ranní snídani, kterou si sami vytáhnete v piknikovém koši pomocí lanového systému. Jako relax možno doporučit navštěvu saunového světa v areálu městského bazénu.

Kontakt

Treehouse Volary Šumava

Treehouse Volary Šumava

Volary
38451 Volary
Česko
+420 398 990 909, +420 777 544 815

recepce@hotelbobik.eu
treehouses.mestovolary.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Mohlo by Vás zajímat