Hotel GOLFER*** s neomezeným koupáním a infrasaunou , ideální pro rodiny

Hotel GOLFER***, Slovensko - Kremnica

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel GOLFER*** s neomezeným koupáním a infrasaunou , ideální pro rodiny

Hotel GOLFER***, Slovensko - Kremnica Hotel GOLFER***, Slovensko - Kremnica (mapa)

Ukončené od 4 190 Kč

od 4 190 Kč

Až 41 % sleva Běžná cena: 6 800 - 15 600 Kč

V nádherné přírodě Kremnických vrchů leží místo jako stvořené pro rodinnou dovolenou. V hotelu GOLFER *** jsou na děti výborně připraveni a rodičům dopřávají zasloužený odpočinek. Zimní či jarní pobyt se bude nést ve znamení neomezeného koupání a saunování. Připravenou máte i polopenzi a množství aktivit: kulečník, šipky, stolní tenis ... o zábavu nebude nouze.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Baby friendly hotel - nejvyšší hodnocení

Baby friendly hotel - nejvyšší hodnocení

Dítě do 6 let zdarma

Dítě do 6 let zdarma

Volný vstup do bazénu a infrasauny

Volný vstup do bazénu a infrasauny

Kulečník, šipky, stolní tenis, fitness a jiné

Kulečník, šipky, stolní tenis, fitness a jiné

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel GOLFER***

  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • balkon balkon
  • vana vana
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • v blízkosti svahu v blízkosti svahu
  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • neomezené wellness neomezené wellness

Hotel Golfer ***

Poloha hotelu GOLFER *** je ideální ke strávení dovolené v kráse Kremnických vrchů. Hotel je hrdý na nejvyšší hodnocení z baby friendly hotelů. Restaurace v hotelu na čele se šéfkuchařem z Francie připravuje speciality, které vás obohatí o nové kulinářské zážitky.

Hotel byl postaven jen necelý kilometr od centra města Kremnica. Těšit se můžete na soukromí a pohodlí ve dvoulůžkových pokojích s kabelovou TV a telefonem. Pro náročnější jsou v hotelu i 4 prostorné apartmány.

 

Wellness

Relaxační část má velikost 60 m 2 . Nachází se v ní:

  • krytý bazén,
  • sauna (podle přání hostů suchá, parní nebo bylinková)
  • kolorterapia v infrasaune
  • oddychové lehátka

Relax bazén

Po turistice, tenise, cykloturistice či golfu každému dobře padne absolutní relax v téměř privátním 11 m bazénu s vyhřívanou vodou a vodopádem.

Zahradní jacuzzi

Zahradní romantická vířivka s výhledem na okolní přírodu vás zbaví stresu a napětí. Různé typy hydroterapeutických trysek jsou rozmístěny tak, aby se postarali o dokonalou masáž.

Sauny

Vybrat si můžete suchou, parní nebo bylinkovou saunu.

Fyzioterapie

Předehřejte se v parním boxu, Uvítejte relax v jednomístné hydromasážní vaně.

Speciální nabídka masáží

Pro uvolnění a regeneraci vašeho těla je tu pro vás profesionální přístup maséra. Svěřte své unavené tělo do jemných rukou šikovného maséra / ky. V nabídce je klasická, sportovní, reflexní masáž, nebo masáž na uvolnění šíje a krční páteře.

Gastronomie

Francouzské přísloví říká, že žaludek je naše druhé já. To jen odráží význam, jaký přikládají gurmáni ze země galského kohouta stolování. Jejich přístup k jídlu můžete poznat v restauraci " Ile de Ré " pod vedením francouzského šéfkuchaře.


Šéfkuchař

Šéfkuchař  Alexandre Koplewsky  v minulosti působil jako plukovník francouzských vzdušných sil, v nichž sloužil 25 let jako pilot a nakonec i jako přidělenec obrany na velvyslanectví Francie v Bratislavě. Alexandre Koplewsky sice svůj život od začátku nezasvětil pouze kuchyni, ale vedle cestování po celém světě poznával různé národní kuchyně, které se staly pro něj tou pravou inspirací nabízet jednou hostům své speciality.

V případě příznivého počasí možnost sobotního grilování.

volný čas

Volný čas však můžete trávit například i ve fitness centru, při kulečníku, šipkách nebo stolním tenise. Pokud by vás po náročném dni lákal spíš odpočinek, k dispozici je také domácí kino. 

V prostorách restaurace je pro vaše ratolesti připraven dětský koutek s různými hračkami, omalovánkami, skrýšemi a tuliacimi se polštářky.
 
 

 

 
Hotel získal certifikát "Vstupte s dítětem" udělován pro zařízení přátelské k dětem a rodinám, což je nejvyšším stupněm hodnocení. 

 

 

Kremnica

Město bohaté na kulturně-historické památky s hornickou a minciarskou historií. Nevynechejte jedinečnou mincovnu na středověkém šikmém náměstí pod majestátním kostelem Sv. Kateřiny, která nepřetržitě razí mince již skoro 700 let. Návštěvníci si mohou prohlédnout starou ražbu mincí na stále fungujících strojích.

Z náměstí je výstup i na Kremnický hrad s nejkrásnějším orgánem ve střední Evropě. Každoročně se zde pořádá festival Kremnický hradní orgán, který hostí mnoho známých jmen z celé Evropy. Náměstí je obklopeno starými měšťanskými domy s diamantovými klenbami, známou uličkou nosů či muzeem kýče. Nedaleko se nachází i důlní štola s možností prohlídky.

Jízda na koni

Farma Jantar v Kremnických dolech poskytuje možnost poznat krásy regionu trochu netradičně, a to z koňského sedla. Nabízí možnost jízdy na koni pro děti i dospělé, pro začátečníky i pokročilé. Farma organizuje jezdecké kurzy s možností rezervace koně na celý den.

Tipy na výlety

Vyhlídková věž na Krahulskom štítě

Rozhledna má 6 m, 3 patra a výšku 13,5 m, z Kremnice se na ni dá dostat pěšky nebo autem. Autem se doporučuje parkovat v Zámeckém náměstí na Krahulích a odtud vás už bude navigovat zelená turistická značka.


 

Výlet na Kalvárii

Na úpatí vrchu Šturc, vypínající se nad městem Kremnica, stojí od 18. století půvabný barokní komplex Kalvárie kaplí a kostelíka sv. Kříže. V blízkosti kostelíka je vybudována vyhlídka, ze které lze pozorovat město a okolní vrchy. Kremnická kalvárie obklopena překrásnou Stredoslovenské přírodou je vskutku kouzelným místem, které by neměl obejít nikdo, kdo si rád dopřeje klid a nerušené rozjímání. Na své si tu přijdou i milovníci technických památek, cesta na kalvárii totiž vede územím památkové zóny kremnických důlních děl.


 

Výlet do geografického středu Evropy

Ten se nachází jen 3 km od města. Přes geografický střed vede i Barboská cesta.

Gróbňový chodník

Jako většina zajímavostí v Kremnici, i původ tohoto chodníku souvisí s hornictvím, protože chodník původně sloužil na údržbu vybudovaného vodního kanálu na záchyt vody, sloužící k pohonu důlních strojů.

Nenáročnou trasu dnes využívají domácí obyvatelé i turisté. Dostanete se na ni ze Zámeckého náměstí, pokračujete vedle zahrádkářské oblasti. Chodník vás zavede až k rekreačnímu zařízení Tolar, kde se můžete občerstvit. Chodník se dále napojuje na turistické trasy a v případě, že máte dostatek sil, můžete pokračovat směrem na Skalku nebo Krahule apod.

turistika

Přes 7 Kremnických vrchů

Krásná túra pro náročné vede přes 7 Kremnických vrchů. Během celé túry se můžete kdykoliv připojit nebo odpojit z trasy a přizpůsobit si ji podle vaší zdatnosti.

TRASA

  • Kremnica - parkoviště Jelen, odjezd
  • Šibeniční vrch 619 mnm, čas z předchozího stanoviska 20 min.
  • Brezový vrch 663 m.n.m., 1 hod. 25 min.
  • Nevoľné, 45 min.
  • Kremnický stoh 895 mnm, 50 min.
  • Toliar 1 hod. 5 min.
  • Krahulský vrch 958 m.n.m., 50 min.
  • Trnovník 988 m.n.m., 1 hod. 10 min.
  • Jarabica 937 m.n.m., 1 hod. 10 min.
  • Kalvaria 731 mnm, 1 hod. 10 min.
  • Kremnica - Oliva, 20 min.


 

Cyklotrasy

Cykloturisté si v Kremnických vrších přijdou na své. Trasy jsou navrženy tak, aby byl přechod mezi jednotlivými obcemi a městem Kremnica co nejzajímavější a volitelný iz hlediska náročnosti. Udržované trasy v okolí Skalky, úseky silnic a chodníků pro pěší turisty lákají malé i velké sednout na kolo.

 

Kontakt

Hotel GOLFER***

Hotel GOLFER***

J.Horvátha 910/50
96701 Kremnica
Slovensko
+421 45/67 437 67

Check-in: 14.00 hod.
Check-out: 10.00 hod.

hotel@golfer.sk
www.golfer.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Muzeum mincí a medailí přibližně 200 m Městský Hrad v Kremnici přibližně 400 m Termální koupaliště Katarína přibližně 800 m Banské Múzeum Kremnica přibližně 1 km Rozhledna na Krahulském vrchu přibližně 2 km

Ski Krahule přibližně 3 km Kremnica, střed Evropy přibližně 4 km Středisko Skalka přibližně 7 km Skalka arena přibližně 7 km Ski Králiky přibližně 9 km Ski TMG Remata přibližně 10 km Badínský prales přibližně 10 km Soutěska Tiesňava Malachovky přibližně 11 km Ski Kordíky přibližně 11 km Hvězdárna a planetárium - Žiar nad Hronom přibližně 14 km Harmanecká jeskyně přibližně 15 km Vodní žlab Rakytovo přibližně 16 km Čertova skala přibližně 17 km Muzeum SNP přibližně 18 km Turčianské Teplice - lázně přibližně 18 km Dřevěný artikulární kostel Hronsek přibližně 19 km Ski Cigeľ přibližně 19 km Netopýří jeskyně a jeskyně Kaplnka přibližně 20 km Špania Dolina přibližně 20 km Lázně Sklené Teplice přibližně 20 km Arborétum Borová Hora přibližně 20 km Vrch Kečka přibližně 20 km Hornonitranský báňský skanzen přibližně 21 km Lázně Sliač přibližně 21 km Krňačkové závody v Turecké přibližně 21 km Zvolenský zámek přibližně 21 km Pustý hrad přibližně 22 km Zámeček Mošovce přibližně 23 km Mičinské travertíny přibližně 23 km Kamenné moře - Vyhne přibližně 23 km Ski centrum Kľačno přibližně 24 km Vyhne - Vodní ráj přibližně 24 km Ostrá přibližně 24 km Hrad Reviště přibližně 25 km Středověký kostelík v Zolné přibližně 25 km Zoopark Revištské Podzámčí přibližně 26 km Bojnický zámek přibližně 26 km Bojnická zoologická záhrada přibližně 26 km Banskoštiavnická kalvárie přibližně 27 km Náměstí sv. Trojice přibližně 27 km Starý zámek v Banské Štiavnici přibližně 27 km Banská akademie přibližně 27 km Ski Podkonice přibližně 27 km Banská Štiavnica přibližně 27 km Banskoštiavnický Betlém přibližně 27 km Hrad Blatnica přibližně 27 km Štola Glanzenberg přibližně 27 km Nový zámek v Banské Štiavnici přibližně 28 km Salamandra resort přibližně 28 km Hrad Slovenská Ľupča přibližně 28 km Banské múzeum v prírode přibližně 28 km Arborétum Kysihýbel přibližně 28 km Gaderská dolina přibližně 28 km Kaliště přibližně 30 km Bobová dráha Donovaly přibližně 30 km Ski Arena Fačkovské sedlo přibližně 30 km Psí spřežení na Donovalech přibližně 30 km Ski Donovaly přibližně 30 km Vesnička Habakuky přibližně 30 km Zvolen (vrch) přibližně 31 km Háj Gavurky přibližně 31 km Dubový háj Gavurky přibližně 31 km Zámeček a muzeum Svatý Anton přibližně 31 km Znievský hrad přibližně 31 km Historická železnice ve Vígľaši přibližně 32 km Víglašský zámek přibližně 33 km Hrb - střed Slovenska přibližně 34 km Hrad Sitno přibližně 34 km Ski Jasenská dolina přibližně 35 km Snowland - Valčianská Dolina přibližně 36 km Lázně Brusno přibližně 37 km Krupinské bralce přibližně 37 km Vrchol Klak přibližně 37 km Muzeum slovenské dědiny v Martine přibližně 38 km Aquapark Gothal přibližně 38 km Hradisko Kalamárka přibližně 39 km Zřícenina hradu Uhrovec přibližně 40 km Sklabinský hrad přibližně 40 km Ski Čičmany přibližně 40 km Turecké studny v Krupině přibližně 40 km Slovenské národní literární muzeum přibližně 40 km Čičmany přibližně 41 km Ski centrum Drozdovo přibližně 41 km Rozhledna Vartovka přibližně 41 km Vodní mlýn Bohunice přibližně 41 km Rodný dům Ľ. Štúra a Alexandra Dubčeka přibližně 43 km Betlém v Rajecké Lesné přibližně 43 km Vysoká pec Tri Vody přibližně 43 km Ski Martinské Hole přibližně 44 km Tajch Hrončok přibližně 45 km Biatlonový areál Osrblie přibližně 45 km Skanzen Vlkolínec přibližně 46 km Chata Bernardín přibližně 48 km Zámek Topoľčianky přibližně 48 km Čutkovská dolina přibližně 49 km Ski Malinô Brdo přibližně 49 km Krpáčovo přibližně 50 km