Lázeňský pobyt v Luhačovicích s polopenzí, volným vstupem do relaxačního centra a možností lázeňských procedur

Lázeňský léčebný dům PRAHA, Zlínský kraj - Luhačovice

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lázeňský pobyt v Luhačovicích s polopenzí, volným vstupem do relaxačního centra a možností lázeňských procedur

Lázeňský léčebný dům PRAHA, Zlínský kraj - Luhačovice Lázeňský léčebný dům PRAHA, Zlínský kraj - Luhačovice (mapa)

Ukončené od 3 899 Kč

od 3 899 Kč

Až 33 % sleva Běžná cena: 5 620 - 8 980 Kč

Péče jako v hlavním městě a k tomu moravská pohostinnost? To není blouznění po dobrém vínu, ale každodenní realita v Lázeňském domě Praha v lázních Luhačovice. V oblíbeném lázeňském městě si můžete dopřát zaslouženého odpočinku i péče. Volné využití relaxačního centra navíc můžete doplnit podle svého z široké nabídky ozdravných procedur. Krásná okolní příroda pak láká k procházkám a výletům.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Krásné výlety v okolí

Krásné výlety v okolí

Polopenze s možností volby mezi obědem a večeří

Polopenze s možností volby mezi obědem a večeří

I varianty s procedurami

I varianty s procedurami

Volný vstup do relaxačního centra

Volný vstup do relaxačního centra

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Lázeňský léčebný dům PRAHA

  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • polopenze polopenze
  • masáž masáž
  • neomezené wellness neomezené wellness

Skvělá dovolená pro 2 osoby v lázeňském domě Praha, který se nachází v Luhačovicích.  Díky své výhodné poloze v nadmořské výšce 250 m. n. m. je pobyt v čistém prostředí vhodný zejména pro horní cesty dýchací, a proto jsou mimo jiné považovány i za lázně klimatické.

Ubytování

Ubytováni budete v příjemných dvoulůžkových pokojích, které budou skvěle sloužit k odpočinku po náročném dni plném zajímavých výletů. Každý z pokojů obsahuje vlastní sociální zařízení, koupelnu a vše potřebné k poklidnému a pohodlnému pobytu.

Gastronomie

Pobytem Vás bude provázet lahodná polopenze, která obsahuje chutné servírované snídaně. Dále se v ní skrývají výtečné jednochodové večeře, které si můžete zaměnit za dvouchodové obědy.

Wellness

Po náročném dni jistě velice rádi využijete neomezený vstup do místního krytého bazénu. Pokud si budete přát využívat také lázeňské procedury jako jsou masáže, inhalace, zábaly a další, je zde pro Vás připravena lákavá 20% sleva.

Tipy na výlety

Zámek Buchlovice

Buchlovice, to je barokní komplex, který se skládá ze dvou zámeckých budov a rozsáhlého parku. Zámek od roku 1945 spravuje Národní památkový ústav. Byl dostavěn v roce 1707. Nachází se zde také barokní prvek sala terrena s bohatou štukovou výzdobou a mozaikovými ornamenty na stěnách.

Zoo a zámek Zlín-Lešná

Zlínská zoo je jedinečným místem, kde mohou návštěvníci vidět zvířata všech kontinentů v přírodním bioparku s volným výběhem. Zvířata tu žijí ve zdařilé napodobenině jejich původního prostředí. Krásu místa dotváří nádherný historický zámecký park starý více než 200 let. Návštěvníky upoutá svým anglickým slohem a 1150 druhy vzácných dřevin a okrasných bylin.

Zámek a zámecké zahrady Kroměříž

Arcibiskupský zámek a zahrady zaujímají výjimečné postavení mezi předními moravskými památkami. Po celou dobu své existence byly majetkem olomouckých biskupů a arcibiskupů, kterým sloužily především jako reprezentační rezidence.

Lázeňský Dům Praha - Luhačovice

Kontakt

Lázeňský léčebný dům PRAHA

Lázeňský léčebný dům PRAHA

Leoše Janáčka 379
76326 Luhačovice
Česko
+420 577 194 100

info@luhacovicepraha.com
www.luhacovicepraha.com
Zobrazit partnerskou stránku