Dovolená na Slovensku s privátním wellness v nově otevřeném penzionu Chateau Hunting***

Penzión Chateau Hunting ***, Slovensko - Hontianske Nemce

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dovolená na Slovensku s privátním wellness v nově otevřeném penzionu Chateau Hunting***

Penzión Chateau Hunting ***, Slovensko - Hontianske Nemce Penzión Chateau Hunting ***, Slovensko - Hontianske Nemce (mapa)

Ukončené od 2 390 Kč

od 2 390 Kč

Až 39 % sleva Běžná cena: 3 800 - 7 300 Kč

Interiér v rustikálním stylu, bačkůrky a župan na každém pokoji, vynikající kuchyně a zasloužený odpočinek v sauně a vířivce jen pro vás. Objevte s námi nově otevřený penzion Chateau Hunting*** - doporučujeme zejména gurmánům, neboť ve zdejší restauraci nabízejí vskutku kvalitní jídla z lokálních surovin, a to i včetně zvěřiny. Skvělé místo pro rodinnou dovolenou ale i odpočinek ve dvou.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Vynikající a kvalitní polopenze

Vynikající a kvalitní polopenze

Nově otevřený zrekonstruovaný penzion

Nově otevřený zrekonstruovaný penzion

Úplně nové menu Á la carte z najkvalitnejších surovin

Úplně nové menu Á la carte z najkvalitnejších surovin

Hodnocení 9,5/10 na Booking.com

Hodnocení 9,5/10 na Booking.com

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzión Chateau Hunting ***

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • vstup do wellness vstup do wellness

Elegantní ubytování

Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu vybavené elegantním nábytkem v provedení zlatý dub. Každý pokoj má svou koupelnu se sprchovým koutem / spojenou s WC / vybavenou fénem, kosmetickým zrcadlem, hotelovou kosmetikou, osuškami, bačkůrky a župany. Pokoj je vybaven SAT - TV, trezorem, minibarem, telefonem, internetovým připojením / wifi, kabelovým připojením /. Každý pokoj je klimatizován.

Vynikající kuchyně

Posedět s rodinou či partnerem a dobře se najíst a pobavit. Ve stylově zařízené restauraci vám tu nabídnou speciality domácí i zahraniční kuchyně. Restaurace Hunting Chateau je také ideálním místem na skvělou povzbuzující kávu nebo sladký dezert.

Prvotřídní kvalita nabízených jídel je dána pečlivým výběrem těch nejčerstvějších surovin. V případě že preferujete vegetariánskou stravu, určitě si vyberete z nabídky bezmasých surovin. V nabídce je i na výběr široký počet kvalitních vín.

Privátní wellness

Sauna
Po náročném dni si každý zaslouží relax, pociťte výjimečnost suché sauny. Je to velmi zdravá metoda odpočinku. Organismus prohřeje, zbaví toxinů a uvolní. Skvělá prevence proti chřipce a nachlazení a zvyšuje imunitu vašeho organismu. Také má blahodárný vliv na srdeční činnost.

Ochlazovací bazén
Základním procesem saunování je střídání tepla a chladu. Takový proces nám v těle způsobuje rozšíření cév, zrychlení krevního oběhu. Nejlepšího účinku dosáhnete zejména po více než trojí výměně tepla a chladu. Ochlazení způsobí pocit osvěžení a v těle vyvolá důležité impulzy v orgánech a aktivuje látkovou přeměnu.

Jacuzzi
Vířivá voda působí jako jemná masáž pro vaše tělo. Vodní trysky masírují různé části vašeho těla. Lázeň v jacuzzi zlepšuje prokrvení těla, a aktivuje kožní receptory, uvolňuje svaly a odstraňuje bolest.

V jížní části středního Slovenska

Obec Hontianske Nemce se rozprostírá v údolí řeky Štiavnica, v jižní části středního Slovenska, 10 km jihozápadně od Krupiny. Leží na křižovatce cest od míst Levice, Šahy, Zvolen a Banská Štiavnica. Obec tvoří sídelní útvary: Hontianske Nemce, Majer, Rakovec a Sitnianska Lehôtka.

Zajímavosti

Kostolík na Viniciach – kulturní památka - je zasvěcený sv. Urbanovi a sv. Donati. Je to gotická stavba z poloviny 15. století. Hlavní oltář je renesančně-barokní z let 1660 - 80. Dvakrát ročně se zde konají poutě - uctívání patronů vinic - 25. květen na sv. Urbana a koncem srpna na sv. Donáta.

Možnosti v okolí

Do 15 minut autem se nachází lázeňské město Dudince, kde si můžete dopřát léčebné procedury v římských lázních (nachází se zde léčivá voda kde podobné složení je jen ve francouzském Vichy či travertinový usazený kámen). Také se zde můžete kochat výhledem na krásné vinice či navštívit vinné sklepy. Další destinace, které stojí za návštěvu, jsou památková rezervace Stará Hora zapsaná v UNESCO, Bzovík, Levice - hrad, svatý Anton - zámeček lovecký (arboretum), Brhlovce - historické kamenné obydlí.

V Banské Štiavnici je toho na vidění ještě více, např. Starý a Nový zámek, kalvárie, největší pohyblivý dřevěný betlém ve střední Evropě, pro zamilované Dům Sládkovičové Mariny, doly, jezera ledovcového původu ...

Kontakt

Penzión Chateau Hunting ***

Penzión Chateau Hunting ***

Agrospol Hontianske Nemce č. 234
96265 Hontianske Nemce
Slovensko
+421 905 692 558

rezervacie@huntinghn.sk
huntinghn.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Tesárská roklina přibližně 9 km Tesárské Dúpence přibližně 9 km Rozhledna Vartovka přibližně 10 km Turecké studny v Krupině přibližně 10 km Krupinské bralce přibližně 10 km

Hrad Sitno přibližně 15 km Zámeček a muzeum Svatý Anton přibližně 16 km Arborétum Kysihýbel přibližně 19 km Vodní mlýn Bohunice přibližně 19 km Banské múzeum v prírode přibližně 20 km Skalní obydlí Brhlovce přibližně 20 km Nový zámek v Banské Štiavnici přibližně 20 km Štola Glanzenberg přibližně 20 km Banskoštiavnická kalvárie přibližně 20 km Banská akademie přibližně 21 km Banská Štiavnica přibližně 21 km Banskoštiavnický Betlém přibližně 21 km Náměstí sv. Trojice přibližně 21 km Starý zámek v Banské Štiavnici přibližně 21 km Salamandra resort přibližně 22 km Koupaliště Santovka Wellness přibližně 22 km Háj Gavurky přibližně 22 km Dubový háj Gavurky přibližně 23 km Zřícenina hradu - Modrý Kameň přibližně 26 km Pustý kostel Velká Čalomija přibližně 28 km Lázně Sklené Teplice přibližně 29 km Vyhne - Vodní ráj přibližně 29 km Kamenné moře - Vyhne přibližně 29 km Levický hrad přibližně 30 km Vrch Kečka přibližně 31 km Čertova skala přibližně 31 km Pustý hrad přibližně 32 km Zoopark Revištské Podzámčí přibližně 32 km Hrad Reviště přibližně 33 km Zvolenský zámek přibližně 34 km Hvězdárna a planetárium - Žiar nad Hronom přibližně 35 km Ski centrum Drozdovo přibližně 36 km Arborétum Borová Hora přibližně 36 km Zámeček Imra Madácha přibližně 37 km Víglašský zámek přibližně 38 km Historická železnice ve Vígľaši přibližně 38 km Tatárské pivnice přibližně 38 km Lázně Sliač přibližně 39 km Středověký kostelík v Zolné přibližně 39 km Dřevěný artikulární kostel Hronsek přibližně 42 km Zámeček v Haliči přibližně 44 km Divínský hrad přibližně 44 km Mauzoleum rodiny Migazzi přibližně 45 km Vodní nádrž Ružiná přibližně 45 km Badínský prales přibližně 45 km Zámek Topoľčianky přibližně 45 km Termální koupaliště Katarína přibližně 46 km Mičinské travertíny přibližně 46 km Arborétum Mlyňany přibližně 46 km Muzeum mincí a medailí přibližně 47 km Městský Hrad v Kremnici přibližně 47 km Soutěska Tiesňava Malachovky přibližně 47 km Hradisko Kalamárka přibližně 48 km Banské Múzeum Kremnica přibližně 48 km Rozhledna na Krahulském vrchu přibližně 48 km Ski Krahule přibližně 49 km