Oblíbený Holiday Inn **** Trnava přímo v centru se vstupem do wellness

Holiday Inn**** Trnava, Trnava

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Oblíbený Holiday Inn **** Trnava přímo v centru se vstupem do wellness

Holiday Inn**** Trnava, Trnava Holiday Inn**** Trnava, Trnava (mapa)

Ukončené od 2 219 Kč

od 2 219 Kč

Z hotelu Holiday Inn **** máte centrum Trnavy rovnou za prahem dveří. Těšte se na elegantní pokoje, chutné jídlo a krásné wellness centrum. Navíc jedno dítě do 6 let s vámi ubytují zdarma. A co by zde byla škoda nevyzkoušet? Například relax v Aquaparku Trnava jen 400 m od hotelu nebo vstup do Městské věže s parádním výhledem - lístky pohodlně seženete i na recepci.

9,2

Vynikající hodnocení

118 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

 4 * ubytování v historickém centru Trnavy

4 * ubytování v historickém centru Trnavy

Snídaně v ceně

Snídaně v ceně

Vstup do wellness a fitness centra

Vstup do wellness a fitness centra

1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma

1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Holiday Inn**** Trnava

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • WiFi připojení WiFi připojení
  • fitness centrum fitness centrum
  • restaurace restaurace
  • hotelový bar hotelový bar
  • recepce 24 hodin denně recepce 24 hodin denně
  • vlastní parkování vlastní parkování
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • dostupnost bez auta dostupnost bez auta
  • snídaně snídaně
  • placené parkování placené parkování
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Komfort v historickém centru Trnavy

Moderní čtyřhvězdičkový hotel Holiday Inn Trnava v historickém centru města Trnava již od roku 2010 poskytuje širokou nabídku ubytovacích a doplňkových služeb prvotřídní kvality. Spojuje vynikající polohu, komfortní ubytování, moderní konferenční prostory a neopakovatelný gastronomický zážitek v jejich restauraci a barech. Nasávejte atmosféru, odpočiňte si a vychutnejte si nezapomenutelné chvíle i v novém Aquaparku Trnava (400 m od hotelu) .

Ubytování

Pokoje Standard

Tyto dvoulůžkové pokoje jsou zařízeny komfortním moderním nábytkem a vybavené užitečnými doplňky, které zpříjemní váš pobyt. Vychutnejte si bezplatný kávový a čajový servis, bohaté bufetové snídaně či bezdrátové připojení na internet. 

Gastronomie

Restaurace

Restaurace Culinaria si vás získá svým stylovým prostředím, zkušenou pozornou obsluhou a vybíraným jídlem. Z nabídky si vybere milovník steaků, vegetarián i labužník hledající unikátní sezónní pochoutky.

Vinotéka Gardenia a terasa pod dubem

Nedílnou součástí restauračního portfolia v hotelu je prosklená vinotéka Gardenia s přímým přístupem na prostornou terasu. Můžete si tu vychutnat vína od Slovenská vinařů, selekci doplňují vína z různých koutů světa. 

Lobby bar

Dopřejte si chvilku zaslouženého odpočinku a zpříjemněte si u nás svůj den. Poseďte si jen tak s přáteli nebo navažte nové osobní či obchodní kontakty v elegantních a útulných prostorách lobby baru. 

Wellness

Špičkové wellness centrum , ve kterém si každý den můžete užít vytoužený relax, tvoří parní sauna, nová finská sauna, aromasauny, Kneippův chodník, ochlazovací bazén, jacuzzi, emoční sprcha, čerstvě zrekonstruované šatny + možnost výběru ze široké nabídky masáží. 

Fitness

Během pobytu máte možnost využít i vstup do mini posilovny vybavené nejmodernějšími přístroji značky Technogym, která se nachází na 2. patře.

Aquapark Trnava

Nedávno postavený aquapark jen 400 m od hotelu . Děti i dospělí si v něm užijí zábavu a odpočinek v každém ročním období. Nabízí 5 bazénů (relaxační bazén, oddychový bazén, dětský bazén a venkovní výplavový a velký bazén), 8 saun, 2 tobogany, jakož i vnitřní a vnější vířivku.

Relaxační bazén

V tomto bazénu si na své přijdou všichni vášniví sportovci. Bazén má plavecké dráhy, jakož i vodní atrakce, kterými jsou divoká řeka, vodní houpačka, chrliče vody, perličkové lavice a masážní trysky.

Oddechový bazén

oddechový bazén je jednoduše bazén, ze kterého nebudete chtít odejít! Dokonalou pohodu zabezpečuje 10 perličkových lehátek, perličkové masážní trysky na sezení, masáže zad a nohou, masážní trysky na masírování těla v různých výškách a chrlič vody. Součástí bazénu je i bio fit bar s vodopádem.

Dětský bazén

Pro děti je připraveno hned několik vodních atrakcí. V bazénu je dětská skluzavka, fontánky a stříkající nosorožec.

Venkovní bazén

venkovní bazén se vyznačuje příjemnou teplotou vody 35 - 38 ° C, tryskami na masírování nohou, perličkovými lavicemi na sezení a masážními tryskami.

Saunový svět (za příplatek)

  • bylinková inhalace
  • Parní sauna - mentolová inhalace (eukalyptus)
  • Solný důl
  • infrasauna
  • horká sauna
  • Horká sauna s krbem
  • Lesní sauna - Herba
  • Medvědí doupě - masáž nohou s parní lázní

Tipy na výlety v okolí

Městská věž  - renesanční dominanta trojičního náměstí byla postavena v roce 1574 jako pozorovatelna. Má čtvercový půdorys, osm podlaží. Ochoz je ve výšce 29 m, celková výška věže je 57 m. Na vrcholu barokní kopule je pozlacená socha Panny Marie - Immaculaty. Hodinový stroj ve věži pochází z roku 1729. Zvony z roku 1692 odbíjejí čtvrthodiny a celé hodiny. Na jižním průčelí jsou jediné zachované sluneční hodiny ve městě.

Bazilika sv. Mikuláše  - postavena v letech 1380 - 1421, je charakteristickou dominantou Trnavy. Nejstarším oltářem je raně barokní oltář Všech svatých. V barokní kapli Panny Marie Trnavské je milostivý obraz, díky kterému je Trnava známý poutním místem. V bočních kaplích jsou vzácné renesanční a barokní epitafy ostřihomský arcibiskupů. Na jihovýchodní straně presbytáře byl objeven románský karner - kostnice, nejstarší sakrální stavba Trnavy.

Smolenický zámek - na místě dnešního Smolenického zámku na úpatí Malých Karpat stál kdysi středověký hrad. Byl postaven 14. století, na konci 18. století hrad zpustl a na počátku 19. století vyhořel. Na počátku 20. století začali jeho poslední majitelé, Pálfiovci, stavět na hradních ruinách nynější Smolenický zámek. V současnosti je v letních měsících dostupný pro veřejnost.

Červený Kámen  - hrad, který se zmiňuje od roku 1240. V 16. století byl přistavěn nový hrad, vícekrát vyhořel. Poškozen během druhé světové války, opravné práce začaly v roce 1947. Dnes národní kulturní památka.

Jeskyně Driny  - krápníková jeskyně v Malých Karpatech asi 2 km na jihozápad od Smolenic v Smolenickém krasu. Vchod do jeskyně je ve výšce 399 m nm Jeskyně vyniká zachovalou krápníkovou výzdobou. 

Katedrála sv. Jana Křtitele  - První ranobaroká stavba na Slovensku, patří k nejkrásnějším v Evropě. Skvostem interiéru je původní celodřevěný hlavní oltář z roku 1640. Tvoří ho tři oltářní obrazy, 27 soch svatých Starého a Nového zákona v nadživotní velikosti a několik malých. Pod kostelem je krypta, ve které jsou pohřbeni členové Společnosti Ježíšovy a rodina palatína Mikuláše Esterháziho. V roce 2003 ji navštívil papež Jan Pavel II.

Sousoší Nejsvětější Trojice  - Impozantní barokní sousoší vytvořil Ján Kryštof Khien v roce 1695. Na rozích čtyřhranného základu jsou sochy: sv. Florián, sv. Agáta, sv. František Xaverský a sv. Anton Padovy. V kamenném hrobě je ležící socha sv. Rozálie, na vrcholu 4 m vysokého sloupu sousoší Nejsvětější Trojice korunujúce Pannu Marii. 

Aktivity

Golf Trnava - součástí odpaliště jsou kryté kóje pro možnost tréninku i za nepříznivého počasí a automat pro výdej míčků. Atmosféru areálu dotváří příjemné prostředí kavárničky. Celý areál je přístupný i široké veřejnosti. Samozřejmostí je možnost tréninku pod dohledem profesionálních trenérů golfu.

Heroes laser aréna  - nabízí adrenalinovou hru až pro 11 hráčů, ve které hráči střílejí proti sobě moderními laserovými zbraněmi. Absolutní adrenalin a velmi zábavný sport zároveň.

Speedykart Trnava  - veřejná indoor motokárová hala s celoročním provozem. K dispozici má 6 motokár s výkonem 6,5 Hp a 4 motokáry s výkonem 9 Hp. Okruh má délku přibližně 300 m a šířku v rozmezí od 2 do 5 m.

Kontakt

Holiday Inn**** Trnava

Holiday Inn**** Trnava

Hornopotočná 5
91701 Trnava
Slovensko
+421 (0)33 3250 100, +421 (0)33 3250 101

Check-in: 16.00 hod.
Check-out: 11.00 hod.

reservations@holidayinn-trnava.sk
holidayinn-trnava.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Malá synagoga v Trnavě přibližně 300 m Relax Aqua & Spa přibližně 300 m Kostel sv. Heleny přibližně 600 m Zámeček Dolná Krupá přibližně 12 km Zámeček v Budmericích přibližně 14 km

Hlohovský zámek přibližně 15 km Hvězdárna a planetárium M. R. Štefánika přibližně 16 km Hrad Červený Kameň přibližně 19 km Smolenický zámek přibližně 19 km Jeskyně Driny přibližně 19 km Zřícenina Katarínka přibližně 20 km Termální koupaliště Vincov les přibližně 20 km Muzeum včelařství přibližně 21 km Město Modra přibližně 21 km Kráľová u Sence (Sky Taxi) přibližně 22 km Aquapark Senec přibližně 22 km Záruby přibližně 22 km Senec - Senecké jezera přibližně 22 km Renesanční zámeček v Galantě přibližně 23 km Vlastivědné muzeum Galanta přibližně 23 km Oáza Sibiřského tygra přibližně 25 km Hrad Dobrá Voda přibližně 26 km Hrad Korlátko přibližně 26 km Plavecký hrad přibližně 27 km Plavecká jeskyně přibližně 27 km Monza Indoor Kart přibližně 28 km Šikmá věž ve Vrbovém přibližně 29 km Vodní mlýn Jelka přibližně 29 km Lyžařské středisko Pezinská baba přibližně 29 km Šranecké písky přibližně 31 km Relaxační centrum Horné Saliby přibližně 31 km Vojenské historické muzeum - Piešťany přibližně 31 km Koupaliště Retro Thermal přibližně 31 km Bobří hráz / Náučný chodník přibližně 31 km Čertova pec přibližně 31 km Hrad Bílý Kameň přibližně 32 km Limbašská vyvěračka přibližně 32 km Mohyla M.R.Štefánika přibližně 33 km Kostel svatého Michala archanděla přibližně 35 km Park miniatur Podolie přibližně 36 km Motoristický areál Orechová potôň (SLOVAKIA RING) přibližně 36 km Nitrianská Blatnica - rozhledna na Marhátu přibližně 37 km Zoofarma Nový Zéland přibližně 37 km Dračí hrádek přibližně 38 km Abeland - Gazdovská vesnička přibližně 38 km Botanická zahrada Nitra přibližně 38 km Hradisko Zobor přibližně 39 km Dunajské mlýny přibližně 39 km Hrad Pajštún přibližně 39 km Slovanské Hradiště Bojná - Valy přibližně 40 km Zámeček Mojmírovce přibližně 40 km Hrad Branč přibližně 40 km Čachtický hrad přibližně 40 km Gazdovský dvůr přibližně 41 km Lyžařské středisko Bezovec přibližně 41 km Biofarma Příroda Salaš Stupava přibližně 41 km Zámeček Sobotiště přibližně 41 km Habánský dvůr v Sobotišti přibližně 42 km Lanovka na Kamzík přibližně 42 km Bobová dráha - Koliba přibližně 42 km Historická knihovna rodu Apponyiovců přibližně 42 km Oponický hrad přibližně 43 km Železná studnička přibližně 43 km Muzeum dopravy přibližně 43 km Prezidentský palác přibližně 44 km Thermalpark Dunajská Streda přibližně 44 km Galerie Nedbalka přibližně 44 km Slavín přibližně 44 km Michalská brána přibližně 44 km Maximiliánova fontána přibližně 44 km Horský park přibližně 44 km Slovenská národní galerie přibližně 44 km Dóm svatého Martina přibližně 44 km Sad Janka Krále přibližně 45 km Bratislavský hrad přibližně 45 km Vyhlídka UFO Bratislava přibližně 45 km Bratislavská ZOO přibližně 45 km X-BIONIC SPHERE přibližně 46 km Topoľčianský hrad přibližně 46 km Botanická zahrada Bratislava přibližně 46 km Muzeum moderního umění Danubiana přibližně 46 km Hrad Gýmeš přibližně 47 km Vyhlídková věž Poľana přibližně 47 km Bunker B-S 4 Lány přibližně 48 km Zámeček Rusovce přibližně 49 km Rusovský park přibližně 49 km Skipark Kálnica přibližně 49 km Sandberg přibližně 50 km