Dovolená v centru Krakova s ​​ubytováním v komfortním hotelu Corner jen 800 metrů od Floriánské brány

Corner Hotel, Polsko - Krakow

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dovolená v centru Krakova s ​​ubytováním v komfortním hotelu Corner jen 800 metrů od Floriánské brány

Corner Hotel, Polsko - Krakow Corner Hotel, Polsko - Krakow (mapa)

Ukončené 4 190 Kč

4 190 Kč

Až 46 % sleva Běžná cena: 7 800 Kč

Krakov je fascinující, romantický, plný historie, dobrého jídla, výhodných nákupů a milých domácích. A pokud si myslíte, že ho proběhnete za jeden den, tak jste na omylu. Krakov je totiž třeba ochutnat plnými doušky. Například s ubytováním v hotelu Corner, ve kterém si odpočinete a ráno po snídani vyrazíte poznávat metropoli.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 809 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Hotel v klidné části centra města

Hotel v klidné části centra města

Komfortně zařízené pokoje s kuchyňkou

Komfortně zařízené pokoje s kuchyňkou

14 minut chůze od Baziliky svaté Marie

14 minut chůze od Baziliky svaté Marie

Chutná snídaně formou bufetu v ceně pobytu

Chutná snídaně formou bufetu v ceně pobytu

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Corner Hotel

  • snídaně snídaně
  • placené parkování placené parkování

Atrakce v Krakově

Krakov je jedním z nejdůležitějších polských turistických center s cennými památkami z různých epoch. V Krakově se nachází více než 6 tisíc historických objektů.

Královský hrad Wawel je symbolem samotného Polska a od roku 1320 na tomto místě začali korunovat polští králové. Místní vám jistě rádi popovídají příběh o drakovi, který se zdomácněl za jeho hradbami. 

Staré Město je od roku 1978 zapsáno do Seznamu světového dědictví UNESCO jako "korunovační místo polských králů a svědectví významné středověké městské architektury".

Jedno z nejkrásnějších evropských náměstí je Krakovský rynek. Je největším středověkým tržištěm v Polsku a celé střední Evropě. Doposud zůstalo nejdůležitějším uzlem Starého města.



Mariánský kostel je po wawelské katedrále druhý nejvýznamnější kostel Krakova. Jde o dvouvěžový gotický šperk z roku 1223. Červenou cihlovou fasádou připomíná spíše kostely ze Skandinávie. Skutečným pokladem je však jeho pozdně oltář připomínající vrcholné práce z dílny Mistra Pavla z Levoče.

 

Kazimierz –kdysi samostatné město, dnes součást Krakova známá svou židovskou čtvrtí.

Osvětim

Koncentrační tábor Auschwitz-Birkenau byl největším německým vyhlazovacím táborem v době nacismu. Byl zřízen roku 1941 asi 3 km od zajateckého tábora Auschwitz I, ve vesnici Březinka - nedaleko polského městečka Osvětim, asi 60 km západně od Krakova. Do koncentračního tábora Auschwitz-Birkenau bylo deportováno přibližně 1,3 milionu lidí. "Auschwitz" se stal symbolem holocaustu, genocidy evropských Židů a dalších obětí. V roce 1979 byl koncentrační tábor zapsán do Seznamu světového dědictví UNESCO.

Kontakt

50.072241, 19.938151

corner@premium-hotels.pl

Mohlo by Vás zajímat