Penzion Mlýn v srdci Bořetic s polopenzí, 2 lahvemi archivního vína a možností neomezené konzumace s rautem, platnost až do srpna 2019

Penzion Mlýn, Jižní Morava - Bořetice

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Penzion Mlýn v srdci Bořetic s polopenzí, 2 lahvemi archivního vína a možností neomezené konzumace s rautem, platnost až do srpna 2019

Penzion Mlýn, Jižní Morava - Bořetice Penzion Mlýn, Jižní Morava - Bořetice (mapa)

Ukončené 2 199 Kč

2 199 Kč

Až 41 % sleva Běžná cena: 3 750 Kč

Recesistickou vinařskou republiku Kraví Hora asi nemusíme představovat. Je to to místo, kde víno i dobrá nálada teče proudem, místo, kde najdete 260 vinných sklepů a kilometry zdejších vinic lákají k dlouhým procházkám. Ve vinném sklípku pro vás degustaci zajistí vinařova žena, která se živí jako „vinařova žena“ a zná všechna vína od hroznu až po zátku.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Rodinný penzion ve vinařských Bořeticích

Rodinný penzion ve vinařských Bořeticích

Platnost až do konce srpna 2019

Platnost až do konce srpna 2019

Welcome drink + 2 lahve vína

Welcome drink + 2 lahve vína

Možnost neomezené konzumace vína s rautem

Možnost neomezené konzumace vína s rautem

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzion Mlýn

  • polopenze polopenze

O hotelu

Penzion Mlýn leží v srdci Bořetic, proslulé vinařské oblasti a recesistické vinařské republiky Kraví hora, jež jsou součástí mikroregionu Modré Hory ve Velkopavlovické vinařské oblasti. V okolí penzionu najdete přes 250 vinných sklípků, spoustu vinařských cyklostezek a kulturních akcí, jež zažijete jen na jihomoravské vesnici.

Pokoje

Ubytováni budete v dvoulůžkovém pokoji. Do každého pokoje je možné umístit dětskou postýlku. K vybavení pokoje patří také WC, sprcha, TV, WiFi připojení máte ve všech prostorách penzionu ZDARMA.Parkovat můžete přímo u penzionu Mlýn a kola uskladníte v uzamčené kolárně, která se nachází v budově vinného sklípku zhruba 50 metrů od penzionu.

Snídaně

Kontinentální snídaně ve formě rautového stolu budou pro vás připraveny v stylové restauraci penzionu v rustikálním stylu s dřevěnými sloupy a trámy původního mlýna.

Vinařství Baraque

Za vinařstvím Baraque stojí vinař František Machovský, který obvykle vede degustace. V rámci kuponu můžete zažít degustaci vedenou vinařovou ženou, která všecka vína zná od hroznu až po zátku a velmi ráda zodpoví všechny vaše otázky.

Výlety

Zdejší oblast prostě nabízí vše, co turisty na jižní Moravu láká. Vinné sklípky s možností ochutnávek, cykloturistiku, pěší turistiku, kulturní a historické památky, romantiku, bohatý folklór. Nejznámější lokalitou je Kraví hora, kde se nad řadami vinných sklepů zvedají svahy úrodných vinohradů. 

V okolí Bořetic najdete hromadu cyklostezek: ať už Moravskou vinnou cyklostezku, Velkopavlovickou vinařskou cyklostezku nebo cyklostezky Krajem André a Modrými horami. Skvělým cílem je dřevěná rozhledna postavená rukama místních řemeslníků. Z jejího vrchu se Vám otevře rozhled na typickou krajinu Modrých Hor. 

Lednicko-valtický areál vzdálen asi 18 km nabízí unikátní soustavu zahrad, parků, rybníků a staveb, které vznikly lidským zásahem v prostoru bažin a močálů, při rozlévajícím se toku řeky Dyje. První písemné zmínky o Lednicko-valtickém areálu pocházejí již ze 13. století. 

Mikulov je někdejší liechtensteinský a později dietrichsteinský zámek, stojící na výrazném skalním útesu tvoří již několik století nepřehlédnutelnou dominantu Mikulova.

Pro příznivce historie a archeologie bude přínosem návštěva nedalekého Slavkova (bitva císaře Napoleona I.,37 km), Velkomoravského hradiště Mikulčice (29 km) nebo Pohanska (29 km).

Právě zde, na jižní Moravě, najdete i rozsáhlý komplex vápencových útvarů. Oblast Pálavy je úžasná biosferická rezervace UNESCO, domov mnoha chráněných rostlin i zvířat, kde v létě čekají terény pro horolezecké nadšence i obyčejné turisty.

 

Kontakt

Penzion Mlýn

Penzion Mlýn

Bořetice 141
69108 Bořetice
Česko
+420 775 675 210

Check-in: od 14:00 (po, st, pá - po 16:00), Check-out: do 11:00

info@mlyn-boretice.com
mlyn-boretice.com
Zobrazit partnerskou stránku