Hotel Martiňák*** v Beskydech: skvělá péče, lyžování i výlety na sněžnicích či kolech v hotelu, který ukazuje jak má vypadat wellness péče...

Hotel Martiňák***, Beskydy - Pustevny, Bílá

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel Martiňák*** v Beskydech: skvělá péče, lyžování i výlety na sněžnicích či kolech v hotelu, který ukazuje jak má vypadat wellness péče...

Hotel Martiňák***, Beskydy - Pustevny, Bílá Hotel Martiňák***, Beskydy - Pustevny, Bílá (mapa)

Ukončené od 3 290 Kč

od 3 290 Kč

Až 25 % sleva Běžná cena: 4 400 - 6 600 Kč

Nejvíc by si rozmazlování a péči zasloužil sám pan Martiňák za to jak před 200 lety vlastníma rukama postavil základ dnešního hotelu. Můžete si na něj vzpomenout, až si budete užívat skvělé wellness, lyžování v jednom ze ski areálů v okolí nebo podnikat výlety malebnou beskydskou krajinou na sněžnicích, pěšky i na kole. Užijte si hotel, kde se tradice potkává s nejmodernějšími standardy.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Zrekonstruovaný horský hotel

Zrekonstruovaný horský hotel

Káva a čaj zdarma během celého pobytu

Káva a čaj zdarma během celého pobytu

Denně vstup do sauny

Denně vstup do sauny

Shuttle bus do lyžařských center nebo na Hotel Ondrášův dvůr

Shuttle bus do lyžařských center nebo na Hotel Ondrášův dvůr

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Martiňák***

  • sauna sauna
  • úschovna lyží úschovna lyží
  • úschovna kol úschovna kol
  • restaurace restaurace
  • hotelový bar hotelový bar
  • vhodné pro domácí mazlíčky vhodné pro domácí mazlíčky
  • v blízkosti svahu v blízkosti svahu
  • polopenze polopenze
  • vstup do wellness vstup do wellness

Dopřejte si nevšední zážitky v právě zrekonstruovaném a nově otevřeném horském hotelu Martiňák, který svou atraktivní polohou nabízí zázemí turistům, lyžařům, běžkařům i milovníkům přírody. 

Sedm skiareálů v okolí, shuttle bus, exkluzivní sleva na skipasy, výlety na skiaplpech nebo sněžnicích a jako doplněk skvělé wellness...to je zima v Beskydech. Kupóny jsou platné až do června 2019, tak se můžete přesvědčit, že k tomu, abyste se měli v Beskydech skvěle sníh nepotřebujete...

O hotelu 

Horský hotel Martiňák je postaven na rozcestí, které je nazýváno Pěticestím a můžete odtud podnikat výlety malebnou beskydskou krajinou po značených trasách na Pustevny a Radhošť, Čertův Mlýn, Podolánky přes Srdce Beskyd, Horní Bečvu nebo do dalšího objektu našeho Beskydy resortu, do hotelu Ondrášův dvůr, který se nachází v kouzelném údolí Bílé – Mezivodí.

 

Hotelový pokoj

Hotel Martiňák nabízí pohodlné ubytování s vlastním sociálním zařízením a TV.  Pokoj Komfort má navíc pokoje s balkonem a výhledem na panorama Beskyd.

Pokoj Standard

 

Pokoj Komfort

Malé řemeslné pekařství

Dokonalou domácí atmosféru dotváří hotelové pekařství, kde se pro Vás každý den připravuje čerstvý chléb, houstičky, rohlíky či sladké koláče, jejichž vůně Vás doslova vytáhne z postele. 

Nová wellness zóna

Hotel Martiňák nově otevřel relaxační wellness zónu s parní a infra sanou, odpočívárnou včetně výhledové terasy s lehátky, kde se můžete v zimních měsících dokonale zchladit, a vířivou vanou s výhledem na Valašské Beskydy.

Největší thermal park na Moravě

Příjemným zpestřením a zároveň nevšedním zážitkem pro vás může být návštěva největšího thermal parku na Moravě, který je součástí Wellness hotelu Ondrášův Dvůr**** , kde si můžete užívat báječné relaxace v termálních kádích. Na vlastní kůži si tak můžete vychutnat koupel pod širým nebem ve speciálně upravených kádích s vyhřívanou vodou na 36° - 40 C°. Voda je čerpána z vlastních hlubokých vrtů. 

Můžete zde využít i novou venkovní finskou saunu, umístěnou přímo v lese, 5 dřevěných sudů s dohřívanou vodou z beskydských hor, včetně jednoho maxisudu až pro 14 osob a ochlazovací káď s neustálým přítokem čerstvé vody. Na přání je možno koupel obohatit o různé bylinné či minerální přísady včetně extraktu z konopí a soli, vinných výlisů a podobně.

Pro Vaše maximální pohodlí je v prostorách Thermal Parku připraven i bar, odpočívárna a převlékárny. V baru Vás mile rádi obslouží a nabídnou Vám ty nejlepší vína. 

 

Kontakt

Hotel Martiňák***

Hotel Martiňák***

Horní Bečva 400
75657 Horní Bečva
Česko
+420 731 682 395, +420 607 066 772

info@martinak.cz
www.martinak.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Čertův mlýn přibližně 4 km Bystrý vodopád přibližně 6 km Pustevny přibližně 6 km Vyhlídková stezka na Pustevnách přibližně 6 km Rozhledna Sůkenická přibližně 8 km

Radhošť přibližně 9 km Večery pod hvězdami přibližně 9 km Golfofé hřiště Čeladná přibližně 9 km Dřevěný kostel sv. Prokopa a Barbory přibližně 10 km Ski Bílá přibližně 10 km Beskydský pivovárek přibližně 11 km Ski areál Kyčerka přibližně 11 km Pohankový mlýn ŠMAJSTRLA přibližně 11 km Muzeum Frenštát pod Radhoštěm přibližně 13 km Výroba svíček Unipar přibližně 13 km Naučná stezka Beskydské nebe - Život v korunách stromů přibližně 14 km Zóna Snow přibližně 14 km Rozhledna Velký Javorník přibližně 15 km Zřícenina hradu Rožnov přibližně 15 km Satinský vodopád přibližně 15 km Ski Ráztoka přibližně 18 km Sudopark přibližně 19 km Korňanský ropný pramen přibližně 19 km Zřícenina hradu Šostýn přibližně 19 km Hrad Hukvaldy přibližně 20 km Regionální muzeum přibližně 21 km Hrad Štramberk přibližně 22 km Včelařský naučný areál přibližně 23 km Vodní nádrž Olešná přibližně 24 km Aquapark Olešná přibližně 24 km Miniarboretum přibližně 27 km Kamenné koule přibližně 29 km Rozhledna Marťákův kopec přibližně 31 km Rozhledna na Svederníckém vrchu přibližně 31 km Kysucké muzeum Čadca přibližně 34 km Považský hrad přibližně 35 km Súlovský hrad přibližně 36 km Súlovské skály přibližně 37 km Přírodní rezervace Manínská tiesňava přibližně 37 km Zámeček Radoľa přibližně 38 km Budatínský zámek přibližně 38 km Hrad Lednica přibližně 38 km Trojmezí Hrčava přibližně 39 km Lietavský hrad přibližně 41 km Zbrašovské aragonitové jeskyně přibližně 43 km Vršatská soutěska přibližně 43 km Snowparadise Veľká Rača Oščadnica přibližně 43 km Rajecké Teplice - lázně přibližně 44 km Hrad Vršatec přibližně 44 km ZAGRON Komplex Istebna přibližně 44 km Muzeum lyžování přibližně 45 km Muzeum trofejí Adama Małysze přibližně 45 km Vodní park Tropikana přibližně 45 km Orloj se slunečním časem přibližně 46 km Czerniańskie jezero přibližně 47 km Rozhledna na vrchu Bobovec přibližně 47 km Rezidence prezidenta Polska přibližně 47 km Zoo a zámek Zlín-Lešná přibližně 48 km Hrad Strečno přibližně 49 km Hrad v Kończycach Małych přibližně 50 km