Lyžovačka v Krušných horách s polopenzí a wellness v Hotelu*** Star přímo u Klínovce se slevou na skipasy

Hotel*** Star 1, Krušné hory - Loučná pod Klínovcem

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Lyžovačka v Krušných horách s polopenzí a wellness v Hotelu*** Star přímo u Klínovce se slevou na skipasy

Hotel*** Star 1, Krušné hory - Loučná pod Klínovcem Hotel*** Star 1, Krušné hory - Loučná pod Klínovcem (mapa)

Ukončené 2 299 Kč

2 299 Kč

Až 52 % sleva Běžná cena: 4 800 Kč

Sbalte si lyže, běžky, dobrou náladu a vyrazte si užít zimní sezónu do Krušných hor. Místní sjezdovky i běžecké tratě plní každoročně ty nejlepší představy o zimních radovánkách. Se skvělým jídlem, komfortním ubytováním a relaxem v sauně a whirlpool bude váš zimní pobyt v krásné lokalitě Krušných hor nezapomenutelný.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Skiareál Klínovec jen necelé 3 km daleko

Skiareál Klínovec jen necelé 3 km daleko

Na 30 km udržovaných běžeckých tratí

Na 30 km udržovaných běžeckých tratí

Pokoje s vlastním sociálním zařízením

Pokoje s vlastním sociálním zařízením

Bufetové snídaně, 3chodové večeře

Bufetové snídaně, 3chodové večeře

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel*** Star 1

  • polopenze polopenze

O hotelu 

Moderně vybavený tříhvězdičkový Hotel*** Star 1,2 se nachází v obci Háj u Loučné, necelé 3 km od skiareálu Klínovec.

Ubytování v Hotelu Star 1

Ubytováni budete v nově zařízených, útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením, internetovým připojením a LCD televizí. Parkování je zajištěno na bezplatném parkovišti.

Ubytování v Hotelu Star 2

Budova hotelu*** Star 2 je ubytovací depandancí hotelu*** Star 1. Budovu tvoří 11 moderně zařízených a dostatečně prostorných pokojů, které nabídnou lůžka až pro 28 osob. Obdobně jako u hotelu*** Star 1 je na každém pokoji k dispozici internetové připojení a LCD televize. Přístup do objektu a pokojů je zabezpečen kartovým systémem.

Restaurace

Hotel je dále vybaven denní restaurací s výbornou kuchyní, kde pro Vás každé ráno bude připraven snídaňový bufet a po dni plném aktivit Vám naservírují večeři o 3 chodech. Rodiny s malými dětmi jistě ocení dětskou sedačku či dětské porce. Krom jiného Vám tu rádi připraví také raut či coffee break a nabídnou výběr jakostních vín.

Příjemně posedět můžete u kávičky na zastřešené terase v suterénu budovy, kde se také nachází společenský salonek.

Relax ve wellness

Po celodenním lyžování nebo běžkování si určitě rádi odpočinete v sauně nebo si dopřejete bublinkovou terapii ve whirlpool. 

Lyžování a výlety

Pro sportovce jsou Krušné Hory nejatraktivnější v zimě, přesto si tu každý najde své ve všech ročních obdobích. V okolí Horní Blatné jsou dva velké lyžařské areály. Jeden z nich se nachází na 6,5 km vzdáleném Klínovci, nejvyšší hoře Krušných hor, s nově otevřenou kamennou rozhlednou. 

Skiareál Klínovec nabízí 12 km sjezdových tratí všech obtížností (včetně černé sjezdovky), snowpark a také 30 km udržovaných běžeckých tratí. Klínovec leží v těsné blízkosti hranic s Německem se střediskem Oberwiesenthal, kde je německý skiareál Fichtelberg, jako součást Skiregionu Fichtelberg-Klínovec. Spojením vznikl areál s 27 km kvalitních sjezdovek. Pochlubit se může takřka 3 km dlouhou červenou sjezdovkou obsluhovanou 4sedačkovou lanovkou s oranžovou krycí bublinou.

Druhý velký skiareál Neklid a Novako se nachází ve 8 km vzdáleném městě Boží Dar. Areál Novako je ideální pro rodiny s dětmi a začínající lyžaře. Kromě půjčovny lyžařského a snowboardového vybavení, lyžařské školy a školičky, zde najdete dětské hřiště a dráhu pro snowtubing (jízda na velkých nafukovacích duších). Skiareál Neklid nabízí 5,2 km sjezdovek mírné až střední obtížnosti, a díky rozšíření sjezdovek je zde skvělé zázemí pro carving. V areálu najdete jeden z nejstarších snowparků v České republice, který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené snowboardisty a freeskiery.

Pokud hledáte menší areál, nebo noční dobrodružství na lyžích a nechcete jezdit daleko, pak máte možnost v příhraniční obci Potůčky, vzdálené 7 km od Horní Blatné, kde je menší skiareál s půlkilometrovou sjezdovkou, kde si i náročný lyžař může užít náklony, skoky a muldy. V areálu je nová dětská sjezdovka vhodná i pro začátečníky. Ovšem nejbližší možnost lyžování skýtá obec Pernink, vzdálená necelé 4 km od Horní Blatné. Jsou zde dva malé skiareály. Nejdelší sjezdovka v obci (560 m) vznikla spojením dvou areálů Nad nádražím a Pod nádražím. Obtížností je sjezdovka vhodná i pro začátečníky a je perfektně osvětlena pro noční lyžování. Milovníci běhu na lyžích ocení přímé napojení na běžecké tratě.

Druhý skiareál v obci je Velflink, který je vhodný zejména pro začátečníky a rodiny s dětmi, i zde areál nabízí noční lyžování.

Za zmínku stojí skiareál Plešivec s moderním lyžařským zázemím, se sjezdovkami všech obtížností a automatickým systémem zasněžování, který zajišťuje čerstvý prašan i v době výkyvů teplot. Můžete se těšit z téměř 15 km sjezdových tratí, z čehož nejdelší sjezdovka vedoucí z vrchu Plešivce do Pstruží má přes 4 km. Areál se může pyšnit také nejdelší příkrou černou sjezdovkou na Karlovarsku se svými 905 metry.

Bílá stopa, cyklistika a pěší turistika

Pro zastánce pěší turistiky, cykloturistiky a běhu na lyžích, se celým pohořím z úplného západu republiky z Chebu až na severočeský Sněžník u Děčína, rozprostírá Krušnohorská magistrála. Celková délka trasy je 242 km. V okolí Horní Blatné a Božího Daru jsou desítky cyklostezek různých obtížností, z Božídarských jsou nejznámější: Ježíškova cesta (necelých 5 km), která je vhodná i pro malé děti, Mrtvý rybník (trasa dlouhá 16,3 km) vhodné i pro starší děti, Malý a Velký okruh Antona Günthera (7,5 km a 25 km), dále trasa „Just down the hill“, určená pro horská kola, Velký Krušnohorský okruh (47,5 km) a Velký Německý okruh (32 km).

Milovníci turistiky by si neměli nechat ujít naučnou stezku Horní Blatná, která začíná na náměstí sv. Vavřince za kostelem a dovede vás po červené turistické značce kolem Ledové a Vlčí jámy, až na Blatenský vrch, kde se nachází kamenná rozhledna, tzv. „Zitina vyhlídka“ pojmenovaná podle poslední rakouské císařovny Zity Bourbunsko-Parmské. Ledová a Vlčí jáma jsou hluboké průrvy vzniklé propadnutím dolů po hornické činnosti. Z trasy se můžete napojit na stezku, která vede podél známé technické památky – Blatenského příkopu.


 

 

www.3star-hotels.cz

Kontakt

Hotel*** Star 1

Hotel*** Star 1

Háj pod Klínovcem 164
43191 Loučná pod Klínovcem
Česko
+420 474 333 885, +420 725 806 944

rezervace@3star.cz
www.3star-hotels.cz
Zobrazit partnerskou stránku