Podzimní Jeseníky v penzionu Stonožka se vstupem do Thermal parku, polopenzí, dítětem do 12 let zdarma i možností ubytování v obytném sudu

Penzion Stonožka, Jeseníky - Ludvíkov

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Podzimní Jeseníky v penzionu Stonožka se vstupem do Thermal parku, polopenzí, dítětem do 12 let zdarma i možností ubytování v obytném sudu

Penzion Stonožka, Jeseníky - Ludvíkov Penzion Stonožka, Jeseníky - Ludvíkov (mapa)

Ukončené od 2 590 Kč

od 2 590 Kč

Až 27 % sleva Běžná cena: 3 560 - 5 100 Kč

Není třeba mít sto nohou, abyste zvládli navštívit všechna zajímavá místa v okolí Ludvíkova. K lázním Karlova Studánka je to necelé 4 km stejně jako do Vrbna pod Pradědem. Samotný Praděd je vzdálen 8 km. Turistické i cyklo trasy všude okolo potěší všechny milovníky horské přírody. Relax pro vás bude připraven zdarma v sudovém Thermal parku v Karlově Studánce.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Nově zrekonstruovaný rodinný penzion

Nově zrekonstruovaný rodinný penzion

Jeseníky, kousek od lázní Karlova Studánka

Jeseníky, kousek od lázní Karlova Studánka

Hodina v Thermal parku v hotelu Džbán ***

Hodina v Thermal parku v hotelu Džbán ***

Dětské hřiště

Dětské hřiště

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzion Stonožka

  • polopenze polopenze

Jeseníky, wellness, pohodlí, výborné jídlo a zimní krása Jeseníků - i to mohou být synonyma pro vaši letošní zimní dovolenou. Užijte si lyžování v blízkém středisku Karlov nebo Praděd.

Ludvíkov je jen kousek od Lázní Karlova Studánka, které stojí na místě železářské osady Hubertov a proslavily je prameny železité kyselky i čisté horské lesnaté prostředí. Proto je toto známé lázeňské letovisko také oblíbeným turistickým centrem a dobrým výchozím bodem na Praděd.

Praděd je nejvyšší horou Moravy a pátou nejvyšší horou v České vysočině. Na vrcholu hory stojí 145 m vysoký vysílač, do roku 1959 zde stála kamenná rozhledna. Praděd rozhodně doporučujeme jako ideální celodenní výlet.

Výlety

V okolí penzionu se nachází spousta míst, které stojí za návštěvu. Lázně Karlova Studánka (7 km) stojí na místě železářské osady Hubertov a proslavily je prameny železité kyselky i čisté horské lesnaté prostředí. Proto je toto známé lázeňské letovisko také oblíbeným turistickým centrem a dobrým výchozím bodem na Praděd.

Doporučujeme i nenáročný výlet na Malý Děd (1 355 m n. m.) - vrchol v hlavním hřebeni Hrubého Jeseníku severně od Pradědu. Pod jeho vrcholem leží vyhledávaná turistická chata Švýcárna, která leží ve nadmořské výšce 1 306 m n. m.

Zajímavý je i výlet na plošinu Lyry. Čeká vás odsud překrásný výhled na oblast Medvědské hornatiny i na Praděd. Na nejvyšší hoře Hrubého Jeseníku stojí 162 metrů vysoký televizní vysílač s rozhlednou. Jeho horní plošina je nejvyšším umělým bodem u nás. 

 Za vidění určitě stojí zámek Velké Losiny (17 km), kde objevíte tajemství výroby ručního papíru. 

Kontakt

Penzion Stonožka

Penzion Stonožka

Ludvíkov 78
793 24 Ludvíkov
Česká republika
+420 734 428 536

info@penzionstonozka.cz
www.penzionstonozka.cz
Zobrazit partnerskou stránku