Famózní a programem nabitá 6-denní PAŘÍŽ s památkami a zámky. Zájezd s ubytováním a průvodcem.

Projděte se po stopách panovníků, od romantických zámků, přes úžasná muzea až po Eiffelovu věž. Skvělý poznávací zájezd s průvodcem, ubytováním a snídaní.
 
 

Popis nabídky

Programem nabitý zájezd - za 6 dní navštívíte velkolepé krásy francouzské metropole se zkušeným průvodcem. Na vlastní oči uvidíte všechny ty půvabné místa, které každý rok uchvátí tisíce turistů. Neváhejte a pojďte na poznávací dovolenou do Paříže!

 

PROGRAM ZÁJEZDU:

1.DEN: Odjezd v odpoledních hodinách podle rozpisu.

2.DEN: Paříž - Eiffelova věž, Invalidovna, Champs-Elysées
V ranních hodinách příjezd do Paříže, následuje procházka s průvodcem. Okruh začnete na levém břehu řeky Seiny. První zastávka bude u Eiffelovy věže, kde budete mít možnost vystoupit až do nejvyššího patra asi nejvýznamnější francouzské pamětihodnosti. Dále budete moci obdivovat monumentální budovu Invalidovny Dome des Invalides, v níž je pohřben Napoleon Bonaparte. Procházka centrem bude pokračovat přes jeden z nejkrásnějších pařížských mostů Pont Alexandre III. na nejslavnější evropské třídě Champs-Elysées s mnoha významnými paláci, jak je Elysejský palác, Grand Palais, Petit Palais. Zde budete mít možnost se projít k Vítěznému oblouku Arc de Triomphe nebo se věnovat prohlídce obchodů na této noblesní třídě. Po odpočinku v Tuilerijských zahradách se přesunete na nábřeží. V podvečerních hodinách Vás čeká romantická procházka na lodi po řece Seine. Odjezd do hotelu na ubytování ve večerních hodinách.

3.DEN: Latinská čtvrť, Notre-Dame, Louvre, Montparnasse
V Latinské čtvrti nejprve uvidíte Pantheon, 117 metrů vysokou stavbu, kde jsou pohřbeni velikáni, jako např. Voltaire, Rousseau nebo Victor Hugo. Pak zavítáte do oázy klidu a zeleně v Luxemburských zahradách. Po známém Boulevardu Mt.Saint Michel přejdete k pařížské univerzitě Sorbonna. Následuje ostrov Ile de la Cité s katedrálou Notre-Dame, procházka pokračuje kolem Justičního paláce Conciergerie k Louvru. Následuje palác Louvre, jeden z nejvýznamnějších muzeí na světě s množstvím soch a obrazů na čele s Monou Lisou od Leonarda da Vinci a mnoha dalšími uměleckými díly. Dále budete pokračovat přes Palais Royal do čtvrti Grands Boulevards a k honosné budově pařížské Opery Garnier. Můžete navštívit zážitkové Muzeum slavných voskových figurín Grevin a ochutnat francouzské speciality v typické francouzské restauraci. Ve večerních hodinách okružní jízda autobusem až do čtvrti Montparnasse, kde navštívíte největší mrakodrap Paříže Tour Montparnasse "Nebe Paříže", kde budete mít jedinečný výhled na osvětlený Paříž. V pozdních večerních hodinách odjezd na ubytování.

advent9

4.DEN: Zámek Vaux-le-Vicomte a Fontainbleau
Po snídani výlet do zámku Vaux-le-Vicomte, který byl předlohou Versailles. Prohlídka zahrnuje: celý zámek, hlavní sály a galerie s bohatou výzdobou, ale také sklep, kde údajně žil Muž se železnou maskou, a stylovou zámeckou kuchyni. Možnost prohlídky i muzeí dobových kočárů. Kolem zámku se rozkládá rozlehlý park se soustavou teras, jezírek a fontán. Zámek je soukromým majetkem, kde na Vás dýchne intimní atmosféra rodového šlechtického sídla. Odpoledne bude následovat přejezd do Fontainebleau, prohlídka jednoho z největších francouzských zámků zapsaného na seznamu UNESCO. Na jeho výzdobě se podíleli přední mistři italské pozdní renesance. Bývalé královské sídlo, považováno za jedno ze tří nejvýznamnějších v zemi, nese tento titul již od 12. století. Pyšní se nádherně zdobeným obložením, štukovými omítkami a úžasnými freskami. Součástí areálu je stohektarový park s Dianinou zahradou, rybníkem a dalšími vodními plochami. Přejezd autobusem zpět do Paříže, kde si prohlédnete moderní pařížskou čtvrť La Défense se zajímavou architekturou. Večer odjezd do hotelu.
 
5.DEN: Versailles, Montmartre, Moulin Rouge
Po snídani příchod do Versailles. Prohlídka barokní rezidence krále Slunce, Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály, na čele se známou Zrcadlovou síní. Navštívíte také rozsáhlé zahrady s množstvím soch, fontán, Velký a Malý Trianon a vesničku Marie Antoinetty. Vždy o víkendu jsou fontány v činnosti, a tak se před Vaším zrakem odehraje představení vodního muzikálu. Následuje přejezd příměstským vlakem zpět do Paříže. přes náměstí Vendome dojdete k Muzeu parfémů Fragonard, pro zájemce možnost prohlídky a zakoupení francouzských parfémů za výrobní ceny. Pak přesun metrem. První kroky Vás povedou na Montmartre, kde se podíváte nejromantičtější místa Paříže - Moulin Rouge, Rue Lepic, filmovou kavárnu "U dvou mlýnů" Amélie Poulin nebo například Rue Norvins, kde bydlel slavný obyvatel Montmartru Jean Marais, který v roce 1989 vytvořil sochu "Muže projíždějící zdí". Potom návštěva náměstí plného nejen hospůdek, ale i malířů a umělců, Place du Tertre a samozřejmě Byzanské-románské baziliky Sacré-Coeur, odkud se Vám naskytne nádherný pohled na celý "bílý" Paříž. Zde budete mít individuální volno, které můžete využít k nákupu suvenýrů. Ve večerních hodinách odjezd zpět domů.
6.DEN: Příjezd zpět domů v dopoledních hodinách.

Důležité informace:

  • Doporučujeme klientům, kteří chtějí navštívit Louvre, Aby si dopředu udělali rezervaci na pátek na 15: 00 - 15: 30 hod. Přes online rezervační systém: http://www.louvre.fr/en  Bez rezervace nelze Louvre navštívit!

TERMÍNY:

2.4.2019 - 7.4.2019 - VYPRODÁNO
7.5.2019 - 12.5.2019 - VYPRODÁNO
4.6.2019 - 9.6.2019 - VYPRODÁNO
9.7.2019 - 14.7.2019 - VYPRODÁNO
20.8.2019 - 25.8.2019 - VYPRODÁNO
17.9.2019 - 22.9.2019 - VYPRODÁNO
23.10.2019 - 28.10.2019

Po zakoupení a obdržení kupónu, si rezervujte termín zájezdu přes rezervační systém CK: zajezd.ckmetal.cz

Odjezdy:

  • Modřice - 12: 15hod. Nádražní 674, areál Expressbus
  • Brno - 13: 00hod. Janáčkovo divadlo Rooseweltova ulice
  • Jihlava - 14: 15hod. čerpací stanice OMV Pávov
  • Humpolec - 14: 35hod. čerpací stanice Benzinka, Vystrkov
  • Praha - 16: 00hod. kruhový objezd při Kongresovém centru tzv. Pankrácké náměstí
  • Plzeň - 17: 30hod. parkoviště u autobusového nádraží
  • Rozvadov - 18: 30hod. při MC Donald Rozvadov
  • BRATISLAVA - (doplatek cestovce + 15 € / 399Kč / osoba) zastávka Patronka, ulice Lamačská cesta. Při nenaplnění minimálního počtu 12 osob pro odjezd svozovým autobusem - Bude zajištěna náhradní doprava do Brna.
  • Časy odjezdů jsou orientační. Přesný čas odjezdu a místo odjezdu bude upřesněno vždy 5 dní před odjezdem v pokynech na cestu. Děkujeme za pochopení!

Orientační ceny vstupů:

  • Eiffelova věž: 3. patro výtahem: dospělá osoba 25 €, do 24 let 12,50 €; 2. patro výtahem: dospělá osoba 16 €, do 24 let 8 €; 2. patro pěšky: dospělá osoba 10 €, do 24 let 5 €.
  • Versailles zámek 18 €, zdarma do 26 let vč.
  • Versailles zahrady 9,50 €
  • Louvre 15 €, zdarma do 25 let vč.
  • Musée d'Orsay 9 €, zdarma do 25 let vč.
  • Centre Pompidou 11 €, zdarma do 25 let vč.
  • Vítězný oblouk 9,50 €, zdarma do 25 let vč.
  • Invalidovna 9,50 €, zdarma do 25 let vč.
  • plavba po Seině 14,50 €
  • Tour Montparnasse - 17 €, mládež 16-20 let. 15 €, děti do 15 let 9,50 €
  • Musee Grevin voskové figuríny 22,50 €, studenti 21,50 €, děti do 14 let 17,50 €
  • večeře 3-chodové menu vč. nápojů cca 23 €
  • Velký a malý Trianon - zdarma do 25 let
  • vesnice Marie Antoinetta - zdarma do 25 let
  • Fontainebleau 12 € (do 26 zdarma)
  • Vaux-le-Vicomte 16,90 €, studenti 14,90 €, děti 6-17 let 11 €
  • Maintenon 8,50 €, studenti 6,50 €, děti 7-18 let 4 €
  • Vodní muzikály - v sezóně přes víkend 9,5 €, v pátek hrající fontány: 8 €
  • městská doprava Versailles-Paříž 3 €, metro 6 - 8 €
  • Doporučené kapesné 200 - 250 € podle věku a zálib.

Důležité:

  • Po zakoupení a obdržení kupónu si rezervujte termín zájezdu přes rezervační systém CK: zajezd.ckmetal.cz. Při výběru měny zvolte EUR, i když jste kupóny uhradili v českých korunách
  • Uzavřete cestovní smlouvu s CA. Zájezd musí být obsazen minimálně 35 cestujícími. Pokud nebude splněn limit cestujících, CA si vyhrazuje právo změnit termín zájezdu na nejbližší možný.
  • Při změně účastníka, je nutné změnu nahlásit a změnit tak cestovní smlouvu.
  • Zákazníci, kteří budou cestovat sami, pokud to bude možné, budou přiřazeni k jiné osobě, nebo jim bude přiřazen jednolůžkový pokoj za příplatek 31 € (790Kč) / os./ noc. V případě zájmu o jednolůžkový pokoj, nás kontaktujte nejpozději do týdne před odjezdem.
  • Změna programu vyhrazena. Program může být upraven v závislosti na situaci v metropoli.
  • Veškeré reklamace musí být nahlášeny neprodleně a řešeny s průvodcem na místě.
  • Z důvodu velkého množství skupin jezdí i autobusy, které mají některé sedadla i v protisměru - jsou to jen 4 místa, sedí se u stolečku.
  • Všeobecné obchodní podmínky CK METAL-FRUT a informace podle zákona.

Expressbus zajišťuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob komfortně vybavenými autobusy značek NEOPLAN, MAN, SETRA, MERCEDES-BENZ.

Autobusová doprava poskytuje cestujícím naprosté pohodlí. Součástí autobusů je kuchyňka, toaleta, klimatizace, tónovaná skla, navigace. Čas strávený v autobuse při přepravě osob je možné si zkrátit sledováním DVD, které je součástí každého autobusu, poslechem reprodukované hudby nebo návštěvou baru ve spodní části autobusu (Neoplan a Setra). Samozřejmostí jsou polohovatelná sedadla a větší prostor mezi sedačkami oproti standardu.

Příjemný a komfortní zájezd zajišťuje CA Expressbus ve spolupráci s CK Metal.

Poznávací zájezd za krásami Paříže

Vyberte si variantu nabídky
E: 20.8. - 25.8.2019 - VYPRODÁNO   
Doprava: autobusem - Bratislava, Beroun, Brno, Humpolec, Jihlava, Modřice, Plzeň, Praha, Rozvadov, Velké Meziříčí
F: 17.9. - 22.9.2019 - VYPRODÁNO   
Doprava: autobusem - Bratislava, Beroun, Brno, Humpolec, Jihlava, Modřice, Plzeň, Praha, Rozvadov, Velké Meziříčí
G: 23.10. - 28.10.2019   
Doprava: autobusem - Bratislava, Beroun, Brno, Humpolec, Jihlava, Modřice, Plzeň, Praha, Rozvadov, Velké Meziříčí
Důležité informace
Za jeden kupón získáte pro 1 osobu:
  • 6-denní zájezd: PAŘÍŽ a zámky Fontainebleau, Vaux-le-Vicomte, po stopách francouzských velikánů
  • Dopravu komfortním autobusem
  • 3x ubytování v hotelu **, sociální zařízení na pokoji (koupelna s wc, sprcha, umyvadlo), 3x snídaně
  • Služby průvodce, zákonné pojištění proti úpadku CK
  • Cena nezahrnuje (hradí se CK, ceny jsou orientační):
  • Pobytová taxa 10 € /os./noc s parkovným, ​​vjezd do Paříže 1x 20 € / os.
  • Cestovní pojištění je možné dokoupit od CK, vstupy na atrakce a památky. Seina plavba 14,50 € / os.
  • Doporučené kapesné 90 - 150 € podle věku a zálib.
  • Po zakoupení a obdržení kupónu, si rezervujte termín zájezdu přes rezervační systém CK: zajezd.ckmetal.cz - Při výběru měny zvolte EUR, i když jste kupóny uhradili v českých korunách.
Platnost poukazu
Skončila před 54 měsíci (28.10.2019)
Důležité informace
Nepřehlédněte
  • Navštivte ty známé a velkolepé místa Paříže, o kterých jste slyšeli jen ve filmech
  • Hrady, zámky, muzea, zahrady to vše za 6 dnů!
  • Doprava, 3x ubytování se snídaní, služby průvodce
  • TERMÍN: 23.10.- 28.10.2019
  • Odjezdy: Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Plzeň, Rozvadov. BRATISLAVA s doplatkem + 15 € / os. cestovce
  • Změna programu vyhrazena. Program může být upraven v závislosti na situaci v metropoli. Všechny reklamace musí být neprodleně řešeny s průvodcem na místě. Z důvodu velkého množství skupin jezdí i autobusy se 4 sedadly v protisměru. Jednolůžkový pokoj (31 € /os./noc - pokud nebude druhý účastník k jednotlivci, tak si jednotlivec doplatí pokoj).
  • Muzeum Louvre, rezervace PŘEDEM na pátek: 15: 00 - 15: 30 hod. Přes online rezervační systém: http://www.louvre.fr/en 
  • Bez rezervace nelze Louvre navštívit!
Varianty
E: 20.8. - 25.8.2019 - VYPRODÁNO za 178 €4564 Kč
F: 17.9. - 22.9.2019 - VYPRODÁNO za 178 €4564 Kč
G: 23.10. - 28.10.2019 za 170 €4359 Kč
 
Poukaz uplatníte
METAL - FRUT, spol. s.r.o.
Nádražní 674, Modřice, Česká republika
PSČ: 66442
Kontakt: Infolinka
telefon: +420 547 385 464
 

 

Hodnocení

4,2 /5 velmi dobré
Počet hodnocení: 28 Hodnotit mohou pouze klienti tohoto zařízení (poskytovatele)
verce.vyborna (02.01.2020) 5/5
Děkuji CND Travel a CK Metal za krásný zážitek Silvestr v Benátkách. Jsme spokojený, naše poděkování patří takové super řidičúm HEJNAL - Turismo sro a našemu průvodci p. Stroke, který byl bezvadný :) a hlavně spolucestujícím- skvělá parta. Velice nádherný zájezd, pěkný program, všem doporučuji. Krásná prohlídka města Verona. Následovat útulný hotel, odpočinek. A na závěr další den. Exluzivní oslava Silvestra v Benátkách, kde se Vám o půlnoci nad ohňostrojem zatají dech ...
kotvanlukas172 (12.12.2018) 5/5
tatialuc (20.07.2018) 5/5
skvělý zážitek
JANA PUTIKOVA (08.06.2018) 5/5
73kika (22.05.2018) 5/5
hasonovamoniika (21.12.2017) 5/5
mchlebovicova (01.03.2017) 5/5
S provozovatelem mám jen tu nejlepší zkušenost, rezervace proběhla bleskově, všem doporučuji :-) Dovolená byla skvělá, Itálie je nádherné.
kovalikpavol (27.10.2017) 5/5
stefanmasaryk3 (01.08.2017) 5/5
valeriaval123 (01.08.2017) 5/5
Velmi rychlé a jednoduché objednání a průběh platby, dobrá komunikace přes Chat jakož i zpětná odezva od cestovní kanceláře. Mohu doporučit, jsem spokojená *****
dianamikuskova83 (21.02.2017) 5/5
Olena Oberemok (23.01.2017) 5/5
Skočková (24.10.2016) 5/5
anntek (18.06.2016) 5/5
Renata Šoková (13.06.2016) 5/5
gabriela (03.09.2015) 5/5
krejsovamarketa (19.09.2018) 4,5/5
korenovad (23.12.2017) 4,5/5
Vynikající a pestrý zážitek byl tento trip po koutech Itálie, které jsme navštívili poprvé s přítelem a nechtělo se nám odejít. Kouzelný sluneční kraj plný slunečních lidí. Dokonce v říjnu zcela super počkat. Náš český delegát byl opravdu příjemný a vzdělaný, škoda že jsme neměli více času na památky a hlavně na muzea. Jinak fantazie, doporučuji pokud nejste příliš nároční cestovatelé.
Veronika (22.12.2017) 4,5/5
Vojtajira (24.07.2017) 4,5/5
xxarka (03.02.2016) 4,5/5
Veronika Skupinová (04.06.2019) 4/5
evaheskova (21.12.2017) 3,5/5
Zájezd byl super, ale pozor v Římě se velmi krade, i náš autobus vykradli .A velký pozor i v metru sekunda nepozornosti Vás může připravit o všechny peníze.
slzaslza (22.12.2015) 3/5
Disneyland byl super, prohlídka Paříže méně
Kaplan2607 (10.10.2019) 2,5/5
Maja Čanj (12.03.2018) 2/5
marekmacorlik (24.04.2018) 1,5/5
svarnaemilia (05.09.2015) 1/5
Nabídka v kostce:
  • Navštivte ty známé a velkolepé místa Paříže, o kterých jste slyšeli jen ve filmech
  • Hrady, zámky, muzea, zahrady to vše za 6 dnů!
  • Doprava, 3x ubytování se snídaní, služby průvodce
  • TERMÍN: 23.10.- 28.10.2019
  • Odjezdy: Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Plzeň, Rozvadov. BRATISLAVA s doplatkem + 15 € / os. cestovce
  • Změna programu vyhrazena. Program může být upraven v závislosti na situaci v metropoli. Všechny reklamace musí být neprodleně řešeny s průvodcem na místě. Z důvodu velkého množství skupin jezdí i autobusy se 4 sedadly v protisměru. Jednolůžkový pokoj (31 € /os./noc - pokud nebude druhý účastník k jednotlivci, tak si jednotlivec doplatí pokoj).
  • Muzeum Louvre, rezervace PŘEDEM na pátek: 15: 00 - 15: 30 hod. Přes online rezervační systém: http://www.louvre.fr/en 
  • Bez rezervace nelze Louvre navštívit!
170 €4359 Kč
koupit
Původně
210,00 €5385 Kč
Sleva
19%
Poukaz platí do: 28.10.2019

Náš tip:

Novinky na e-mail

Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů pro účely zasílání novinek

Viz také: