Moderní ubytování v hotelu Academic**** pro 2 osoby s výtečnou snídaní, večeří a privátní saunou

Hotel Academic, Roztoky u Prahy

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Moderní ubytování v hotelu Academic**** pro 2 osoby s výtečnou snídaní, večeří a privátní saunou

Hotel Academic, Roztoky u Prahy Hotel Academic, Roztoky u Prahy (mapa)

Ukončené od 1 990 Kč

od 1 990 Kč

Až 56 % sleva Běžná cena: 3 682 - 12 727 Kč

Na Okoř je cesta, jako žádná ze sta…a vydat se na ni můžete z Roztok u Prahy. Ti, kterým lenošení nic neříká, mohou své kroky směřovat i do místního zámku, nedalekých Lidic nebo hradiště Levý Hradec. Hotel Academic**** vám poslouží jako výchozí bod pro vaše toulky za zážitky, a postarají se o vaše pohodlí ve chvílích odpočinku. V hotelové restauraci rozmazlíte své chutě a v sauně své tělo a mysl.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 809 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Klimatizovaná restaurace s dětským koutkem

Klimatizovaná restaurace s dětským koutkem

4 bowlingové dráhy, fotbálek, kulečník, šipky

4 bowlingové dráhy, fotbálek, kulečník, šipky

Pouze 7 km od Prahy (metro A – Dejvická)

Pouze 7 km od Prahy (metro A – Dejvická)

Městem vede několik cyklistických tras

Městem vede několik cyklistických tras

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Academic

  • sauna sauna
  • snídaně snídaně
  • polopenze polopenze

O hotelu

Hotel a kongresové centrum Academic se nachází v klidném středu města Roztoky. Společně s obytným a obchodním komplexem tvoří jeden architektonický celek nového náměstí. Z hotelu lze pohodlně dojet do historického centra Prahy i na Pražský hrad. Vzdálenost od hlavního města je pouhých 7 km (metro A - stanice Dejvická), mezinárodní Letiště Václava Havla Praha je 13 km od hotelu.

Ubytování

Academic Hotel & Congress Centre nabízí moderní ubytování v Roztokách u Prahy v prostorných pokojích. Skvělá restaurace, vysokorychlostní internet a parkování před hotelem zdarma.

Našim hostům je k dispozici 51 velikostně nadstandardních pokojů s celkovým počtem 121 lůžek. Hotel disponuje 5 jednolůžkovými pokoji, 22 pokojů je dvoulůžkových a 24 pokojů je dvoulůžkových s možností přistýlky. Pro rodiny s dětmi jsou určeny „family rooms“ (dva pokoje s jedním vchodem). Pokoje v exekutivních patrech - páté a šesté -  mají navíc prostornou terasu.

JSTE FIRMA? 

Rádi vám nabídneme komfortní ubytování velkých skupin firemních zaměstananců a obchodních partnerů.
Pro firemní akce a jednání je možné využít konferenční a prezentační prostory včetně veškerého vybavení.

Restaurace

Restaurace v prvním podlaží hotelu láká návštěvníky svou příjemnou atmosférou k ochutnání jak české, tak mezinárodní kuchyně. Profesionální služby a milý personál vytvářejí z této restaurace vhodné místo jak pro Vaše obchodní setkání, tak pro rodinnou oslavu. V současné době již považujeme za standard, že je restaurace plně klimatizovaná, nekuřácká a vybavená dětskými sedačkami a koutkem na hraní.

Pro návštěvníky hotelu i pro hotelové hosty je k dispozici několik gastro provozů, mezi nimiž si každý host jistě vybere: restaurace v prvním a ve druhém podlaží, hotelová kavárna Galerie v lobby baru, Serpentin bowl bar v suterénu hotelu a Sky Bar na střeše hotelu.

Bar Serpentin bowl

Výjimečné prostředí Serpentin bowl baru Vám nabízí mnoho zábavy! Najdete zde čtyři profesionálně vybavené dráhy na bowling (2 dětské), tyčový fotbálek, kulečníkový stůl, šipky.

Atmosféru dotváří velkoplošná projekce na plátno, kde pouštíme klipy k podkresové hudbě nebo přímé přenosy z významných sportovních událostí. Celý prostor lze pronajmout na soukromou či firemní párty se zajištěním doprovodných a soutěžních programů na klíč.

Odpočinek

Potřebujete nabrat nové síly a odpočinout si? Pro tyto účely můžete využít naši hotelovou saunu nebo si vybrat z několika druhů masáží.

Tipy na výlety

Únětický pivovar

Každý víkend probíhají v pivovaru pravidelné prohlídky a je možné zajistit i individuální exkurze. Více informací najdete zde.

Roztocký zámek a středočeské muzeum

Existence vodní věžové tvrze ze 13. nebo 14. století je doložena archeologickým výzkumem provedeným v nádvoří zámku a nepřímo i písemně - v nejstarším dochovaném textu o existenci Roztok z roku 1233.

Více o zámku i muzeu najdete zde.

Levý Hradec

Místo, které můžeme bez váhání označit za první ohnisko křesťanství v Čechách a také první mocenské centrum přemyslovského státu, nehledejte na území hlavního města. Leží na území města Roztok, v jeho žalovské části, necelých deset kilometrů od severního okraje Prahy, na ostrově vyčnívající na levém břehu nad údolím Vltavy a po staletí je známo pod jménem Levý Hradec. Na území Levého Hradce je vybudovaná i naučná stezka, na které se dozvíte více o historii a archeologickém výzkumu, který zde probíhal. Více informací najdete zde.

Roztocký háj

Roztocký háj je chráněné území ve kterém najdete krásnou přírodu a do ní zasazené staré mlýny patřící k prvním roztockým usedlostem. První mlýn zde byl postaven v 12. století. Hájem prochází také únětický potok.

Zřícenina Hradu Okoř

Okoř je zřícenina hradu, který se nachází v západní části obce Okoř asi 10 km od města Roztoky u Prahy. Od roku 1958 je chráněna jako kulturní památka.

 

 

Kontakt

Hotel Academic

Tyršovo náměstí 2222
25263 Roztoky
Česká republika
+ 420 242 448 111, +420 734 353 730


www.academic.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Botanická zahrada Praha přibližně 5 km Zoo Praha přibližně 5 km Veletržní palác - Národní galerie v Praze přibližně 7 km Letohrádek královny Anny přibližně 8 km Zlatá ulička přibližně 8 km

Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha přibližně 8 km Pražský hrad přibližně 8 km Loreta přibližně 8 km Schwarzenberský palác v Praze přibližně 8 km Židovské muzeum Praha přibližně 8 km Kostel sv. Mikuláše přibližně 8 km Divoká Šárka přibližně 8 km Franz Kafka museum přibližně 8 km Kostel svatého Mikuláše (Staré Město) přibližně 8 km Staroměstské náměstí přibližně 8 km Karlův most přibližně 8 km Lennonova zeď přibližně 8 km Klementinum přibližně 9 km Staroměstský orloj přibližně 9 km Musée Grévin Prague s.r.o. přibližně 9 km Obecní dům přibližně 9 km Prašná brána přibližně 9 km Petřínská rozhledna přibližně 9 km Muzeum Kampa přibližně 9 km Břevnovský pivovar přibližně 9 km Břevnovský klášter přibližně 9 km Národní divadlo Praha přibližně 9 km Václavské náměstí přibližně 9 km Tančící dům přibližně 10 km Zřícenina hradu Okoř přibližně 10 km Letohrádek Hvězda přibližně 10 km Pivovar Staropramen přibližně 10 km Zřícenina hradu Vyšehrad přibližně 11 km Zámek Ctěnice přibližně 12 km Zámek Nelahozeves přibližně 13 km Zámek Veltrusy přibližně 14 km Památník Lidice přibližně 15 km Aquapark Čestlice - Aquapalace Praha přibližně 21 km Průhonický zámek a park přibližně 21 km Lom Velká Amerika přibližně 26 km Hrad Karlštejn přibližně 29 km Čertovy hlavy přibližně 29 km Hrad Kokořín přibližně 34 km Zámek Mníšek pod Brdy přibližně 34 km Tankodrom Milovice přibližně 34 km Park Mirakulum přibližně 34 km Hrad Týnec nad Sázavou přibližně 40 km Hrad Křivoklát přibližně 40 km Zámek Dobříš přibližně 45 km Zámek Konopiště přibližně 47 km Hrad Točník a Žebrák přibližně 47 km Zámek Loučeň přibližně 47 km Bezděz přibližně 47 km ZOO PARK Doksy přibližně 49 km Zřícenina hradu Pravda přibližně 49 km