Vzrušující Vídeň s ubytováním v hotelu Klimt***, slevou do outlet arény Parndorf , snídaní a lahví vína

Hotel & Apartments Klimt, Rakousko - Vídeň

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Vzrušující Vídeň s ubytováním v hotelu Klimt***, slevou do outlet arény Parndorf , snídaní a lahví vína

Hotel & Apartments Klimt, Rakousko - Vídeň Hotel & Apartments Klimt, Rakousko - Vídeň (mapa)

Ukončené od 1 990 Kč

od 1 990 Kč

Až 33 % sleva Běžná cena: 2 600 - 7 800 Kč

Hotel Klimt*** vám otevírá svou náruč v příjemném prostředí se snadnou dostupností do centra. Pokud plánujete zažít něco nového, nelamte si hlavu nad složitým programem. Vydejte se do parku Prater nebo do Schönbrunnu. Jen si představte, jak procházíte zahradou těch najsytějších odstínů a najednou se před vámi vynoří tento nádherný zámek. Hned vám bude jasné, proč ho chce každý navštívit.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Centrum pohodlně dostupné za 20 min.

Centrum pohodlně dostupné za 20 min.

10 min. chůze od stanice metra U3 Ottakring

10 min. chůze od stanice metra U3 Ottakring

Láhev vína jako uvítací dárek

Láhev vína jako uvítací dárek

10 % sleva do Parndorfu (vybrané obchody)

10 % sleva do Parndorfu (vybrané obchody)

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel & Apartments Klimt

  • vana vana
  • snídaně snídaně

O hotelu 

Klimt Hotel & Apartments se nachází na slunném místě v tichém prostředí přímo na západ od centra města, kam se pohodlně metrem. Svou polohou v těsné blízkosti zámku Schönbrunn a vídeňské ZOO je hotel ideálním výchozím bodem nejen pro turisty, ale poskytuje skvělé zázemí i pro obchodní setkání.  

Ubytování

Vychutnejte si elegantní vídeňský styl a komfort dvoulůžkových pokojů, které jsou vybaveny manželskou postelí velikosti King. krom toho se v nich nachází i TV s plochou obrazovkou a psací stůl. Příjemný komfort doplňuje čajový a kávový servis. 

Moderní plně vybavená koupelna má buď vanu nebo sprchový kout, WC a vysoušeč vlasů. Když je to o komunikaci existují telefonem s přímou volbou a bezplatné připojení na internet k dispozici.

Okolí

Zámek Schönnbrunn je od hotelu opravdu kousek a rozhodně stojí za vaši návštěvu.  Nádherný zámek, v jehož 1441 pokoji se procházela nejen císařovna Sisi, ale i slavná Marie Terezie, ročně přiláká do Vídně miliony turistů. Kromě milionového pokoje, zrcadlového sálu, kde Mozart objevil svůj talent, nebo Modrého čínského salónu, který pamatuje konec monarchie, ukrývá Schönbrunn i jiné architektonické skvosty. Zmiňme zámeckou zahradu s kouzelnou fontánou, labyrint, kavárnu Gloriette i zoologickou zahradu.

Do centra se dostanete za pouhých 20 minut a i tam na vás čeká mnoho zajímavostí. Fiacer, kočár tažený koňmi, je jednou z charakteristik Vídně. Budova Státní opery byla dokončena v roce 1896 a je jedním z nejvýznamnějších světových operních domů současnosti. Hofburg se nachází v jihozápadní části města. Jeho nejnovější postavená a nejokázalejší část je Neue Burg.

Muzeum Sissy a Národní knihovna jsou součástí Hofburgu. Za návštěvu také stojí Muzeum dějin umění a přírodovědné muzeum. Nejvýznamnější církevní stavbou v hlavním městě Rakouska je katedrála svatého Štěpána, která se nachází v na náměstí Stephansplatz. Odtud se můžete projít na Kärntner a ulici plnou obchodů a butiků Mariahilfer Straße. Pro milovníky adrenalinu a kolotočů je ideálním místem zábavní park Prater.

Jak postupovat při registraci:

  • Na levé straně obrázku je zobrazení stránky, která se vám otevře po kliknutí na na http://register.hotelvoucheronline.com/
  • Do prvního okna shora vyplníte číslo kupónu, který vám přišel po dokončení objednávky na SlevaDne.cz (z políčka vyznačeného růžovou na spodku pravé strany obrázku)
  • Do druhého okna shora vyplníte heslo kuponu, který vám přišel po dokončení objednávky na SlevaDne.cz (z políčka vyznačeného modrou na spodku pravé strany obrázku)
  • Následně vyplníte své kontaktní údaje
  • Do předposledního políčka napište název portálu, na kterém jste daný pobyt koupili, čili: SLEVADNE.CZ
  • Do posledního políčka uveďte jméno hotelu a počet nocí, podle toho jaký pobyt jste si zakoupili.
  • Nakonec zadejte bezpečnostní kód do políčka ve spodní části stránky a potvrďte rezervaci kliknutím na slovo Send (v červeném rámečku úplně dole)

www.klimt-hotel.at

Kontakt

Hotel & Apartments Klimt

Felbigergasse 58
1140 Viedeň
Rakousko
+43-1-914 55 65

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

office@klimt-hotel.at
www.klimt-hotel.at/en
Zobrazit partnerskou stránku

Mohlo by Vás zajímat