LIMITOVANÁ LEDNOVÁ NABÍDKA: Bardejovské Lázně s plnou penzí, neomezeným wellness a možností masáže či procedur

Hotel Alexander****, Slovensko - Bardejovské Kúpele

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

LIMITOVANÁ LEDNOVÁ NABÍDKA: Bardejovské Lázně s plnou penzí, neomezeným wellness a možností masáže či procedur

Hotel Alexander****, Slovensko - Bardejovské Kúpele Hotel Alexander****, Slovensko - Bardejovské Kúpele (mapa)

Ukončené od 3 499 Kč

od 3 499 Kč

Ať už hledáte pobyt pro sebe nebo chcete obdarovat blízkého, bohatý balíček v Bardějovských Lázních je oblíbenou volbou. Co vás tady čeká kromě klidu a krásného přírodního prostředí? Neomezené wellness ve dvou hotelech, masáž, minerální koupel se zábalem, solná jeskyně i pitná kúra. O maximální spokojenost se postará i plná penze.

9,3

Vynikající hodnocení

334 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

4* ubytování přímo v srdci Bardějovských Lázní

4* ubytování přímo v srdci Bardějovských Lázní

Masáž nebo procedury v balíčku (dle typu pobytu)

Masáž nebo procedury v balíčku (dle typu pobytu)

Neomezený vstup do wellness

Neomezený vstup do wellness

Plná penze formou bufetů

Plná penze formou bufetů

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Alexander****

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • venkovní bazén venkovní bazén
  • WiFi připojení WiFi připojení
  • termální voda termální voda
  • dětský koutek dětský koutek
  • dětské hřiště dětské hřiště
  • bezbarierový prístup bezbarierový prístup
  • fitness centrum fitness centrum
  • restaurace restaurace
  • hotelový bar hotelový bar
  • recepce 24 hodin denně recepce 24 hodin denně
  • vlastní parkování vlastní parkování
  • balkon balkon
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • dostupnost bez auta dostupnost bez auta
  • plná penze plná penze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • masáž masáž
  • lázeňské procedury lázeňské procedury
  • neomezené wellness neomezené wellness

Bardějovské Lázně

Bardejovské Lázně patří mezi nejstarší a nejkrásnější lázně na Slovensku. Nacházejí se uprostřed překrásné přírody Horního Šariše, díky čemuž jsou ideálním místem pro váš odpočinek a načerpání nových sil. Pouze zde naleznete lázeňskou kolonádu, ve které je celkem až 8 léčivých minerálních pramenů. Přírodní léčivá voda a nedotčená příroda jsou hlavním bohatstvím, pro které sem chodí tisíce domácích a zahraničních klientů. 

Při nedávných výzkumech se opakovaně potvrdilo, že se jedná o místo s nejčistším vzduchem na Slovensku. V lázních se nachází pěší zóna a lesopark, které všem nabízejí klid a odpočinek od každodenního života. Bardejovské Lázně poskytují nejen léčivou vodu, ale také dobré jídlo, klid a pohodlí. Za posledních 8 let v lázních proběhly rozsáhlé rekonstrukce a modernizace.

Wellness Spa v hoteli Ozón***

Přijeďte si odpočinout a relaxovat do Wellness Spa . Tento komplex slouží k regeneraci těla a duše, nabízí wellness služby návštěvníkům a hostům z celého regionu i zahraničí. Je rozdělen na vodní svět a saunový svět.

Vodní svět tvoří 3 bazény: relaxační s teplotou 32 °C, klidový s teplotou 36 °C a dětský s teplotou 34 °C. V bazénech pro dospělé naleznete masážní trysky, vodní číši, vodní dělo, dnovou perličku, trubkové lehátko, sedací lavici se vzduchem či protiproud. Příjemnou atmosféru vytváří podhladinové LED osvětlení zabudované do stěn bazénu.

Dětský bazén byl vybudován s maximálním ohledem na hygienu a bezpečnost nejmenších návštěvníků. Zaručují ji: protiskluzové dno, oblé hrany a opticky zviditelněné stupnice schodů.

Součástí saunového světa je suchá, parní a inhalační sauna, infrasauna, Kneippova koupel, vyhřívaná lavice, ledové kbelík, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha, tepidárium. V komplexu Wellness Spa můžete využít také nabídku masáží, solárium, fitness. Součástí je Bar s nabídkou nealkoholických nápojů.

Hotel Alexander****

Hotel Alexander**** je ideální volbou pro relaxační wellness pobyty, rodinnou dovolenou, konference, školení a teambuildingové pobyty v atraktivním lázeňském prostředí. Poskytuje nejen léčivou vodu, ale také relax, wellness, pohodlí, zážitkovou gastronomii, kvalitní léčebné procedury, čistý vzduch a spoustu času pro sebe.

Zrekonstruovaný bývalý hotel Minerál byl pojmenován podle ruského cara Alexandra I., který lázně navštívil v roce 1821.  Hotel v současnosti nabízí ubytování v 75 luxusně zařízených pokojích, z toho 5 v apartmánech a 5 v bezbariérových pokojích.

Pokoje

Pokoje jsou vybaveny LCD TV, internetem, telefonem, minibarem a trezorem. Požadavek na balkon adresujte při rezervaci. Po dohodě je možnost výběru menšího pokoje s balkonem, nebo většího bez balkonu

Wellness v hoteli Alexander****

Wellness centrum hotelu Alexander**** je otevřeno každý den v době 9.00 - 20.30 hodin. Naleznete zde vířivku, finskou a parní saunu, ochlazovací bazén, přívalovou sprchu, tropickou a masážní sprchu, tepidárium či fitness. Také lze využít nabídky masáží.

Gastronomie

Přijměte pozvání do restaurace hotelu Alexander****. Vychutnáte si zde jídla moderní evropské gastronomie připravovaná z kvalitních surovin pod vedením šéfkuchaře Marka Švara.

Lobby bar vám nabízí příjemné posezení v útulném prostředí s kapacitou 28 míst, na letní terase 16 míst. Poseďte si u dobré kávy nebo vybírejte z pestré nabídky alkoholických a nealkoholických nápojů.

Vynovený Club Cafe v  hotelu Alexander je místem aktivního odpočinku, zábavy a relaxu v příjemném hotelovém prostředí. Je určen pro ubytované hosty a návštěvníky hotelu Alexander. Nabízí: kulečník, stolní fotbal, maxi šachy, společenské hry, knihy a časopisy. Součástí Clubu je oddělený koutek pro nejmenší, které tak rodiče díky proskleným prostorům mohou mít stále pohodlně na očích :-)

Minerální prameny v lázních

Lázeňská léčba prošla dlouhodobým vývojem a dnes využívá tradiční ověřené postupy se zavedením nejmodernějších fyziatrických, balneologických a rehabilitačních metod. Komplexní léčebný program sestává z pitné kúry, vodoléčebných, fyzikálních, elektro-, magneto- a světloléčebných metod, které se průběžně doplňují a upravují na základě nových lékařských poznatků.

Naleznete zde lázeňskou kolonádu, ve které je spolu 8 léčivých minerálních pramenů:

Pramen Herkules - Je co do obsahu minerálních látek a kysličníku uhličitého nejsilnějším pramenem na Slovensku. Výborně se osvědčil při chorobách žaludku a dvanáctníku, při chorobách dýchacích cest zejména proto, že svým obsahem jódu působí mimořádně příznivě na odstraňování hlenů z dýchacích cest. Je velmi účinný při cukrovce.

Pramen Hlavní – Kyselé povahy, používá se při chorobách žaludku a dvanáctníku, při stavech po operacích žaludku, při chorobách jater, při nedostatku žaludeční šťávy, při poruchách a tvorbě krve.

Pramen Lékařský– Ankalické povahy. Je vysoce mineralizovaný. Používá se při chorobách žaludku a dvanáctníku s přebytkem žaludeční šťávy, k inhalování při chronickém zánětu průdušek, při zánětech sliznice horních cest dýchacích, i při rozšířených průduškách a při léčení astmatu.

Pramen Alžběta - S malým obsahem sodíku se velmi osvědčil při léčbě jaterních chorob.

Pramen Klára – Voda je železnatá uhličitá se stopami sirovodíku se používá k inhalaci pro nemoci dýchacích cest a pro revmatické choroby shybů.

Pramen Napoleon – Voda je hydrouhličitanová, chloridová, sodná, železnatá, uhličitá se zvýšeným obsahem kyseliny borité. Používá se k léčení: nemoci žlučových cest, nemoci colitidy a chronické poruchy jater.

Pramen Anna– Voda je hydrouhličitanová, chloridová, sodná se zvýšeným obsahem kyseliny metabolité. Používá se k léčení: žaludeční dyspepsie, chronické choroby slinivky břišní, nemoci horních cest dýchacích.

Pramen Kolonádní – Vhodný při léčbě anémie, při deficitu žaludeční kyseliny a zánětech žaludku.

Bardějov

Historické město zapsané do seznamu Světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, leží 5 km od Bardějovských Lázní. Bardějov je historicky a kulturně bohaté město, o čemž svědčí i opakované prvenství v soutěži o Nejkrásnější město Slovenska.

Tipy na výlety a akce, které se konají v okolí si můžete prohlédnout přímo na stránce Bardejovských Lázní:  www.kupele-bj.sk.

Kontakt

Hotel Alexander****

Hotel Alexander****

Bardejov
08631 Bardejovské Kúpele
Slovensko
+421/54 477 6001

hotelalexander@kupele-bj.sk
www.hotelalexander.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Bardejovské lázně přibližně 300 m Hrad Zborov přibližně 3 km Bardejov přibližně 4 km Ski Makovica přibližně 9 km Dřevěný artikulární kostel Hervartov přibližně 10 km

Rozhledna Dukla přibližně 14 km Ski Regetovka přibližně 16 km Vojenské historické muzeum - Svidník přibližně 21 km Minčol (Čergov) přibližně 23 km Ski Drienica přibližně 23 km Kostel sv. Jakuba mladšího přibližně 24 km Chrám sv. Michala archanděla přibližně 25 km Biblické zahrady přibližně 27 km Jezero Klimkowskie přibližně 28 km Zřícenina hradu v Muszyne přibližně 28 km Rekreační středisko Zapopradzie přibližně 28 km Zahrady smyslů přibližně 28 km Diabli Kamień přibližně 30 km Kapušianský hrad přibližně 31 km ZOO Park Stropkov přibližně 31 km Krynica-Zdrój přibližně 31 km Zřícenina hradu Veľký Šariš přibližně 32 km Chrám sv. Mikuláše - Bodružal přibližně 32 km Parní lokomotiva - Mlinská džurka přibližně 32 km Hrad Plaveč přibližně 32 km Dukelský průsmyk přibližně 32 km Hrad Šebeš přibližně 37 km Jeskyně Zlá díra přibližně 38 km Solivar u Prešova přibližně 39 km Zbojnický hrad přibližně 40 km Ski Ľubovnianské Lázně přibližně 40 km Zámeček ve Fričovcích přibližně 41 km Muzeum ropného a plynárenského průmyslu Ignáce Łukasiewicza přibližně 41 km Hrad Stará Ľubovňa přibližně 42 km Hraničné - dřevěný artikulární kostel přibližně 42 km Skanzen Stará Ľubovňa přibližně 42 km Jarabinský průlom přibližně 45 km Velká Domaša přibližně 46 km Muzeum moderního umění Andyho Warhola přibližně 46 km Krásnobrodský klášter přibližně 47 km Nestville Park přibližně 47 km Ski Litmanová přibližně 48 km Zámutovské skály přibližně 48 km Opálové doly přibližně 49 km