Ubytování v Praze se snadným přístupem do centra a 2 dětmi do 17 let zdarma

A&O Prague Rhea, Praha A&O Prague Rhea, Praha (mapa)

Cena od 1 929 Kč Koupit od 1 929 Kč

od 1 929 Kč

Až 54 % sleva Běžná cena: 3 808 - 11 371 Kč

Nákupem získáte minimálně 1929 bodů

Extra dlouhá platnost

Praha má své nezaměnitelné kouzlo v jakémkoli ročním období. Nejlépe se vám však bude objevovat, když před toulkami naberete síly na pohodlném a snadno dostupném místě. Takový hotel je a&o Praha Rhea jen pár kroků od zastávky MHD. Snídaně jsou zde v ceně a rodiny potěší ubytování pro dvě děti do 17 let zdarma.

Uložit Sledovat Sdílet

8,0

Velmi dobré hodnocení

8 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Moderní ubytování za výbornou cenu

Moderní ubytování za výbornou cenu

Jen pár kroků od zastávek MHD

Jen pár kroků od zastávek MHD

Ubytování až pro 2 děti do 17 let zdarma

Ubytování až pro 2 děti do 17 let zdarma

Chutné bufetové snídaně

Chutné bufetové snídaně

Vyberte si z následujících možností

1 noc
1 929 Kč

2 noci
3 469 Kč

3 noci
5 599 Kč

Nákupem získáte minimálně 1929 bodů

A&O Prague Rhea

O hotelu Praha Rhea

Od 30. března 2018 vás vítá zrekonstruovaný a&o Praha Rhea v novém vzhledu: vše je krásnější, modernější a lepší, jen cena je stejně nízká jako dříve. Bezplatné wifi v celém hotelu a 24-hodinový servis a bar jsou samozřejmostí. Na místě přijímají pouze české koruny.

Hotel a & Prao Rhea se nachází jen 3 minuty chůze od nejbližší zastávky tramvaje. Díky své poloze v centru je skvělým výchozím bodem pro objevování nejkrásnějších měst Prahy jak pro skupiny, tak pro rodiny a páry nebo turisty. K dispozici je dostatek parkovacích míst pro autobusy i auta. Do hotelu se ale také bez problémů dostanete prostředky veřejné dopravy. Hotel nabízí pracovní stoly v lobby, plně vybavenou kuchyň pro hosty a kvalitní pračku včetně sušičky. 

Pokoje

V 350 jednolůžkových, dvoulůžkových, rodinných a vícelůžkových pokojích je prostor pro každého, ať už jde o turisty, školní zájezd nebo rodinu. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou/WC, šampon 2v1 a kosmetické ubrousky.

Stravování

Snídaně v hotelu a &o Praha Rhea probíhají formou bufetových stolů.

Tipy na výlety

Pražský hrad je největším hradem na světě, památné místo České republiky, v minulosti sídlo českých panovníků, v současnosti sídlo prezidenta. Pražský hrad láká své návštěvníky Katedrálou sv. Víta, bazilikou sv. Jiří, Starým a Novým královským palácem, Španělským sálem, Daliborkou a Zlatou uličkou. V katedrále sv. Víta jsou uloženy české královské korunovační klenoty, ve věži je umístěn největší český zvon Zikmund a v mauzoleu odpočívají králové a císaři.

Karlův most s 30 sochami a sousošími patří mezi nejnavštěvovanější pražské památky. Most spojuje oba břehy Vltavy, na straně Starého Města dominuje vstupu na most Staroměstská mostní věž, na Malé Straně Malostranská mostní věž. Karlův most je jedním z nejkrásnějších mostů světa, ze kterého se návštěvníkům Prahy otevírá panorama Pražského hradu a Petrína a pohled na další pražské mosty.

Staroměstské náměstí s uprostřed stojícím pomníkem mistra Jana Husa je oblíbeným místem setkání nejen Pražanů, ale i návštěvníků Prahy. Úchvatné stavby obklopující náměstí odStaroměstské radnice, Týnského chrámu, kostela sv. Mikuláše, domu " U kamenného mostu " až po Palác Kinskýchjsou obdivovány návštěvníky z odpočinkových laviček. Staroměstské náměstí je místem trhů, koncertů a společenských událostí. Náměstí protíná Pražský poledník (14 ° 25'17 " východní délky).

Václavské náměstí je obchodním a společenským srdcem Prahy se spoustou hotelů a prestižními obchody. Je tradičním místem oslav, demonstrací a masových setkání. Na horním konci náměstí stojí jezdecká socha sv. Václava, za ní dominantníbudova Národního muzea, v dolní části je pěší zóna. Na náměstí jsou postaveny skvosty české architektury -Palác Koruna, Rokoko, Wiehlův dům.

Určitě byste měli vidět i další nádherná místa Prahy:

  • Petřín
  • Orloj
  • Prašná brána
  • Vyšehrad
  • Národní divadlo
  • ZOO a spousta dalších krásných míst

Kontakt

A&O Prague Rhea

V Uzlabine 3068/19
10800 Praha
Česko

info@hotelvoucheronline.com
AandO.hotelvoucheronline.com
Zobrazit partnerskou stránku

Zážitky, které vylepší váš pobyt

Aktivity v okolí

Obecní dům přibližně 5 km Prašná brána přibližně 5 km Václavské náměstí přibližně 5 km Veletržní palác - Národní galerie v Praze přibližně 5 km Musée Grévin Prague s.r.o. přibližně 5 km

Staroměstské náměstí přibližně 6 km Staroměstský orloj přibližně 6 km Židovské muzeum Praha přibližně 6 km Kostel svatého Mikuláše (Staré Město) přibližně 6 km Klementinum přibližně 6 km Tančící dům přibližně 6 km Národní divadlo Praha přibližně 6 km Zřícenina hradu Vyšehrad přibližně 6 km Karlův most přibližně 6 km Franz Kafka museum přibližně 6 km Muzeum Kampa přibližně 6 km Lennonova zeď přibližně 7 km Pivovar Staropramen přibližně 7 km Letohrádek královny Anny přibližně 7 km Kostel sv. Mikuláše přibližně 7 km Zlatá ulička přibližně 7 km Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha přibližně 7 km Pražský hrad přibližně 7 km Schwarzenberský palác v Praze přibližně 7 km Petřínská rozhledna přibližně 7 km Botanická zahrada Praha přibližně 8 km Zoo Praha přibližně 8 km Loreta přibližně 8 km Zámek Ctěnice přibližně 9 km Aquapark Čestlice - Aquapalace Praha přibližně 10 km Průhonický zámek a park přibližně 10 km Břevnovský pivovar přibližně 10 km Břevnovský klášter přibližně 10 km Letohrádek Hvězda přibližně 12 km Divoká Šárka přibližně 13 km Zřícenina hradu Okoř přibližně 20 km Památník Lidice přibližně 23 km Zámek Nelahozeves přibližně 25 km Zámek Veltrusy přibližně 25 km Lom Velká Amerika přibližně 25 km Hrad Karlštejn přibližně 27 km Hrad Týnec nad Sázavou přibližně 29 km Zámek Mníšek pod Brdy přibližně 29 km Park Mirakulum přibližně 31 km Tankodrom Milovice přibližně 32 km Zámek Konopiště přibližně 35 km Čertovy hlavy přibližně 38 km Zámek Dobříš přibližně 40 km Hrad Kokořín přibližně 40 km Hrad Český Šternberk přibližně 43 km Zámek Loučeň přibližně 44 km Hrad Křivoklát přibližně 45 km Zámek Vrchotovy Janovice přibližně 46 km Červený Hrádek přibližně 47 km Hrad Točník a Žebrák přibližně 49 km

Mohlo by Vás zajímat