Tatry přes léto a se slevou do aquaparků - nejoblíbenější sezóna v novém Hrebienok Resortu

Hrebienok Resort, Slovensko - Vysoké Tatry - Starý Smokovec

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Tatry přes léto a se slevou do aquaparků - nejoblíbenější sezóna v novém Hrebienok Resortu

Hrebienok Resort, Slovensko - Vysoké Tatry - Starý Smokovec Hrebienok Resort, Slovensko - Vysoké Tatry - Starý Smokovec (mapa)

Ukončené od 5 590 Kč

od 5 590 Kč

Záviděníhodná letní dovolená přímo pod tatranskými štíty. Čistý horský vzduch i nádherný výhled si vychutnáte přímo z terasy Apartmánového domu Hrebienok Resort. Otevřeli ho teprve nedávno a vynikající hodnocení stále přibývají. Toulky tatranskou přírodou či hotelový relax můžete navíc obohatit o zábavu v aquaparkem AquaCity Poprad, do kterého máte 20% slevu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Nový hotel v centru Smokovce s výbornou dostupností

Nový hotel v centru Smokovce s výbornou dostupností

Prostorné pokoje s balkonem nebo terasou

Prostorné pokoje s balkonem nebo terasou

Výhled na podtatranskou kotlinu, Starý Smokovec a blízké lesy

Výhled na podtatranskou kotlinu, Starý Smokovec a blízké lesy

20% sleva do AquaCity Poprad

20% sleva do AquaCity Poprad

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hrebienok Resort

  • v blízkosti svahu v blízkosti svahu
  • dostupnost bez auta dostupnost bez auta
  • vlastní strava vlastní strava
  • snídaně snídaně
  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • placené parkování placené parkování
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

O Hrebienok Resort

Moderní apartmánový dům postavený v roce 2016. Umístěn v srdci Vysokých Tater, přímo u stanice pozemní lanovky ve Starém Smokovci. Apartmánový dům je složen ze dvou částí a má čtyři patra. Objekty jsou spojeny přechodovou chodbou s recepcí a lobby barem. Všechny pokoje jsou přístupné výtahy z podzemních garáží. Přízemní část objektu tvoří obchody a restaurace.

Ubytování

Pokoje jsou velkoryse prostorově řešeny, všechny mají WC s koupelnou a kompletně vybavenou kuchyňku. Většina pokojů má prostorný balkon nebo terasu se zahradním nábytkem. Z jižních pokojů jsou výhledy na podtatranské kotlinu a město Starý Smokovec , ze severních apartmánů na blízké lesy a Vysoké Tatry. Pokoje umístěné na vnitřní straně objektů mají výhledy do zahrady.

STUDIO pro 2 osoby

  • rozměr pokoje 27 m2
  • kuchyň, manželská postel, křesla, TV, jídelní stůl se židlemi, šatní skříně, topení, trezor
  • WC s koupelnou - fén, sušák na prádlo, bezplatné toaletní potřeby
  • v kuchyni kompletní vybavení na vaření - lednice, vařič, rychlovarná konvice, mycí potřeby

STUDIO pro 2 + 2 osoby

  • rozměr pokoje 30 - 35 m2
  • kuchyň, manželská postel, křesla, rozkládací pohovka, TV, jídelní stůl se židlemi, šatní skříně, topení, trezor
  • WC s koupelnou - fén, sušák na prádlo, bezplatné toaletní potřeby
  • v kuchyni kompletní vybavení na vaření - lednice, vařič, rychlovarná konvice, mycí potřeby

Studiové apartmány pro 2 + 2 osoby

  • rozměr obývacího pokoje 23 - 30 m2  , rozměr ložnice 13 m2 
  • kuchyň, manželská postel, křesla, rozkládací pohovka, TV, jídelní stůl se židlemi, šatní skříně, topení, trezor
  • WC s koupelnou - fén, sušák na prádlo, bezplatné toaletní potřeby
  • v kuchyni kompletní vybavení na vaření - lednice, vařič, rychlovarná konvice, mycí potřeby

LUXUSNÍ apartmán se dvěma ložnicemi

  • rozměr obývacího pokoje 35 m2, rozměr ložnic 15 a 30 m2
  • kuchyň, manželská postel, křesla, rozkládací pohovka, TV, jídelní stůl se židlemi, šatní skříně, topení, trezor
  • WC s koupelnou - fén, sušák na prádlo, bezplatné toaletní potřeby
  • v kuchyni kompletní vybavení na vaření - lednice, vařič, rychlovarná konvice, mycí potřeby, myčka nádobí

Pokud máte v rámci pobytu i stravu, jídlo se podává v restauraci Soul, která je přístupná z výtahu.

Pro děti je připraven dětský koutek.

Volný čas si můžete zpestřit na zahradní terase s výhledem do údolí nebo v případě horšího počasí v lobby baru.

Aktivity v okolí

Turistika

Naplňte si plíce čerstvým tatranským vzduchem a doplňte si energii do každé buňky svého těla. Vyberte se pěšky po turistických stezkách a Vysoké Tatry vám odhalí svá tajemství. Zhluboka se nadechněte čerstvého tatranské vzduchu a nechte se unášet jedinečnou atmosférou a nádhernými výhledy. Vysoké Tatry nabízejí řadu tras na objevování v každém ročním období. Navštívit můžete i krápníkovou Važeckou jeskyni.

Štrbské pleso - nejtypičtější morénové jezero (pleso) ve vysokých Tatrách. Spojuje Furkotskej a Mlynické dolinu a nachází se v nadmořské výšce 1346 m n.m.



Tatranský národný park

Nejstarší a nejvíce navštěvovaný národní park na Slovensku založen v roce 1949, ve kterém se nachází nejvyšší štít Slovenska - Gerlachovský štít 2655 m n.m. Mezi nejvýznamnější symboly Vysokých Tater patří kamzík tatranský, svišť a orel skalní, ale najdete zde na rozdíl od Alp i medvěda hnědého, vlka nebo rysa.

AquaCity Poprad - 13 termálních a relaxačních bazénů, tobogany, moderní wellness. 

Thermal park Vrbov - deset bazénů, z toho jsou čtyři dětské. Teplota vody v bazénech je od 26 - 38 ° C.

Vyplatí se navštívit

Zakopané

Zakopané je jedním z nejznámějších turistických míst v Polsku. Za svou popularitu vděčí různým atrakcím, které nabízí svým návštěvníkům. V létě jsou to náročné lezecké možnosti na strmých skalách Vysokých Tater, jakož i nenáročné, přístupné pro každého. Návštěvníci jsou přitahováni jedinečnou atmosférou města, která spojuje v sobě dva faktory: autentickou lidovou kulturu obyvatel výšin Podhalského regionu a velmi propracovaný repertoár divadla "Witkacy" a Szymanowski hudby. Své dělá i kouzlo kaváren, jazzových a rockových koncertů ve sklepích, pohled na hory, pomalý barevný dav na Krupowki ulici.

Spišský hrad

V nadmořské výšce 634 m, na vápencové skále převyšující okolní terén o 200 m, vládne Spišské kotlině jedna z nejcennějších památek Spiše, národní kulturní památka Spišský hrad. Je nejen dokladem vývoje architektury u nás od 12. do 18. století, ale svojí rozlohou převyšující 4 hektary (přesně 41 426 m2) se považuje za jeden z největších hradních komplexů střední Evropy.

Belianska jaskyně

Belianská jeskyně (vchod 885 m) je jediná zpřístupněná jeskyně ve Vysokých Tatrách v severním úbočí Kobylího vrchu nad Tatranskou kotlinou. V 18. století ji navštěvovali hledači pokladů, po kterých zůstaly nápisy na jeskynních stěnách. Až objevná cesta Júlia Husza a Jana Britz ze Spišské Belé dne 5.8.1881 vzbudila vědecký a turistický zájem o jeskyni. Veřejnosti ji zpřístupnili 1882 a elektricky osvětlili 1896 jako jednu z prvních jeskyní na světě. Komunikace v jeskyni stále zlepšovaly a přístupné jeskynní prostory se postupně zvětšovaly dalšími objevy. Celková délka jeskyně je 1752 m, z toho zpřístupněných jeskynních chodeb je 1001 m.

Dobšinská ledová jaskyně

Tento chráněný přírodní výtvor je jeden z nejvzácnějších a nejpozoruhodnějších přírodních jevů u nás. Už v roce 1871 ji zpřístupnili veřejnosti a v roce 1887 byla dokonce první jeskyní v Evropě s elektrickým osvětlením. Vchod do jeskyně je v severním úbočí vrchu Duča ve výšce 969,5 m, délka jeskyně dosahuje 1232 m. Bohatá výzdoba má útvary do značné míry vytvarované prouděním vzduchu.

Chata pod Rysy

Chata pod Rysy je nejvýše postavenou chatou ve Vysokých Tatrách. Myšlenku postavit útulné v této lokalitě začal jako první propagovat rakouský horolezec Ubaldo Felbinger na konci 19. století. Pro technické a finanční potíže se jí výstavba celé roky odkládala. K výstavbě došlo za obtížných klimatických podmínek v letech 1931 - 1932 a v roce 1933 byla chata slavnostně otevřena. V roce 1954, po poškození lavinou, přišla první rekonstrukce objektu a v roce 1977 bylo k chatě přistavěné patro.

Téryho chata

Téryho chata je nejvýše položenou chatou s celoročním provozem. Svou polohou při Pěti spišských plesech, s překrásným výhledem do údolí a majestátními štíty v jejím okolí, patří k nejvyhledávanějším místům ve Vysokých Tatrách.

Zamkovského chata

Nacházíte se ve Vysokých Tatrách na území národního parku na horní hranici lesa v ústí Malé Studené doliny v nadmořské výšce 1475 m nm

Bilíková chata

Chata byla postavena v roce 1934 a její Původní název byl Guhrová chata. V roce 1936 byla chata přestavení a po druhé světové válce k ní byla přistavena nová turistická ubytovna. Od roku 1946 nese objekt jméno Pavla Bilík (1916 - 1944), inspektora finanční stráže v Horním Smokovci, účastníka SNP, popraveného fašisty v Kežmarku.

Kontakt

Hrebienok Resort

Starý Smokovec 18095
06301 Vysoké Tatry
Slovensko
+421 52/381 14 03

recepcia@hrebienok-resort.sk
www.hrebienok-resort.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Zábavní park Tricklandia přibližně 400 m Ledový palác na Hrebienku přibližně 2 km Obrovský vodopád přibližně 3 km Ski resort Tatranská Lomnice přibližně 5 km Ski Museum přibližně 5 km

Muzeum TANAPu Tatranská Lomnica přibližně 5 km Chata u Zeleného plesa přibližně 8 km Symbolický cintorín u Popradského plesa přibližně 10 km Popradské pleso přibližně 10 km Aquacity Poprad přibližně 11 km Snowpark Lučivná přibližně 11 km Belianská jeskyně přibližně 12 km Štrbské pleso přibližně 12 km Bielovodské údolí přibližně 12 km Lopušná Dolina přibližně 12 km Velké Hincovo pleso přibližně 13 km Pleso Morskie Oko přibližně 13 km Vodopád Skok přibližně 13 km Mickiewiczovy vodopády přibližně 14 km Aquaspa Gánovce přibližně 14 km Ski centrum Strednica Ždiar přibližně 15 km Muzeum Ždiarský dům přibližně 15 km Středověká osada Šoldov přibližně 15 km Dřevěný artikulární kostel Kežmarok přibližně 15 km Kežmarský hrad přibližně 16 km Bachledka SKI & SUN přibližně 16 km Vrch Kriváň přibližně 16 km Thermal Park Vrbov přibližně 16 km Zámeček Strážky přibližně 17 km Ski Kubašok přibližně 18 km Obec Osturňa přibližně 20 km Važecká jeskyně přibližně 20 km Kasprův vrch přibližně 21 km Tatranský národní park přibližně 22 km Terma Bukovina přibližně 22 km Dolina Suchá Belá přibližně 23 km Podbanské SKI přibližně 23 km Vernár - Studničky přibližně 24 km Snowlandia - Ledové bludiště přibližně 24 km Sarnia Skała přibližně 24 km Vodopád Siklawica přibližně 25 km Aquapark Zakopane přibližně 25 km Kříž na vrcholu Giewontu přibližně 25 km Ulice Krupówki přibližně 26 km Muzeum Karola Szymanowskiego přibližně 26 km Ruina Kláštorisko přibližně 26 km Zakopané přibližně 26 km Národní park Slovenský ráj přibližně 27 km Ski Vyšné Ružbachy přibližně 27 km Tomášovský výhled přibližně 28 km Bystrá přibližně 28 km Gubałówka přibližně 29 km SPA komplex Terma bania přibližně 29 km Levočská dolina přibližně 29 km Králova Hola přibližně 29 km Dolina Kościeliska přibližně 29 km Splav Dunajca přibližně 30 km Levoča přibližně 30 km Muzeum Pribylina přibližně 31 km Travertínový kráter přibližně 31 km Dobšinská ledová jeskyně přibližně 31 km Lázně Vyšné Ružbachy přibližně 31 km Stratenský kaňon přibližně 31 km Vodopád pod Orlovou přibližně 31 km Planina Geravy přibližně 32 km Červený klášter přibližně 32 km Chmarošský viadukt přibližně 32 km Tunel Kornela Stodolu přibližně 32 km Hrad Niedzica přibližně 32 km SKI Telgárt přibližně 32 km Goracy Potok přibližně 33 km Sjezdovka Biele vody - Mlynky přibližně 33 km Hrad Czorsztyn přibližně 33 km Muzeum Spiša přibližně 34 km Vodní nádrž Palcmanská maša přibližně 34 km Šumiac - muzeum zvonů přibližně 34 km Meandr Hrona přibližně 34 km Ostrý Roháč přibližně 34 km Ski Gugeľ - Mlynky přibližně 35 km ZOO Spišská Nová Ves přibližně 35 km Nestville Park přibližně 35 km Zámeček Markušovce a letohrádek Dardanely přibližně 35 km Juráňova dolina přibližně 35 km Pomník Organy Władysława Hasiora přibližně 35 km Roháčská plesa přibližně 35 km Zámeček Liptovský Hrádok přibližně 37 km Medvědí štola přibližně 37 km Hrádocké arboretum přibližně 38 km Roháče - Spálená přibližně 38 km Aquapark Chocholowskie Termy přibližně 38 km Skipark Oravice přibližně 39 km Jarabinský průlom přibližně 39 km Ski Rejdová přibližně 39 km Ski Litmanová přibližně 39 km Ski Ľubovnianské Lázně přibližně 39 km Ohniště přibližně 39 km Žiar - Dolinky přibližně 40 km Travertínová kupa Sivá brada přibližně 40 km Skanzen Stará Ľubovňa přibližně 40 km Hrad Stará Ľubovňa přibližně 40 km Trhy v Nowom Targu přibližně 40 km Spišská Kapitula přibližně 41 km Koupaliště Liptovský Ján přibližně 41 km Ski centrum Bačova Roveň přibližně 42 km Ski Polomka - Bučník přibližně 42 km Stanišovská jeskyně přibližně 42 km Muzeum oravské dědiny přibližně 43 km Brestovská jeskyně přibližně 43 km Spišský hrad přibližně 43 km Hraničné - dřevěný artikulární kostel přibližně 43 km Ski Opalisko přibližně 43 km Hrad Muráň přibližně 44 km Zámeček a park v Hodkovcích přibližně 44 km Kaple Bulandy přibližně 46 km Kart Centrum Liptov přibližně 46 km Ski Vitanová přibližně 46 km Ski Javorovica přibližně 47 km Národní park Gorce přibližně 47 km Hrad Plaveč přibližně 47 km ZOO Kontakt přibližně 47 km Aquapark Tatralandia přibližně 48 km Ďumbier přibližně 48 km Ski Čertovica přibližně 48 km Demänovská ledová jeskyně přibližně 49 km Jeskyně mrtvých netopýrů přibližně 49 km Demänovská jeskyně svobody přibližně 49 km Funpark Žiarce přibližně 50 km FUN PARK Žiarce přibližně 50 km Vodní mlýny Oblazy přibližně 50 km