Zájezd na 5 dní do jižní Itálie od Říma po Capri s výstupem na Vesuv s ubytováním v 4* hotelu se snídaní

METAL-FRUT, spol. s r.o., Itálie

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Zájezd na 5 dní do jižní Itálie od Říma po Capri s výstupem na Vesuv s ubytováním v 4* hotelu se snídaní

METAL-FRUT, spol. s r.o., Itálie METAL-FRUT, spol. s r.o., Itálie (mapa)

Ukončené od 3 649 Kč

od 3 649 Kč

Až 44 % sleva Běžná cena: 6 599 Kč

Tyrkysové moře a skvostné památky jsou synonymem pro Jižní Itálii. S CK Expressbus máte možnost navštívit obojí. V magickém Římě uvidíte nejkrásnější památky včetně největšího kostela Evropy, chrámu sv. Petra a návštěvou sopky Vesuv si připomenete apokalyptickou zkázu přímořského letoviska Pompejí. Během pobytu na ostrově Capri budete mít i příležitost vykoupat se v moři.

7,8

Velmi dobré hodnocení

14 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

5 zákazníků doporučuje
3 zákazníci nedoporučují

Proč si vybrat tuto nabídku

Ubytování v hotelu**** se snídaní

Ubytování v hotelu**** se snídaní

Služby průvodce

Služby průvodce

Termíny až do listopadu 2020

Termíny až do listopadu 2020

Ty nejznámější Italské památky

Ty nejznámější Italské památky

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

METAL-FRUT, spol. s r.o.

  • snídaně snídaně

Program zájezdu - Jižní Itálie od Říma po Capri s výstupem na Vesuv

1. DEN: Odjezd z ČR

Odjezd z ČR v dopoledních hodinách, noční přejezd přes Německo a Rakousko.

2. DEN: Antický Řím

Během dne přijedete do Říma a prohlídku začnete v ministátu Vatikán. V rámci osobního volna navštívíte baziliku sv. Petra nebo vystoupáte na Michelangelovu kopuli, odkud je nádherný výhled do okolí.
Řím v sobě kloubí mnoho uměleckých směrů – dostanete možnost vydat se za antikou, renesancí i barokem. Vkročíte na náměstí Navona, kde stojí Fontána čtyř řek, prohlédnete si Pantheon, chrám všech bohů, a Fontánu di Trevi, do které nezapomeňte vhodit minci pro štěstí. Den můžete zakončit návštěvou Kolosea, kde se vžijete do představy gladiátorských zápasů, které se tu za vlády císařů odehrávaly.
Následuje přejezd na hotel.

3. DEN: Vesuv, Pompeje, Herculaneum, Neapol

Přesunete se autobusem na Vesuv a absolvujete pěší výstup ke kráteru sopky do výšky 1 270 metrů, odkud zažijete překrásný výhled na celý Neapolský záliv. Poté vás čeká prohlídka Pompejí – antického města, které bylo v r. 79 n. l. zasypané popelem po výbuchu Vesuvu.
Pompeje ztvárňují jedinečný archeologický areál zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO. Uvidíte Venušin, Jupiterův a Apollonův chrám, Stabijské lázně, Velké a Malé divadlo, proslulé fresky v domě s pozlacenými amorky, dům Vettiů, Faunův dům a fresky v budově nevěstince Lupanare.Pokud nebudete mít zájem Pompeje navštívit, můžete individuálně přejet vlakem do Herculanea, které zaniklo společně s Pompejemi při tragickém výbuchu sopky.
Po prohlídce návrat na hotel.

4. DEN: Neapol a Capri

Individuálně můžete navštívit město Neapol, ze kterého budete pokračovat plavbou lodí na ostrov Capri, oplývající skalnatým pobřežím a půvabnými zákoutími. Ostrov Capri je také známý jako Modrý ostrov díky křišťálově průzračné modré vodě. Je proto považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů v Tyrhénském moři.
Budete mít možnost si vyjet podzemní lanovkou do hlavního města Capri, kde si projdete Augustovy zahrady, odkud se mezi omamnými květinami nabízí opravdu krásný výhled do krajiny.Případně je možné přejet autobusem do Anacapri, kde navštívíte vilu spisovatele a lékaře Axela Muntheho. Odtud lanovkou vyjedete na nejvyšší horu ostrova Monte Solaro (589 m) s kruhovým výhledem na pobřeží i přilehlé ostrovy Ischia a Procida. V případě příznivého počasí využijte nabídku okružní plavby nebo návštěvy úchvatné Modré jeskyně. Po prohlídce místních pamětihodností a přírody se zrelaxujete na pláži a vykoupete se v moři.
Odjezd zpět do ČR.

5. DEN:Příjezd do ČR

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

Kontakt

METAL-FRUT, spol. s r.o.

METAL-FRUT, spol. s r.o.

Náměstí svätého Petra
66442 Brno
Česko
+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Itálie

Řím
. Řím
.


Zobrazit partnerskou stránku