Romantická zákoutí i historické skvosty Paříže v rámci 5denního zájezdu se zastávkou v La Défense a Versailles

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Romantická zákoutí i historické skvosty Paříže v rámci 5denního zájezdu se zastávkou v La Défense a Versailles

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž (mapa)

Ukončené od 3 549 Kč

od 3 549 Kč

Až 31 % sleva Běžná cena: 5 159 Kč

"Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky", ale do Paříže klidně desetkrát. Nádherné historické město vám totiž s každou návštěvou nabídne něco nového a tak se nestane, že by se vám cesta na jednoho z nejromantičtějších míst okoukala. CK Expresbus vám ukáže např. muzeum Louvre, známý kabaret Moulin Rouge, historickou stavbu Pantheon, zámek Versailles nebo moderní obchodní čtvrť La Défense.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Ubytování v hotelu** včetně snídaní

Ubytování v hotelu** včetně snídaní

Termíny březen - listopad

Termíny březen - listopad

Služby průvodce v ceně

Služby průvodce v ceně

Volný čas na vlastní program

Volný čas na vlastní program

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

  • snídaně snídaně

Program

1. den: Odjezd z ČR

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.

2. den: Centrum Paříže

Po příjezdu do Paříže začne v centru okružní autobusová jízda, během které uvidíte například nejstarší pařížskou univerzitu Sorbonnu, kde mimo jiné studovala i nositelka Nobelovy ceny Marie Curie.
Pokračovat budete okolo Pantheonu a oázy zeleně Lucemburských zahrad. Minete římské lázně Cluny a dva známé boulevardy – Saint Germain a Saint Michel.

Projedete kolem Justičního paláce, muzeí Louvre a d´Orsay až k Tuilerijským zahradám a skončíte na Place Vendôme. Na náměstí se nachází Muzeum parfémů, které jsou tak typické pro Francii. Projdete si expozici, kde nahlédnete i do samotné výroby. Parfémy si lze vyzkoušet a případně i nakoupit za výrobní ceny.
Poté zamíříte k chrámu Madeleine, monumentální budově Opéry Garnier, kde následuje osobní volno. Využijete ho k nákupům, bloumání pařížskými bulváry s butiky, kde si zakoupíte suvenýry nebo značkové oblečení.

Když zbude čas, uděláte si fotopauzu v Invalidovně (École Militaire a Champ-de-Mars), kde se nachází mezi řadou hrobek i ta Napoleona Bonaparta.
Pokud nebudete znaveni, lze navštívit zábavní muzeum voskových figurín Musée Grévin. Jsou tu vystaveny všechny významné postavy francouzských dějin až po současnost a s každou se můžete vyfotit.
Poté následuje odjezd na hotel.

3. den: Versailles, Paříž

Většinu dne strávíte ve Versailles, rezidenci Ludvíka XIV. Prohlédnete si dechberoucí vnitřní interiéry zámku, mj. i významnou Zrcadlovou síň, a poté zamíříte do rozlehlých a unikátních zahrad rozprostírajících se kolem zámku.
V zahradách se nachází řada soch a sousoší, množství nádherných fontán skrytých v romantických zákoutích jako třeba fontány Apollona a Neptuna, nebo také spatříte Velký a Malý Trianon.
Po prohlédnutí Versailles odjedete zpátky do Paříže, konkrétně do moderní obchodní čtvrti La Défense. Odtud se přesunete na bulvár Champs-Élysées, na jehož konci stojí Vítězný oblouk.
Čeká na vás i čtvrť Montmartre, která je známá z filmu Amélie z Montmartru. Podíváte se ke kavárně U Dvou mlýnů, kde Amélie pracovala. Uvidíte i kabaret Moulin Rouge nebo rue Lepic. Projdete se po ulici rue Norvins, kde bydlel slavný herec Jean Marais, ten v roce 1989 vytvořil sochu “Muže procházejícího zdí”.

V nabídce je nepovinná tříchodová večeře, která není v ceně zájezdu, v typické francouzské restauraci, nebo možnost osobního volna. Poté absolvujete okružní jízdu autobusem, kterou zakončíte v další pařížské čtvrti – Montparnasse. Zde podle uvážení vystoupáte na mrakodrap Tour Montparnasse (česky “Nebe Paříže”).
Odtud se z výšky 210 metrů před vámi rozprostře nádherný výhled na noční Paříž s osvětlenou Eiffelovou věží a dalšími pamětihodnostmi města.
Pak následuje přejezd na hotel.

4. den: Paříž, Aquaboulevard

Vydáte se k Eiffelově věži, na kterou můžete vystoupat výtahem až do nejvyššího 3. patra. Pěšky se dostanete jen na plošinu v 2. patře. Jakmile se nabažíte nekonečných pařížských výhledů, dostanete prostor k návštěvám blízkých muzeí a parků podle vlastního uvážení.
K návštěvě vybízí například Vojenské muzeum u Invalidovny, kde se mimo jiné nachází i hrobka Napoleona Bonaparta, dále zábavní muzeum voskových figurín Musée Grévin, nebo v Tuilerijských zahradách muzeum Musée de l’Orangerie, ve kterém uvidíte slavný obraz Lekníny od Moneta.
V galerii samozřejmě naleznete celou řadu dalších uměleckých zvučných jmen, jako například: Renoir, Matisse, Sisley nebo Soutin.

Pokud však nechcete navštívit muzea, zajděte si do vodního světa Aquaboulevard. V tomto vodním parku se nachází bazény se sladkou i mořskou vodou, umělé vlny, řeka s protiproudem, gejzíry, vodopády, vodní děla nebo oblíbené tobogány.
Večer zakončíte romantickou projížďkou po řece Seině kolem osvětleného nábřeží až k nasvícené Eiffelovce, která v pravidelných intervalech bliká.
Poté následuje návrat domů.

5. den: Příjezd do ČR

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

Kontakt

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

Nádražní 674
66442 Brno-Modřice
Česko
+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz
www.ckmetal.cz
Zobrazit partnerskou stránku