Luxusní ubytování v novém Aparthotelu Klínovec Views s překrásným výhledem na krušnohorská panoramata i variantami se saunou

Klínovec Views Aparthotel, Loučná pod Klínovcem

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Luxusní ubytování v novém Aparthotelu Klínovec Views s překrásným výhledem na krušnohorská panoramata i variantami se saunou

Klínovec Views Aparthotel, Loučná pod Klínovcem Klínovec Views Aparthotel, Loučná pod Klínovcem (mapa)

Ukončené od 2 605 Kč

od 2 605 Kč

Až 13 % sleva Běžná cena: 2 825 - 6 625 Kč

Před Klínovcem, za Klínovcem nikdo nesmí spát, protože pro odpočinek hostů je připraveno luxusní ubytování přímo v Aparthotelu Klínovec Views. Nové prostory vonící dřevem, čerstvý horský vzduch a výhled do krušnohorské přírody vás přiměje zapomenout na starosti všedních dní a naplno si užívat společný čas. Zážitkem se pro vás stanou i výlety do okolí, jízda na bobové dráze nebo horolezecké parky.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Ubytování v moderních apartmánech v Krušných horách

Ubytování v moderních apartmánech v Krušných horách

Děti do 5 let zdarma

Děti do 5 let zdarma

Mnoho turistických a cykloturistických tras

Mnoho turistických a cykloturistických tras

Rozhledna Klínovec, Rozhledna Plešivec, Hrad Loket

Rozhledna Klínovec, Rozhledna Plešivec, Hrad Loket

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Klínovec Views Aparthotel

Adrenalinové aktivity

Paragliding, lukostřelba, terénní skútry, bobová dráha, Trail park a horolezecké parky jsou jen zlomek toho, co můžete zažít u Loučné pod Klínovcem.

Tipy na výlety

Rozhledna Klínovec

Rozhledna Klínovec je ve vzdušné vzdálenosti 3 km od obce Loučná pod Klínovcem. Rozhledna Klínovec je vzdálená 4 km od obce Boží Dar pod vrchem Klínovec (1 244 m n. m.). Jedná se o nejvýše položenou rozhlednu Krušných hor a pátou nejvýše položenou rozhlednu v Česku.

Rozhledna Plešivec

Turistická chata se zděnou rozhlednou stojí na kopci Plešivec (1 028 m) v nádherné krajině Krušných hor zhruba 3 km jihovýchodně od obce Abertamy.

Zřícenina hradu Himlštejn

Zřícenina hradu Himlštejn je ve vzdušné vzdálenosti 9 km od obce Loučná pod Klínovcem. Himlštejn je zřícenina hradu na výrazném vrcholu Nebesa (638 m n. m.) asi 1 km severozápadně od obce Stráž nad Ohří v Krušných horách.

Vodní nádrž Kadaň

Vodní nádrž Kadaň je ve vzdušné vzdálenosti 18 km od obce Loučná pod Klínovcem. Vodní nádrž Kadaň na řece Ohři těsně přiléhá k jihozápadnímu okraji města Kadaň, byla vybudována v roce 1972.

Aquapark Klášterec nad Ohří

V moderním venkovním areálu Aquaparku Klášterec nad Ohří, postaveném na úpatí Krušných hor, si můžete zpestřit koupání v průzračné vodě tobogány různých délek (28, 68 a 128 m), naleznete zde bazény mnoha velikostí, tvarů a hloubek pro každého člena rodiny.

Hrad Loket

Královský hrad Loket je posazený na skalnatém ostrohu, ze tří stran obtékaným řekou Ohří, a patří k nejkrásnějším hradům v Evropě.

Hrad Kadaň

Kadaňský hrad (německy) je původně gotický královský hrad v Kadani v Podkrušnohoří. Je to jeden z nejlépe dochovaných městských hradů u nás.

 

Kontakt

Klínovec Views Aparthotel

Loučná 114
43191 Loučná pod Klínovcem
Česko
+420 602 173 498

rezervace@pro-chalupy.cz
www.klinovec-views.cz
Zobrazit partnerskou stránku