Hotel Schaller v klidné části Znojma se snídaní či polopenzí a prohlídkou Louckého kláštera s ochutnávkou vína

Hotel Schaller, Jižní Morava - Znojmo - Nový Šaldorf

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel Schaller v klidné části Znojma se snídaní či polopenzí a prohlídkou Louckého kláštera s ochutnávkou vína

Hotel Schaller, Jižní Morava - Znojmo - Nový Šaldorf Hotel Schaller, Jižní Morava - Znojmo - Nový Šaldorf (mapa)

Ukončené od 2 890 Kč

od 2 890 Kč

Až 28 % sleva Běžná cena: 4 070 Kč

Kdo si nedá pozor, uvidí Znojmo dvojmo. Ale vy si na víno pozor dávat nemusíte, na znojemsku je tak pěkně, že si ho užijete třeba i třikrát. Z hotelu Schaller je to blízko do historického centra Znojma, na procházky vinicemi i do Vídně. Ubytování je vhodné i pro skupinky a party cyklistů. Navíc je poblíž zastávka Vinobusu, který vás i kola může povozit hned po 14 vinných sklípcích.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Klidná část u Národního parku Podyjí

Klidná část u Národního parku Podyjí

Možnost půjčení kol

Možnost půjčení kol

U zastávky oblíbeného Vinobusu

U zastávky oblíbeného Vinobusu

Oblíbená restaurace U Tří jasanů v přímé blízkosti

Oblíbená restaurace U Tří jasanů v přímé blízkosti

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Schaller

  • snídaně snídaně
  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

O Vinobusu

Objevujte krásy Znojemska s Vinobusem VOC Znojmo! Zvolte si okružní jízdu nebo jen část trasy podle vlastního uvážení. Jízda Vinobusem je doprovázena PRŮVODCEM. Cyklisté jsou vítáni!

Díky Vinobusu můžete jednoduše zavítat ze samotného centra Znojma do různých sklepů a vinařství na Znojemsku, aniž byste museli řešit, jak se dopravíte tam i zpět. Můžete si prohlédnout krásné vinice, pokochat se přírodou Národního parku Podyjí, navštívit Loucký klášter či podniknout spoustu dalších zajímavých věcí v blízkosti zastávek Vinobusu. 

Autobus s kapacitou 32 míst a přívěsem na dvacet kol, který se třikrát denně vydá na trasu dlouhou necelých šedesát kilometrů a cestou čtrnáctkrát zastaví – to je speciální Vinobus, společný projekt spolku VOC Znojmo. Projekt je realizován za podpory Jihomoravského kraje, města Znojma, okolních obcí a Vinařského fondu ČR. 
Poprvé se s ním lidé projeli při Znojemském historickém vinobraní 2015, plnou sezonu zahájil v dubnu 2016. 
Vinobus na své trase objíždí řadu zajímavých vinařských lokalit – vinice, sklepní uličky, vinařství a vinné sklepy i místa, odkud se můžete vydat na výlet na kole.

Pro návštěvníky Znojemska je to způsob, jak se vyhnout problémům s nulovou tolerancí alkoholu za volantem nebo na kole. Můžete si vybrat pouhé projetí trasy s průvodcem, ale také můžete kdekoliv vystoupit, projít si vybrané místo, ochutnat vína a počkat na další spoj, případně se dál vydat po některé z cyklostezek. 

Loucký klášter
Chcete-li se seznámit podrobněji s historií kláštera a poznat místa, kam se běžní návštěvníci nedostanou, pak Vás zveme na organizovanou prohlídku. Program zahrnuje přivítání v Návštěvnickém centrum, prohlídku obrazové galerie, románské krypty, bednářského a vinařského muzea, štukových sálů a sklepů. Prohlídka je zakončena ochutnávkou pěti vzorků vína. Každý návštěvník získá stylový suvenýr – „koštovačku“, pro dětské hosty jsme připravili speciální dárky. Řidičům a abstinentům nabízíme lahvičku vína o obsahu 0,187 l. Pro ohlášené skupiny nad patnáct osob můžeme prohlídku přizpůsobit dle dalších požadavků. Délka prohlídky je asi 90 minut.
Prohlídky denně – 9 – 18 hod.

Kontakt

Hotel Schaller

Nový Šaldorf – Sedlešovice
671 81 Znojmo
Česko
+420 777 97 16 10

info@hotel-schaller.cz
www.hotel-schaller.cz
Zobrazit partnerskou stránku