Farma U Mauritzů v obci Stožec v šumavském národním parku s výběrem ubytování v penzionu, stanu nebo teepee, snídaní či polopenzí

Penzion Farma u Mauritzů, Šumava - Stožec

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Farma U Mauritzů v obci Stožec v šumavském národním parku s výběrem ubytování v penzionu, stanu nebo teepee, snídaní či polopenzí

Penzion Farma u Mauritzů, Šumava - Stožec Penzion Farma u Mauritzů, Šumava - Stožec (mapa)

Ukončené od 499 Kč

od 499 Kč

Až 12 % sleva Běžná cena: 550 - 4 920 Kč

Také jste jako malí měli rádi šunku bez chleba a nestyděli si zobnout rozinky z vánočky? Tak to si zamilujete i pobyt na romantické farmě s možností výběru ubytování dle vaší dobrodružné povahy. Upřednostníte pohodlí penzionu nebo si zvuky šumavské přírody za nočního klidu vychutnáte ve stanu či teepee? Farma u Mauritzu vás zve na odpočinek s nabídkou BIO farmy, výtečného jídla a zážitků.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Kuchyně ze surovin z místní farmy

Kuchyně ze surovin z místní farmy

Skvělá poloha v Šumavském národním parku

Skvělá poloha v Šumavském národním parku

Možnost grilování na terase

Možnost grilování na terase

Skvělé podmínky pro aktivně strávený volný čas

Skvělé podmínky pro aktivně strávený volný čas

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzion Farma u Mauritzů

  • snídaně snídaně
  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Vyrazte za čerstvým vzduchem a nekončící pohodou do samého srdce Národního parku Šumava, jen kousek od sousedního Bavorska a nedalekého Rakouska, v blízkosti Boubínského pralesa či Lipna, kde Vás čeká fantastická dovolená s komfortním ubytováním a výtečným jídlem.

O hotelu

Hotel U Mauritzů leží v malebné vísce Stožec. Komfortní ubytování, výtečné jídlo a skvělé podmínky pro aktivně strávený volný čas, to je ideální kombinace pro Váš zasloužený odpočinek dle Vašich představ. 

Ubytování

Připraveno pro Vás bude příjemné zázemí v jednom z útulně zařízených pokojů s vlastním sociálním zařízením a WiFi připojením.

Restaurace

Snídaně se podávají formou bufetu v hotelové restauraci, která se může pochlubit výtečnou kuchyní v BIO kvalitě, připravovanou především z domácích surovin z vlastní farmy přímo vedle hotelu. 

V hotelu je Vám k dispozici také bar s krbem, dvě společenské místnosti a jídelna. Rodiny s malými dětmi ocení dětskou hernu, přebalovací pult a možnost zapůjčit si dětskou postýlku. 

Tipy na výlet a pro volný čas

Šumava je nádherná a nabízí nepřeberné množství možností, jak strávit volný čas dle Vašich představ, ať už poznáváte rádi okolí pěšmo či Vás lákají místa opředená historií, i aktivity, během kterých si dostatečně odpočinete. 

Boubínský prales

Cca 20 km to máte do unikátní přírodní rezervace Boubínský prales, kterému dominuje vrch Boubín s rozhlednou. Územím prochází několik turisticky značených tras a kolem historického pralesa vede naučná stezka.

Vimperk

Kousíček dál, půl hodiny autem, se dostanete do Vimperka, centra Národního parku Šumava, který je největším Národním parkem nejen v České republice, ale i v celé střední Evropě. Spolu s Chráněnou oblastí Šumava a Národním parkem Bavorský les tvoří tzv. "zelenou střechu Evropy", kterou UNESCO v roce 1990 vyhlásilo za BIOSFERICKOU REZERVACI. Dá se říci, že se jedná o Šumavský skvost.

Aquaworld Marina Lipno

Odpočinkově můžete strávit volný čas v Aquaworldu Marina Lipno! Pro návštěvníky je připravena řada atrakcí a služeb - obdélníkový plavecký bazén o velikosti 16x8 m, kruhový bazén s atrakcemi o průměru 16 m, whirlpool, divoká řeka s peřejemi a protiproudem, dětské brouzdaliště s vodním hříbkem, bazének s masážními tryskami, perličková deska se vzduchovým roštem, tlaková sprcha, perličková sedačka se vzduchovými tryskami. Nechybí ani oblíbená finská sauna s bylinkovými esencemi.

http://www.umauritzu.eu

Kontakt

Penzion Farma u Mauritzů

Penzion Farma u Mauritzů

Stožec 42
38444 Stožec
Česko

mauritz.stozec@mybox.cz
www.umauritzu.eu
Zobrazit partnerskou stránku