Autobusový zájezd do oblíbeného aquaparku Tropical Islands v Německu - opravdové tropy s pralesem a tobogánem, který sviští až 70 km/h

Orbit travel s.r.o., Německo - Berlín

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Autobusový zájezd do oblíbeného aquaparku Tropical Islands v Německu - opravdové tropy s pralesem a tobogánem, který sviští až 70 km/h

Orbit travel s.r.o., Německo - Berlín Orbit travel s.r.o., Německo - Berlín (mapa)

Ukončené 599 Kč

599 Kč

Až 47 % sleva Běžná cena: 1 149 Kč

Že se svět zmenšuje vědí všichni, ale věděli jste, že už i do tropů se dá za chvilku dojet autobusem? Užijte si výlet do unikátního vodního ráje Tropical Island v bývalém hangáru pro vzducholodě. Opravdové tropy s deštným pralesem, romantickou lagunou Bali, dětským koutkem Tropino Club, vodními atrakcemi, nákupní uličkou nebo nejvyšším tobogánem v Německu. V ceně doprava a služby průvodce.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Pohodlný autobus

Pohodlný autobus

Služby průvodce

Služby průvodce

Nejvyšší tobogán v Německu - až 70 km/4

Nejvyšší tobogán v Německu - až 70 km/4

Tropický ráj s bílými plážemi v budově přes 75 000 m2

Tropický ráj s bílými plážemi v budově přes 75 000 m2

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Orbit travel s.r.o.

Máte jen jednu garáž a zachtělo se vám největšího krytého pralesa na světě? Nedá se nic dělat, vzducholoď bude muset parkovat na ulici. To si asi řekli v Německu a najednou měli v prázdném hangáru místo i na největší tobogán s rychlostí 70 km/h.

Objevte oblíbený tropický ráj v Německu s Orbit Tour. Sbalte si plavky, ručník, osušku,  pantofle, kapesné v eurech a vyrazte na tropický ostrov plný nádherných pláží s bílým pískem a palmami a dopřejte si báječné koupání ve vyhřáté vodě, relax u skvělých vodních atrakcí a nekončící zábavu v obřím areálu.


Zpestřete si jeden z nabízených sobotních dní celodenním výletem, který si zaručeně užijí jak dospělí, tak i děti.



Tropical Islands tvoří obrovská hala s uměle vytvořeným tropickým klimatem, která leží v německém Braniborsku. Hala se nachází u výjezdu Staakow dálnice A13, asi 60 km jižně od Berlína a v jeden okamžik pojme až 7 000 návštěvníků.

360 metrů dlouhá, 210 metrů široká a 107 metrů vysoká budova byla původně vystavěna jako hangár pro vzducholoď Aerium. Ta se však nikdy nepostavila, a tak budovu zakoupila malajská společnost Tanjong a koncem roku 2004 zde otevřela turistické letovisko s uměle vybudovaným tropickým klimatem.



Co Vás v Tropical Islands čeká?

  • Největší vnitřní deštný prales na světě skrývá přes 50 000 kusů stromů, keřů a dalších tropických rostlin dovezených přímo z džungle!
  • Tropická vesnička Vás zaujme unikátní kolekcí přístřešků a chýší, které jakoby z oka vypadly těm v tropech. Ve stylovém baru pak můžete ochutnat osvěžující koktejl, lahodnou kávu, či tropické barbecue.
  • nákupní uličce si můžete zakoupit nejen nové plavky, ale i ručně vyráběné suvenýry z exotických koutů světa, jako jsou třeba korálky, přívěsky či obrázky.
  • Dětský koutek tropino club nabízí malým návštěvníkům třeba obrovskou horolezeckou stěnu či projížďku na lodičkách.
  • Nejvyšší tobogán v německu měří 25 metrů a můžete na něm dosáhnout rychlosti až 70 km/h!
  • Let horkovzdušným balonem! Ano, díky nejmodernější technologii se můžete povznést do 30 metrů a z balonu plněným heliem obdivovat krásu okolní exotiky.
  • Tropické moře je udržováno na teplotu 28°C a krom nádherných pláží nabízí i brouzdaliště pro nejmenší návštěvníky.
  • Romantická laguna Bali s teplotou vody 32°C je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.
  • Nově v Tropical Islands

    Mimo unikátní vnitřní kryté plochy, která činí tento aquapark středoevropským unikátem, je nově vystavěná venkovní tropická otevřená část AMAZONIA o rozloze 35.000 m² navržená přesně k tomu, abyste si naplno užili relaxaci v páru nebo s celou rodinou. Uprostřed všech fascinujících venkovních bazénů, vyhřívaných bazénů s teplotou až 31°C, vířivek, bublinkových, relaxačních a masážních bazénků se nachází jeden německý unikát a tím je divoká řeka Whitewater s proudem o délce 250 m! Venkovní plocha je otevřená celoročně a je již kompletně zahrnuta v ceně základního vstupného. 

    Pro nejmenší je připravena fascinující vodní stříkací platforma se skvělou houpačkovou jeskyní a zábavné hřiště a mnoho dalších vzrušujících her, které je zabaví po celý den.

 

 

Nástupní a výstupní místa:

  • Praha, Losovice, Ústí nad Labem

Program:

  • V 6:00 odjezd z Prahy: Hlavní vlakové nádraží, odstavný pruh před vchodem do Fantovy kavárny ve směru na Teplice, magistrála Wilsonova
  • V cca 6:45 odjezd z Lovosic od čerpací stanice Benzina: silnice č. 30, Žabák č.p. 1233 (mapka)
  • V cca 7:15 odjezd z Ústí nad Labem: parkoviště před velkoobchodem Makro, ul. Žižkova
  • Po 10:00 příjezd do Tropical Islands, následuje individuální program
  • V 19:00 odjezd zpět do ČR, návrat do Prahy krátce po 23:00

Pozn. Čas odjezdu je závazný. Na místo odjezdu je nutné se dostavit 15 minut před odjezdem.
 


Dokonalá relaxace v exotickém ráji jen kousek od českých hranic pro celou vaši rodinu. 


 

Kontakt

Orbit travel s.r.o.

Orbit travel s.r.o.

Palackého 143
664 59 Telnice
Česká republika
+420 728 984 001

info@orbittravel.cz
www.orbittravel.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Tropical Islands

Berlin


Zobrazit partnerskou stránku