Adventní atmosféra Salzburgu s pohodlnou dopravou, česky mluvícím průvodcem a spoustou času na památky, trhy i individuální program

CZAD dopravní s.r.o., Rakousko - Salzburg

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Adventní atmosféra Salzburgu s pohodlnou dopravou, česky mluvícím průvodcem a spoustou času na památky, trhy i individuální program

CZAD dopravní s.r.o., Rakousko - Salzburg CZAD dopravní s.r.o., Rakousko - Salzburg (mapa)

Ukončené 699 Kč

699 Kč

Až 45 % sleva Běžná cena: 1 290 Kč

Nejlepší protilék na vánoční horečku je svařené víno a mozartovy koule přímo u zdroje! Odpočiňte si od vánočního shonu na výletě do adventní atmosférou provoněného Salzburgu, též zvaného Mozartovo město. Historické památky a hlavně návštěva vánočních trhů Vám nabízí možnost nasát tu pravou předvánoční atmosféru. Autobus s TV, český průvodce a řada nástupních míst zaručují výlet bez starostí.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Adventní trh Christkindlmarkt

Adventní trh Christkindlmarkt

Individuální program

Individuální program

Služby českého průvodce

Služby českého průvodce

Pohodlný autobus s klimatizací a TV

Pohodlný autobus s klimatizací a TV

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CZAD dopravní s.r.o.

Mozartovo město v čase adventu

Užijte si jednodenní Adventní zájezd do Rakouského Salzburku, též zvaného Mozartova města. Historické památky a hlavně návštěva vánočních trhů Vám nabízí možnost nasát tu pravou předvánoční atmosféru.

Doprava pohodlným autobusem

Doprava zájezdovým busem s klimatizací, WC, TV/DVD, kávovarem, příjemným bonusem je česky hovořící průvodce.

Adventní trhy

Přímo ve městě Salcburku se koná několik adventních a vánočních trhů - vánoční trh v historickém centru na náměstích Domplatz a Residenzplatz, vánoční trh na náměstí Mirabellplatz či adventní trh na nádvoří pevnosti Hohensalzburg.

Adventní pořady: lidové obyčeje a hudba

Od konce listopadu až do začátku ledna ovládají dění v Salcburku a Salcbursku hordy hrůzu nahánějících krampusů a percht v kožiších, opásaných řetězy s kravskými zvonci a umně vyřezávanými, leč děsivými maskami na hlavách. Tento vskutku drsný obyčej má v Rakousku velmi dlouhou tradici. Kromě toho vábí předvánoční Salcburk i jinými pořady, které naopak navozují klidnou a mírumilovnou atmosféru. Zde je na prvním místě třeba uvést Salcburské adventní zpěvy a také nejznámější vánoční píseň na světě „Tichá noc, Svatá noc!“, která se zrodila v Salcbursku a po jejíž stopách je možné se vydat.

Historický vánoční trh Christkindlmarkt

Salcburský „Ježíškův trh“, který je připomínán v historických pramenech již v 15. století, je situován pod pevnost Hohensalzburg poblíž salcburské katedrály. Bohatý program jako například zpěvy chorálů, koncert dechových orchestů "Turmblasen" se odehrává před katedrálou na náměstí Residenzplatz.

Podívejte se na podrobnosti ZDE

Adventní výstavy

Advent v Salcburku je kulturní zážitek! Kromě adventních trhů, koncertů a pořadů na téma lidové obyčeje jsou tu i výstavy. Sbírky Vánočního muzea na Mozartově náměstí jsou přístupné celoročně, další vánoční výstavy pak uvádějí Muzeum hraček a DomQuartier. Nezapomínejme však ani na nejrůznější výstavy umělecky cenných betlémů.

Salzburg - malebné město památek na seznamu UNESCO

Zámky, parky, muzea, kostely a příroda – krása Salcburku má mnoho podob. Ponořte se do historie, naslouchejte příběhům z dávných časů, vydávejte se za kulturou a odhalujte taje tohoto světově proslulého charismatického města, které je současně světovým kulturním dědictvím UNESCO!

Podívejte se na hlavní pamětihodnosti ZDE

Staré město salzburské (historické městské jádro) bylo v roce 1996 zapsáno na Seznam světového dědictví
UNESCO.

Mezi památky, které jsou dominantou Saltzburku patří náměstí Domplatz s velkolepou katedrálou ze 17.století. Dále náměstí Residenzplatz se známou zvonkohrou. V historickém centru se nachází Getreidegasse – jedna z nejdelších a nejmalebnějších ulic, dále Mozartův rodný dům a mnohé další.

Kontakt

CZAD dopravní s.r.o.

Okružní 204
53804 Prachovice
Česko
+420 604 731 639

marcela@czadpraha.cz
www.czadpraha.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Rakousko

Salzburg


Zobrazit partnerskou stránku