Penzion Lion v Peci pod Sněžkou s polopenzí v atraktivní lokalitě v Krkonoších

Penzion Lion, Krkonoše - Pec pod Sněžkou

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Penzion Lion v Peci pod Sněžkou s polopenzí v atraktivní lokalitě v Krkonoších

Penzion Lion, Krkonoše - Pec pod Sněžkou Penzion Lion, Krkonoše - Pec pod Sněžkou (mapa)

Ukončené od 2 990 Kč

od 2 990 Kč

Až 36 % sleva Běžná cena: 4 680 - 9 360 Kč

Pánové polehávají ve stínu, zatímco dámy nosí nejlepší jídlo ze širokého okolí a starají se o děti? Nevíme, co na to lvice, ale vám místo zákonů lví smečky radši nabízíme hotel Lion, kde je skvěle postaráno nejen o pány a dámy, ale i o vaše lvíčata. Jednoduše perfektní dovolená v krásné přírodě Krkonoš. Navíc jen kousek od lanovky na Sněžku a s neomezeným využitím kulečníku i venkovního hřiště.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Skvělá poloha pro výlety po svých i na kole

Skvělá poloha pro výlety po svých i na kole

Letní terasa

Letní terasa

Zapůjčení dětské postýlky zdarma

Zapůjčení dětské postýlky zdarma

Kulečník v hotelu

Kulečník v hotelu

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Penzion Lion

  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Vyrazte na fantastickou, aktivní dovolenou do nádherného prostředí Krkonošského národního parku, do jedné z jeho nejatraktivnějších oblastí, do Pece pod Sněžkou - Velká Úpa.

Na 3 nebo až 6 dnů se ubytujete v penzionu Lion, který se nachází přímo u sjezdovky "Portášky" - zhruba 100 m nad startem třísedačkové lanové dráhy. Dosyta si zde užijete jak turistické výlety, tak jízdu na horských kolech po krkonošských stezkách.

Penzion LION prošel v roce 2001 rozsáhlou rekonstrukcí. V prvním patře penzion svým návštěvníkům celý rok nabízí ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha).

Pro váš odpočinek s výhledem na hory můžete využít příjemné posezení na letní terase, jež je součástí restaurace, a kde lze po dobu teplých slunečních dnů využít i gril.

Nadšení sportovci neomezeně využijí kulečník a venkovní hřiště.
 

Výhodná poloha penzionu spolu s kompletním zázemím pro váš pobyt, nabízí vynikající podmínky pro vaši aktivně strávenou dovolenou, kterou můžete vyplnit turistickými procházkami, cyklovýletmi nebo se vydat za poznáním zajímavého okolí.

Celoročním lákadlem je nejvyšší hora Čech Sněžka (1602 m n.m.), ze které je nádherný pohled na českou i polskou stranu Krkonoš. Sedačková dráha na Sněžku je vzdálena asi 1,5 km od penzionu. 

Krkonošská bobová dráha patří mezi ty nejatraktivnější na světě! Projedete se po 1 400 metrech, dráha má 22 zatáček, 5 zlomů a 3 tunely. Můžete si to tu svištět až 65 km/hod. Bobová dráha je i dobře osvětlena, takže můžete jezdit i po setmění!

Na své si také přijdou příznivci zážitků vyplavujících adrenalin - těch tradičních i zcela originálních, jako je třeba slaňování přehradní stěny či let vzduchem na kladce nad hlubokým údolím a burácející řekou. Hledáte-li naopak klid, turisticky nepřetíženou a přívětivě zvlněnou krajinu, spusťte se z hor do Podkrkonoší - to vše tu naleznete.

Za letními radovánkami vyrazte na přírodní RETRO koupaliště v Mladých Bucích. Přírodní charakter plovárny vytváří příjemné prostředí pro relaxaci a zároveň nabízí dostatečný prostor pro sportovní aktivity. 

Nová stezka korunami stromů vzniká na okraji Janských Lázní v Krkonoších a nabízí 1 300 výhledů na krásy okolní přírody. Stezka návštěvníky zavede i do podzemí a naopak nad zemí stoupá až do výšky až 23 metrů. Asi ve dvou třetinách stezky pak bude k výstupu láká vyhlídková věž vysoká 45 metrů.

Spoustu zábavy si užijete i v lanovém centru.

www.lionhotel.cz

Kontakt

Penzion Lion

Pec pod Sněžkou 121
542 21 Pec pod Sněžkou
Česko
+420 605 964 278

info@lionhotel.cz
www.lionhotel.cz
Zobrazit partnerskou stránku