Wellness pobyt na Zámku Lužec Spa & Wellness Resort**** uprostřed Krušných Hor s polopenzí, neomezeným wellness a procedurami

Zámek Lužec Spa & Wellness Resort ****, Nová Role - Karlovy Vary Zámek Lužec Spa & Wellness Resort ****, Nová Role - Karlovy Vary (mapa)

Cena od 8 950 Kč Koupit od 8 950 Kč

od 8 950 Kč

Až 40 % sleva Běžná cena: 13 500 - 19 500 Kč

Nákupem získáte minimálně 8950 bodů

Extra dlouhá platnost

Zámek Lužec Spa & Wellness Resort**** stylizovaný do loveckého zámečku vám nabídne služby hodné panovnického titulu. Chvíle v bazéně, sauně i vířivce vám brzy dají pocit královské péče stejně jako až 8 wellness procedur včetně unikátní speleoterapie. K dokonalosti váš pobyt přivede i každodenní polopenze a krásná příroda Krušných hor, kterou můžete objevovat při turistických toulkách.

Uložit Sledovat Sdílet

9,5

Vynikající hodnocení

108 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Celoroční platnost kupónů

Celoroční platnost kupónů

8 procedur v ceně u varianty na 3 noci

8 procedur v ceně u varianty na 3 noci

Novinka - unikátní speleo terapie

Novinka - unikátní speleo terapie

Klidné místo obklopené přírodou

Klidné místo obklopené přírodou

Vyberte si z následujících 2 možností

Nákupem získáte minimálně 8950 bodů

Zámek Lužec Spa & Wellness Resort ****

O Hotelu

SPA hotel Zámek Lužec**** stylizovaný jako lovecký zámeček českého krále Karla IV. vás svým vzhledem a zařízením interiérů přenese do slavných dob minulosti. Jediné, co působí současně, je vynikající úroveň péče a maximální komfort, počínaje krásně zařízenými pokoji a konče širokým sortimentem relaxačních programů.

Prožijte tu svou vysněnou pohádku, ochutnávejte jídla, připravená jak podle starodávných, tak i podle moderních receptů. Hotel nedaleko Karlových Varů Vám nabídne neopakovatelnou dovolenou, která Vám dodá sílu, dobrou náladu a zpestří Vaše společné chvíle.

Hotel je stylizovaný do podoby loveckého zámečku tak, aby připomínal lovecká sídla šlechticů. Masivní dveře se starým kováním, starožitné lampy, rytířská brnění, erby královských rodů a lovecké trofeje – každý detail interiéru je promyšlený tak, aby hosté byli obklopeni epochou rytířů a králů. Idyla malebné přírody a mystické ticho je rušeno pouze zpěvem ptáků.

Ubytování

SPA hotel Zámek Lužec**** disponuje celkem 62 pokoji s různou úrovní vybavení, jedinečnou atmosférou která zdůrazňuje jejich originalitu.

Všechny pokoje jsou zabezpečeny elektronickým systémem čipových karet, který bdí nad Vaším bezpečím a chrání Váš majetek. Pokojový nábytek je vyroben z masivního dřeva. Mimo toto je vybaven každý jednotlivý pokoj koupelnou se sprchou, satelitní televizí, telefonem, internetovým připojením a pokojovým trezorem. 

Restaurace

Atmosféra zdůrazněná originálním designem má své pokračování i v interiérech restaurací, kde se prolíná slavná historie éry českých vládců Karla IV., Václava II. a Rudolfa II.

V těchto dobových prostorách si můžete vychutnat pokrmy připravené podle starodávných receptur v peci Tandoor, tak i podle soudobých gastronomických trendů. Výběr míst k posezení je opravdu velký - Středověká krčma s venkovními altány, Královská restaurace salonek Václava II. a Lobby bar s venkovní terasou. 

V přízemí SPA hotelu Zámek Lužec**** se nalézá multifunkční balneologický provoz o velikosti 800 metrů čtverečních, který je vybaven vším potřebným pro Váš pobyt i odpočinek.

Bazén, fitness, procedury

Hostům jsou k službám připraveni wellness specialisté i maséři, stejně jako plavecký bazén, sauny a fitness sál. Nedotčená příroda, čerstvý horský vzduch, pramenitá voda a ticho posiluje terapeutický účinek na zdraví a celkovou harmonii.

Wellness procedury přispívají k celkové relaxaci, k udržení dobré psychické a fyzické kondice a k dosažení úplné emocionální a fyzické rovnováhy.

  • Římská sauna
  • Finská sauna
  • Kneippův chodník
  • Bazén s protiproudem
  • Jacuzzi pro 2 osoby

Světoznámé Karlovy Vary, 12 km od hotelu

Karlovy Vary jsou jedním z nejznámějších a tradičních lázeňských středisek ve střední Evropě, do kterého míří hosté z celého světa čerpat sílu z léčivých pramenů.



Město Karlovy Vary je známé pro svých 12 horkých pramenů a patří k nejznámějším a nejtradičnějším střediskům na světě. Ochutnat zde můžete slavné ozdravující prameny jako například Hadí, Libušin nebo pramen Mlýnský. Příjemné posezení v parku nabídnou Dvořákovy sady, ale i lavičky různě umístěné v místních lesích, kde Vás cesty dovedou ke známým vyhlídkám s panoramatickými výhledy na Karlovy Vary. 

Karlovarské kolonády

  • Mlýnská kolonáda - Pseudorenesanční kamenná kolonáda byla postavena v letech 1871-1881 podle projektu vynikajícího českého architekta Josefa Zítka. V interiéru největší karlovarské kolonády vyvěrá celkem pět minerálních pramenů: Mlýnský pramen, pramen Rusalka, Pramen knížete Václava, pramen Libuše a Skalní pramen.
  • Sadová kolonáda - Zdobená montovaná litinová kolonáda je posledním pozůstatkem koncertní a restaurační haly zvané Blanenský pavilon. Od roku 2001 zde vyvěrá Hadí pramen a z prostoru kolonády je rovněž přístupný vývěr Sadového pramene v suterénu Vojenského lázeňského ústavu.
  • Tržní kolonáda - Bohatě vyřezávaná, dřevěná kolonáda ve švýcarském stylu. V interiéru Tržní kolonády vyvěrají celkem tři minerální prameny: Pramen Karla IV., Dolní Zámecký pramen a Tržní pramen.
  • Zámecká kolonáda - Pouze klientům přístupné Zámecké lázně vznikly na počátku 21. století přestavbou secesní Zámecké kolonády. Volně přístupný zůstal pouze altán s vývěrem Horního zámeckého pramene, Dolní zámecký pramen byl sveden do prostoru Tržní kolonády.
  • Vřídelní kolonáda - Moderní prosklená železobetonová kolonáda ve funkcionalistickém slohu z roku 1975 kryje nejoblíbenější karlovarský minerální pramen. Gejzír Vřídla zde v samostatném pavilonu vystřikuje až do výšky 12 metrů. 
  • Altán pramene Svoboda - Vývěr pramene, nazývaný od roku 1946 pramen Svoboda, situovaný přímo v altánu na hlavním lázeňském korzu, je častou zastávkou návštěvníků Karlových Varů.
  • Altán Aloise Kleina - Štěpánčin pramen železnaté kyselky se následně stal díky svému složení významnou součástí pitné kúry lázeňských hostů. Na počátku 20. století však vývěr pramene zanikl.

Můžeme-li Vám doporučit výlet, určitě zavítejte na rozhlednu Dianu, která je zároveň jednou z největších atrakcí. K místu Vás doveze lanovka a ze samotné rozhledny budete mít Karlovy Vary jako na dlani. Návrat na kolonádu doporučujeme pěšky, neboť se projdete místy spjatými dle legend se založením Karlových Varů. 

Svůj pobyt můžete zpestřit projížďkou v kočáře taženém koňským spřežením vedoucí kolem překrásných míst a historických budov. 

Lázeňský trojúhelník se svými TOP místy

Nejzápadnější kout naší republiky je zcela unikátním místem s největším výskytem minerálních a termálních pramenů nacházející se v lázeňském trojúhelníku tří nádherných měst. Karlovy Vary jsme Vám představili, dalším lázeňským cílem mohou být Františkovy Lázně, které proslavila socha Františka, skvostné parky i oblíbené Aquacentrum Agricola a v Mariánských Lázních Vás okouzlí zpívající fontána.

Atraktivní jsou i další místa pro výlety jako stvořená, zmiňme krásný zámek Bečov, který patří k nejznámějším zámkům západních Čech a který střeží relikviář sv. Maura, po korunovačních klenotech druhé nejcennější památky na území Česka, za návštěvu stojí však také zámek Loket, přezdívaný perlou na řece Ohři.

www.zamek-luzec.cz

Kontakt

Zámek Lužec Spa & Wellness Resort ****

Zámek Lužec Spa & Wellness Resort ****

Lužec 1
36225 Nová Role
Česko
+420 353 103 111

reception@zamek-luzec.cz
www.zamek-luzec.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Zážitky, které vylepší váš pobyt

Aktivity v okolí

Mohlo by Vás zajímat