Zima plná wellness a koupání pro celou rodinu v hotelu Salamandra****, který má vlastní vlek přímo před hotelem

Salamandra Hotel****, Slovensko - Hodruša-Hámre - Štiavnické vrchy

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Zima plná wellness a koupání pro celou rodinu v hotelu Salamandra****, který má vlastní vlek přímo před hotelem

Salamandra Hotel****, Slovensko - Hodruša-Hámre - Štiavnické vrchy Salamandra Hotel****, Slovensko - Hodruša-Hámre - Štiavnické vrchy (mapa)

Ukončené od 7 850 Kč

od 7 850 Kč

Až 37 % sleva Běžná cena: 12 590 - 15 390 Kč

Vlastní vlek se sjezdovkou, půjčovna lyží i bruslí, kluziště, jízda na ratraku a na ohřátí unikátní wellness Spa Banesium, taková je zima v hotelu Salamandra. Celá rodina si odpočine v pohodlných pokojích a chuťové pohárky potěší jídla ze speciálně vybíraných surovin. Užijte si zimní atmosféru v krásné přírodě Štiavnických vrchů.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Certifikát výjimečnosti od TripAdvisor

Certifikát výjimečnosti od TripAdvisor

Neomezeně wellness i vnitřní bazén

Neomezeně wellness i vnitřní bazén

1 dítě do 6 let s polopenzí zdarma

1 dítě do 6 let s polopenzí zdarma

Pokoje s výhledem na Štiavnické vrchy nebo Hodrušské jezero

Pokoje s výhledem na Štiavnické vrchy nebo Hodrušské jezero

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Salamandra Hotel****

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • vhodné pro domácí mazlíčky vhodné pro domácí mazlíčky
  • v blízkosti svahu v blízkosti svahu
  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • 1 přistýlka 1 přistýlka
  • neomezené wellness neomezené wellness

O hotelu

Krásu a klid Štiavnických vrchů si můžete dokonale vychutnat v Salamandra Hotelu ****, který se nachází v bezprostřední blízkosti lyžařského střediska Salamandra Resort . Čtyřhvězdičkový hotel v sobě spojuje vysoce kvalitní služby a neopakovatelné gastronomické zážitky s tichým půvabem Štiavnických přírody.

Díky svým přednostem dokáže hotel uspokojit nejen rodiny s dětmi , ale i náročnější klientelu, či hosty zaměřených na aktivní životní styl. 

Ubytování

Pokoj "Standard" je stylovou dvoulůžkovou pokojem s výhledem na scenérii Štiavnických vrchů nebo Hodrušské jezero, se samostatnou koupelnou, sprchovým koutem a toaletou. V hotelu je 24 takových pokojů.

Ke standardnímu vybavení tohoto pokoje patří fén, kabelová TV, Wi-Fi připojení, minibar a trezor. Tak jako v ostatních typech pokojů i do této je možné umístit přistýlku nebo dětskou postýlku.

Rodinný pokoj spojuje dvě standardní pokoje propojené společnými dveřmi. Nacházejí se v nich dvě samostatné koupelny vybavené fénem na vlasy, dva TV přijímače, minibar a bezplatné bezdrátové připojení.

Tak jako v ostatních našich pokojích i do této je možné umístit přistýlku nebo dětskou postýlku. Návštěvníkům rodinných pokojů se po rozevření závěsů naskytne výhled buď na scenérii Štiavnických vrchů nebo na Hodrušské jezero.

Apartmán CLASSIC A SUPERIOR

Každý apartmán má dvě samostatné ložnice a obývací část s pohodlnou sedací soupravou, kterou lze využít i jako přistýlky a koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem a toaletou. Fén na vlasy, kabelová TV / rádio, Wi-Fi připojení či minibar patří k základní výbavě apartmánu.

Apartmán Classic obsahuje 3 pevná lůžka ve dvou ložnicích, obývací pokoj, koupelnu a toaletu.

Apartmán Superior má 4 pevná lůžka, 2 ložnice, obývací část, koupelnu a toaletu.

V případě potřeby je možnost využít přistýlku nebo dětskou postýlku. Podobně jako ostatní pokoje, i apartmány nabízejí výhled na krásné Štiavnické vrchy nebo na Horní Hodrušský jezero.

Gastronomie

Jídla v Salamandra Hotelu **** vás okouzlí i přenesou do jiné dimenze ... Jedním z důvodů jsou ty nejlepší suroviny. Suroviny do kuchyně putují z vybraných Slovenská farem - čerstvé raci z farmy v Bojnicích, kravský sýr Hiadlovec z mléčné farmy Hiadlovský v České Lupči. Objevte i delikátní bio jehněčí či bio kozí sýr.

hotelová restaurace

Elegantní příjemný prostor, ve kterém vás čekají překrásné naaranžované bufetové stoly ke snídani ik večeři. Dejte si tu nezapomenutelný oběd, oslavte výročí či zásnuby.

Hotelový bar

Po výborné večeři to chce dobrý koňačik či fajnový míchaný drink. Doporučujeme Salamandra Gold Coctail - černo-zlatý drink s ginem a Martini. V nabídce jsou samozřejmě i virgin drinky.

Lobby bar

Je ideální na kávičku po snídani či koláček po obědě. Děti ho milují - jsou tu měkké sedačky, televizor s pohádkami, knížky i velký plyšový Hugo.

letní terasa

Užijte si naše nádherné léto na terase, donesou vám tam oběd i čerstvou limonádu. Výhody? Stín, výhled na hory a na tajch.

piknik

Venku je krásné a vám se žádá do přírody? Piknikový koš vám nabalí dobrotami, stačí vzít kola a jít si najít to své místečko.

Lázně Banensium

Vítejte v Terra banensium - Štiavnička zemi horníků. Před 15 miliony let zde vybuchla sopka a pod povrch země ukryla nesmírné bohatství. Přímo pod vašima nohama v resortu Salamandra se v zemi dodnes ukrývá zlato, stříbro, Hodrušský ametyst a ojedinělý "holubníkový" krystal křemene, nalezen pouze na dvou místech na světě.

vybavení:

  • Bazén (16 m dlouhý vyhřívaný bazén s 29-stupňovou vodou potěší plavce i hrající děti - bazén není hluboký a skluzavku si děcka zamilují)
  • Sauny (uvolněte tělo i duši, detoxikujte organismus ve finské nebo parní sauně a pak šup na sebe vodu z finského kbelíku a rychle znovu do tepla)
  • vířivky
  • Odpočinková zóna (relaxační hudba, měkoučké tvarované lehátka s přikrývkami, vůně esenciálního oleje ... zapomeňte na svět, jednoduše odpočívejte)
  • Terasa (v lete si odpočiňte přímo na terase wellness)

Lázně Banensium

Poznejte léčivou a očistnou sílu darů naší země v prvním spa svého druhu na Slovensku. V náručí štiavnických lesů a jezer se oddejte pečlivě vybraným masážním a kosmetickým procedurám posíleným působením místních polodrahokamů a zlata, vulkanických kamenů, bylin a olejů v bio kvalitě z kontrolovaného hospodářství. 

Živá voda

Osvěžte se v Spa banensium živou vodou s drahými kameny. Podpořte takto jednoduše myšlení, očistu i obranyschopnost svého organismu.

Dětský koutek a hřiště

Navázání nové přátele a rozvoj kreativního myšlení čeká nejmenší návštěvníky hotelu v prostorách velkého dětského koutku, kde mohou strávit ve vybraných termínech příjemné chvíle nejen s profesionálními animátory, ale i plyšovými důvěrníky, pastelkami, omalovánkami či jinými hračkami.

V zimě i v létě se děti kromě dětského koutku mohou zahrát i na dětském hřišti u hotelu. Dětských hosty určitě potěší houpačky, skluzavky a prolézačky. Během letních měsíců i trampolína, na které se mohou naplno vyřádit například před odpoledním spánkem.

Sportovní centrum Salamandra

Lanovka v létě

Krásu Štiavnický přírody si můžete během letních prázdnin zvěčnit i ze sedačky lanovky Doppelmayr. Ta vás z nástupní stanice u Hodrušské jezera vyveze až na Horní Roveň, odkud je to jen na skok turistickým chodníkem do Banské Štiavnice.

Cyklotrasy

Okolím sjezdovky Salamandra Resort procházejí cyklostezky projektu bajka K Tajch. Ty Vás v sedle horského kola provedou krásnou přírodou Štiavnických vrchů protkána jedinečným systémem důlních struh a jezer. Na každém kroku tu na vás dýchá důlní historie a čeká množství nezapomenutelných výhledů do dolin. Na cykloturisty a bikery čeká 100 km udržovaných MTB tras. Dvě cyklostezky křižují sjezdovku.

Naučné stezky

Region Štiavnických vrchů nabízí milovníkům turistiky bohaté turistické možnosti. Nachází se v něm několik druhů naučných stezek různé náročnosti. K nejznámějším patří například chodník Sitno, Horná Roveň - Richňavské jezera, Staré Město a jiné.

Kontakt

Salamandra Hotel****

Salamandra Hotel****

Horný Hodrušský tajch
96661 Hodruša-Hámre
Slovensko
+421 907 741 898

recepcia@salamandrahotel.sk
www.salamandra.sk/hotel
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Salamandra resort přibližně 200 m Banské múzeum v prírode přibližně 3 km Starý zámek v Banské Štiavnici přibližně 3 km Banskoštiavnický Betlém přibližně 3 km Náměstí sv. Trojice přibližně 3 km

Banská Štiavnica přibližně 3 km Nový zámek v Banské Štiavnici přibližně 3 km Banská akademie přibližně 3 km Štola Glanzenberg přibližně 3 km Banskoštiavnická kalvárie přibližně 5 km Arborétum Kysihýbel přibližně 6 km Hrad Sitno přibližně 7 km Vyhne - Vodní ráj přibližně 7 km Kamenné moře - Vyhne přibližně 7 km Lázně Sklené Teplice přibližně 8 km Zámeček a muzeum Svatý Anton přibližně 8 km Vrch Kečka přibližně 9 km Zoopark Revištské Podzámčí přibližně 12 km Hrad Reviště přibližně 12 km Krupinské bralce přibližně 14 km Hvězdárna a planetárium - Žiar nad Hronom přibližně 14 km Vodní mlýn Bohunice přibližně 14 km Čertova skala přibližně 17 km Turecké studny v Krupině přibližně 20 km Háj Gavurky přibližně 20 km Dubový háj Gavurky přibližně 21 km Rozhledna Vartovka přibližně 21 km Pustý hrad přibližně 22 km Ski centrum Drozdovo přibližně 22 km Zvolenský zámek přibližně 24 km Arborétum Borová Hora přibližně 26 km Termální koupaliště Katarína přibližně 27 km Muzeum mincí a medailí přibližně 28 km Městský Hrad v Kremnici přibližně 28 km Skalní obydlí Brhlovce přibližně 28 km Tesárské Dúpence přibližně 28 km Banské Múzeum Kremnica přibližně 28 km Lázně Sliač přibližně 28 km Tesárská roklina přibližně 28 km Rozhledna na Krahulském vrchu přibližně 29 km Badínský prales přibližně 29 km Ski Krahule přibližně 31 km Dřevěný artikulární kostel Hronsek přibližně 31 km Ski Cigeľ přibližně 31 km Soutěska Tiesňava Malachovky přibližně 32 km Středověký kostelík v Zolné přibližně 32 km Kremnica, střed Evropy přibližně 32 km Levický hrad přibližně 32 km Středisko Skalka přibližně 33 km Skalka arena přibližně 33 km Zámek Topoľčianky přibližně 33 km Ski TMG Remata přibližně 33 km Ski Králiky přibližně 33 km Hornonitranský báňský skanzen přibližně 34 km Koupaliště Santovka Wellness přibližně 34 km Historická železnice ve Vígľaši přibližně 34 km Mauzoleum rodiny Migazzi přibližně 35 km Víglašský zámek přibližně 35 km Mičinské travertíny přibližně 36 km Ski Kordíky přibližně 37 km Muzeum SNP přibližně 38 km Zubří obora přibližně 38 km Arborétum Mlyňany přibližně 39 km Bojnický zámek přibližně 41 km Bojnická zoologická záhrada přibližně 41 km Harmanecká jeskyně přibližně 42 km Vodní žlab Rakytovo přibližně 42 km Netopýří jeskyně a jeskyně Kaplnka přibližně 42 km Zřícenina hradu - Modrý Kameň přibližně 43 km Ski centrum Kľačno přibližně 43 km Špania Dolina přibližně 44 km Zámeček Pustý Chotár přibližně 44 km Turčianské Teplice - lázně přibližně 45 km Hradisko Kalamárka přibližně 45 km Mašekův mlýn přibližně 45 km Krňačkové závody v Turecké přibližně 47 km Hrad Gýmeš přibližně 47 km Hrad Slovenská Ľupča přibližně 47 km Zřícenina hradu Uhrovec přibližně 48 km Ski Podkonice přibližně 49 km Rodný dům Ľ. Štúra a Alexandra Dubčeka přibližně 49 km Hrb - střed Slovenska přibližně 50 km Pustý kostel Velká Čalomija přibližně 50 km