Hotel Bauer*** s polopenzí, neomezeným wellness a vstupem do dětské herny s možností hlídání

HOTEL BAUER, Beskydy - Bílá

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel Bauer*** s polopenzí, neomezeným wellness a vstupem do dětské herny s možností hlídání

HOTEL BAUER, Beskydy - Bílá HOTEL BAUER, Beskydy - Bílá (mapa)

Ukončené od 2 640 Kč

od 2 640 Kč

Až 46 % sleva Běžná cena: 3 200 - 18 000 Kč

Bílá, Bílá, Bílá, Bílá, komu by se nelíbila…. Nám se v Bílé líbí moc a v Hotelu Bauer ještě víc. Najdete ho v malebném údolí horské říčky v nadmořské výšce 521m. Okolí láká k výletům na Pustevny i jiným přírodním zajímavostem. Bazén, vířivka a saunový svět vám poskytnou neomezený relax a dětská herna zase potěší vaše ratolesti.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Oblíbený skvěle hodnocený hotel

Oblíbený skvěle hodnocený hotel

Luxusní wellness s bazénem, whirlpool a saunovým světem 

Luxusní wellness s bazénem, whirlpool a saunovým světem 

Velká dětská herna s možností hlídání

Velká dětská herna s možností hlídání

Nedaleko Bílý Kříž, Pustevny, Lysá hora, Smrk a mnoho dalšího

Nedaleko Bílý Kříž, Pustevny, Lysá hora, Smrk a mnoho dalšího

HOTEL BAUER

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • dětský koutek dětský koutek
  • vhodné pro děti vhodné pro děti
  • v blízkosti svahu v blízkosti svahu
  • dostupnost bez auta dostupnost bez auta
  • polopenze polopenze

Úžasná dovolená v Bílé, přezdívané "moravským Špindlem", jen 10 km od slovenských hranic a širokou paletou aktivit pro volný čas, navíc s volným vstupem do wellness centra a výtečnou polopenzí v rodinném Hotelu Bauer s moderním vybavením a službami, které ocení nejen rodiny s dětmi!

Rodinný Hotel Bauer v horském údolí Bílá


Hotel Bauer*** leží v malebném údolí horské říčky Bílá, v nadmořské výšce 521 m, v centru špičkově vybaveného horského střediska, kde si už v jarních měsících můžete užívat všech nabízených aktivit a obohatit tak svůj den o skvělé zážitky.

Moderní pokoje sportovního charakteru

Na 3 nebo 4 noci Vás ubytujeme v moderně vybavených pokojích sportovního charakteru v hlavní budově, ve kterých příjemný komfort doplňuje vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV a připojením k WiFi síti.
 


Další možnost ubytování je v dependancích Hořec a Javořina, typu studio, kde jsou pokoje vybaveny společnou předsíní se dvěma vstupy do samostatných třílůžkových pokojů, které mají společnou koupelnu s toaletou. Zde je vybavení pokojů jednoduché, taktéž sportovního charakteru a s možností zapůjčení TV. 

Skvělé jídlo v restauraci, Horské jizbě i Pizzerii

Hotelová restaurace je otevřena v kompletně novém designu a nabízí posezení v příjemné atmosféře. Nabídka jídel a nápojů je totožná jako ve stylové Horské jizbě, vybavené tradičním dřevěným nábytkem a vyzdobené historickými fotkami a artefakty, odkazujícími na bohatou minulost obce Bílá a regionu Beskyd.


Horská jizba je otevřena denně a podává se zde jak denní menu tak bohatý výběr z jídelního lístku, mrkněte ZDE.
 



Bufet/Pizzeria
je v provozu po větší část roku. Je zde široká nabídka jednoduchých jídel k rychlému občerstvení. Základem je domácí pizza, která je oblíbená u návštěvníků pro svou vynikající kvalitu. 
 
V létě je v provozu prostorná terasa, která pojme cca 100 hostů. Jako lahůdku v letní sezóně nabízíme čerstvé pstruhy, které si můžete sami vylovit v jezírku, za bufetem. Pstruhy Vám po vylovení ihned připravíme k jídlu.

Volný vstup do moderního wellness centra 

Úžasným bonusem Vaší dovolené v této atraktivní oblasti je i možnost regenerace a odpočinku ve vodním a saunovém světě, kam můžete zavítat kdykoliv v otvírací době.



K dispozici je tu zcela nový bazén o teplotě vody 29 °C s řadou atrakcí jako například: protiproud, masážní trysky či vodní hřib.



Nechybí zde ani odpočinková zóna, terasa, bublinková terapie v podobě whirlpool pro 6-8 osob a teplotou vody až 38 °C.
 

Saunový svět je jasnou odpovědí na otázku, jak strávit zbytek dne po celodenních aktivitách v okolí.
 

Co dalšího ve wellness najdete:
 
  • římské lázně
  • finská sauna
  • bylinková sauna
  • odpočívárna
  • venkovní ochlazovna na terase

 

Dětský koutek

Dětský park

Vedle hotelu se nachází dětský letní park, který poskytuje množství atrakcí a programů pro vaše ratolesti, které zde naleznou zábavu na celý den.
  • letní tubing
  • nová vzduchová trampolína
  • 2x vodní svět
  • šlapací auta BERGTOYS
  • rodinné šlapací auto BERGTOYS
  • obří pískoviště
  • dětská lezecká stěna
  • aquazorbing
  • 2. bazén s lodičkami
  • pláž uprostřed hor
  • indiánská vesnice
  • minigolf
  • odpočinkové zóny pro rodiče
  • houpací sítě
  • horská kola, elektrokola, sjezdová kola, dětská kola, terénní koloběžky
  • nafukovací skákací hrad se skluzavkou
     

Za zvířátky do Obůrky

Na výlet za zvířátky se můžete vydat do nedaleké Obůrky, kde si můžete prohlédnou trojici kančích kamarádů, daňky, jeleny, muflony nebo jeleny sika. V areálu jsou umístěny i odpočinkové stoly, kde si můžete uspořádat třeba piknik. Přítulní mufloni, majestátní jeleni nebo třeba plaší daňci, se těší na Vaši návštěvu.

Obůrka je ve zkušebním provozu a zve všechny návštěvníky velké i malé na prohlídku.

Kola a koloběžky

Tam, kde končí tři beskydská údolí, začíná nejzapadlejší, avšak nejkouzelnější část Beskyd. Cyklotoulky údolími horských potůčků a bystřin pod hraničním hřebenem, nadchnou všechny milovníky klidné a malebné přírody. Výchozí místa všech pěti cyklistických tras jsou výborně dostupná autem i cyklobusem.
 
Hotel Bauer nabízí všem cyklistům cyklomapy těchto tras zcela ZDARMA stejně tak uzamykatelnou úschovnu kol.


Přímo naproti hotelu je nástupní stanice Zbojnické lanovky, která vás vyveze i s koloběžkami na startovní dráhu hned dvou koloběžkových tras a to 1. Zbojnická - koloběžková trasa (4,5 km) a za 2. K osadě Kavalčanky (10 km). Na obou trasách si vyzkoušíte hned tři druhy povrchů, a to lesní cestu, částečně zpevněný povrch a asfalt.
 
Půjčovna koloběžek se nachází vedle hotelu, na přání zajistíme vše předem.

Lanové centrum

Dětský lanový park je situován za hotelem v přilehlém lesíku a nabízí 8 překážek ve výšce 1-5 metrů s parádním sjezdem. Všechny překážky jsou obehnány bezpečnostní sítí tak, aby zachytila případný pád dítěte. Není tedy třeba žádných omezujících postrojů a lanová dráha je 100% bezpečná. K lanovému parku také patří systém vodních kanálků s vodními koly, přepady a stavidly, a také naučný koutek lišky Bystroužky.

Pěší turistika

  • Lysá hora - nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd s výškou 1323 m.n.m. 
  • Pustevny - horské sedlo ve výšce 1018 m., významná křižovatka turistických cest
  • Radhošť (1129 m.n.m.) - na vrcholu stojí mohutná kaple z roku 1898 se sousoším Cyrila a Metoděje. Na hřebeni cca 2 km východně od vrcholu se nachází slavná socha Radegast, pohanského boha slovanských Ratarů. 
  • Smrk - druhá nejvyšší hora Beskyd (1276 m.n.m.). 
  • Bílý Kříž - osada v horském uzlu Zadních Beskyd na rozhraní Moravy a Slovenska.  
  • Grůň - hřeben Grůně se nachází cca 5,5 km od Bílé. Na Grůni se nachází dřevěný kostel Panny Marie z roku 1887, za hezkého počasí odtud bývá krásný výhled na Fatru a Roháče.
  • Bumbálka - známé silniční horské sedlo ve výšce 860 m.n.m. 

Cykloturistika

Beskydy jsou ideálním prostředí pro cyklisty všech "vyznání", od nenáročné cykloturistiky ( i na elektrokolech) po MTB. Na Bílé je vše ulehčeno díky lanové dráze, která Vás i s kolem vyveze na hřeben, odkud se nabízí nepřeberné množství značených i neznačených cest, po kterých se můžete vydat. Vynikající pro tyto účely je nová řada map nakladatelství SHOCART v měřítku 1:40 000, Moravskoslezské Beskydy, ve které jsou nejen vyznačeny cyklistické trasy, ale jsou zde precizně vyznačeny i ostatní lesní cesty, takže je možno kombinovat jízdu po "oficiálních" značených trasách s dobrodružstvím sám si naplánovat výlet, kde budete úplně sami. 

Další tipy pro Vaše výlety a volný čas naleznete ZDE

www.hotelbauer.cz

 

Kontakt

HOTEL BAUER

HOTEL BAUER

Bílá 148
73915 Staré Hamry
Česko
+420 602 730 012

info@hotelbauer.cz
hotelbauer.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Ski Bílá přibližně 200 m Večery pod hvězdami přibližně 3 km Rozhledna Sůkenická přibližně 7 km Sudopark přibližně 9 km Korňanský ropný pramen přibližně 9 km

Beskydský pivovárek přibližně 11 km Čertův mlýn přibližně 12 km Bystrý vodopád přibližně 13 km Golfofé hřiště Čeladná přibližně 14 km Zóna Snow přibližně 14 km Satinský vodopád přibližně 14 km Vyhlídková stezka na Pustevnách přibližně 15 km Pustevny přibližně 15 km Dřevěný kostel sv. Prokopa a Barbory přibližně 15 km Ski areál Kyčerka přibližně 16 km Radhošť přibližně 18 km Pohankový mlýn ŠMAJSTRLA přibližně 20 km Kamenné koule přibližně 20 km Muzeum Frenštát pod Radhoštěm přibližně 21 km Ski Ráztoka přibližně 21 km Rozhledna Marťákův kopec přibližně 21 km Naučná stezka Beskydské nebe - Život v korunách stromů přibližně 22 km Výroba svíček Unipar přibližně 23 km Rozhledna Velký Javorník přibližně 23 km Rozhledna na Svederníckém vrchu přibližně 24 km Kysucké muzeum Čadca přibližně 24 km Zřícenina hradu Rožnov přibližně 24 km Hrad Hukvaldy přibližně 26 km Vodní nádrž Olešná přibližně 27 km Aquapark Olešná přibližně 27 km Včelařský naučný areál přibližně 27 km Zřícenina hradu Šostýn přibližně 27 km Regionální muzeum přibližně 29 km Zámeček Radoľa přibližně 29 km Trojmezí Hrčava přibližně 30 km Hrad Štramberk přibližně 30 km Miniarboretum přibližně 30 km Budatínský zámek přibližně 30 km Súlovský hrad přibližně 31 km Súlovské skály přibližně 32 km Považský hrad přibližně 33 km Snowparadise Veľká Rača Oščadnica přibližně 34 km Přírodní rezervace Manínská tiesňava přibližně 34 km Lietavský hrad přibližně 35 km ZAGRON Komplex Istebna přibližně 35 km Orloj se slunečním časem přibližně 36 km Rozhledna na vrchu Bobovec přibližně 37 km Muzeum trofejí Adama Małysze přibližně 37 km Muzeum lyžování přibližně 37 km Vodní park Tropikana přibližně 38 km Rezidence prezidenta Polska přibližně 38 km Czerniańskie jezero přibližně 38 km Rajecké Teplice - lázně přibližně 39 km Hrad Lednica přibližně 41 km Hrad Strečno přibližně 42 km Muzeum turistiky přibližně 42 km Historická železnice Vychylovka přibližně 43 km Vodní nádrž Nová Bystrice přibližně 44 km Vychylovské prahy přibližně 44 km Rozhledna Terchovské srdce přibližně 46 km Jánošíkovo muzeum přibližně 46 km Betlém v Rajecké Lesné přibližně 46 km Vršatská soutěska přibližně 46 km Skanzen Vychylovka - Muzeum kysucké dědiny přibližně 47 km Hrad v Kończycach Małych přibližně 47 km Hrad Vršatec přibližně 48 km Ski Martinské Hole přibližně 48 km Vrátna Free Time Zone přibližně 48 km Jánošíkovy díry přibližně 50 km