Zimní pobyt v Hotelu S-PORT Véska***+ s polopenzí, neomezeným vstupem do bazénu a 2 hodinami ve wellness zóně

Hotel S-PORT Véska***+, Olomoucko - Véska

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Zimní pobyt v Hotelu S-PORT Véska***+ s polopenzí, neomezeným vstupem do bazénu a 2 hodinami ve wellness zóně

Hotel S-PORT Véska***+, Olomoucko - Véska Hotel S-PORT Véska***+, Olomoucko - Véska (mapa)

Ukončené od 2 299 Kč

od 2 299 Kč

Až 42 % sleva Běžná cena: 3 800 - 10 450 Kč

Moderní Hotel S-PORT Véska***+ vás zve k sportovně relaxačnímu pobytu na Olomoucku, s ubytováním v komfortně zařízeným pokojích, neomezeným vstupem do bazénové haly, dvouhodinovým vstupem do wellness i možností využití sportovního zázemí. Ke zpříjemnění pobytu přispěje i připravená polopenze, na které si pochutnáte v moderně zařízené restauraci.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Moderní***+ ubytování na Olomoucku

Moderní***+ ubytování na Olomoucku

Polopenze

Polopenze

Badminton, bowling, stolní tenis, fitness

Badminton, bowling, stolní tenis, fitness

Neomezený vstup do bazénové haly

Neomezený vstup do bazénové haly

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel S-PORT Véska***+

  • polopenze polopenze

O hotelu 

Moderně zařízený hotel S-PORT Véska***+ představuje ideální místo pro Vaši sportovně relaxační dovolenou nedaleko Olomouce, s komfortním ubytováním, výtečným jídlem a pestrou volnočasovou nabídkou. 

Ubytování

Hotel disponuje 34 moderně zařízenými pokoji, které jsou vybaveny postelemi, nočními stolky, psacím stolem se židlí, konferenčním stolkem s křesílkem, šatní skříní, věšákovou stěnou a zrcadlem. Komfort doplňuje televize, telefon, trezor, zásobený minibar, klimatizace a možnost spojit se se světem prostřednictvím WiFi sítě. 

Samozřejmostí je vlastní WC a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a vysoušečem vlasů. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem do okolní přírody. 

Stravování

Každé ráno se usadíte a naberete síly ve velmi pěkně zařízené, vzdušné a světlé restauraci, kde pro Vás bude připraven snídaňový bufet s pestrou nabídkou jídel. Po dni plném aktivit Vám pak naservírují 2chodové menu výběrem z 3 jídel. 

Bazénová hala

Během Vašeho pobytu můžete využít neomezeného vstupu do bazénové haly, kde můžete relaxovat po náročném dni plném výletů nebo sportu.

Sportovní vyžití

Pestrá nabídka sportovního vyžití je jedním z výrazných plusů hotelu při výběru ubytování na Olomoucku. Právě zde se totiž hosté nikdy nenudí a mohou zde strávit volný čas, aniž by vymýšleli program pro naplnění společných chvil v okolí. Zahrát si tu můžete badminton, bowling, stolní tenis, nebo zajít do fitness. 

Tipy na výlet

Hrad Bouzov

Působí dojmem dobře zachované středověké památky, jeho současná podoba však pochází z romantické přestavby z přelomu 19. a 20. století. Patří mezi nejnavštěvovanější památky v Česku a je vyhledávaným místem filmařů.

Arboretum Bílá Lhota

Nachází se zde asi 300 různých druhů a kultivarů dřevin, například keřovité tisy v různých barvách a tvarech, túje, smrky, duby, různobarevné buky, cypřišky, javory, borovice, břízy, douglasky a lípy. V arboretu je pěstována i řada vzácných sbírkových dřevin.

Zámek Plumlov

Zámek v Plumlově byl postaven v manýristickém stylu v letech 1680-1688 vedle původního plumlovského hradu, který zde, stál již od 2. poloviny 13. století a byl po třicetileté válce velmi poničen.

ZOO Olomouc

Zoologická zahrada Olomouc byla pro veřejnost otevřena v roce 1956. V současné době chová na 1861 kusů zvířat v 354 druzích. Pro děti je přímo v areálu umístěno dětské hřiště a lanové centrum Lanáček.

Park sportu Hrubá Voda – bobová dráha

Milovníci adrenalinu centrum Proud nesmí minout. Zdolávání neobvyklých lanových překážek různé náročnosti v osmimetrové výšce je totiž velkým zážitkem.

www.s-port.cz

Kontakt

Hotel S-PORT Véska***+

Véska 91
78316 Dolany Véska
Česko
+420 585 110 011

hotel@s-port.cz
www.s-port.cz
Zobrazit partnerskou stránku