Pohádkový 5denní zájezd do Paříže a Disneylandu – Eiffelova věž, mořský svět i známá ZOO s ubytováním v hotelu se snídaní

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Pohádkový 5denní zájezd do Paříže a Disneylandu – Eiffelova věž, mořský svět i známá ZOO s ubytováním v hotelu se snídaní

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž CA Expressbus v spolupráci s CK Metal, Francie Paříž (mapa)

Ukončené od 3 649 Kč

od 3 649 Kč

Až 32 % sleva Běžná cena: 5 399 Kč

Takovýhle výlet si budete chtít doopravdy užít. Ráno se probudíte na předměstí Paříže a zamíříte k Eiffelově věži. Poté budete obdivovat desetitisíce ryb v jednom z největších mořských akvárií v Evropě. Zážitek bude i procházka v tunelu s 32 žraloky. Následuje plavba po Seině, procházka po městě a další den samozřejmě nekončící zábava ve slavném Disneylandu se závěrečným ohňostrojem.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Zájezd do Paříže s ubytováním v hotelu** se snídaní

Zájezd do Paříže s ubytováním v hotelu** se snídaní

Sezóna březen až listopad

Sezóna březen až listopad

Služby průvodce v ceně

Služby průvodce v ceně

Doprava klimatizovaným autobusem

Doprava klimatizovaným autobusem

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

  • snídaně snídaně

Program

1. den: Odjezd z ČR

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.

2. den: Eiffelova věž, Cineaqua, plavba lodí

Projedete historickým středem Paříže, uděláte si pár fotek Eiffelovy věže a zdoláte ji pěšky nebo výtahem. Za výhled ve výšce 320 metrů to určitě stojí.
Kolem poledne vás čeká návštěva největšího mořského akvária CINEAQUA ve Francii s 40 milióny litrů vody, 60 nádržemi, 10 000 živočichy a rostlinami, žraloky, rejnoky, murénami, langustami, chobotnicemi, mořskými koníky, hvězdicemi, rybičkami „Nemo“, 2 500 vzácnými medúzami a 400 korály z celého světa.
Zážitkem pro všechny je průchod jeskynním tunelem, ve kterém plave 37 žraloků. Můžete krmit rybičky v bazénu dotyků, podívat se na naučné a zábavné filmy, navštívit restauraci a butik se suvenýry.
Po prohlídce akvária se projedete po řece Seině výletní lodí, abyste viděli ty nejdůležitější pařížské památky – most Alexandra III, náměstí Svornosti, muzeum Louvre a d´Orsay, budovu Národního shromáždění, ostrov de la Cité, pařížskou radnici, budovu rádia a televize, palác Chaillot-Trocdéro a Eiffelovu věž.
Po odpočinku v místních kavárničkách a restauracích na třídě Champs-Élysées se podíváte na velký Vítězný oblouk – l´Arc de Triomphe s největším kruhovým objezdem na světě (12 výjezdů).
Ve večerních hodinách přejedete na hotel na okraji Paříže.

3. den: Place de la Concorde, botanická zahrada

Projdete přes náměstí Svornosti (Place de la Concorde), Tuilerijské zahrady, muzeum Louvre, most Pont Neuf, kolem ptačího a květinového trhu až na ostrov de la Cité.
Po osobním volnu vyhrazeném na občerstvení a koupení suverýrů navštívíte Jardin des plantes – botanickou zahradu a 1 200 zvířat v místní ZOO.
Pokud nechcete navštívit ZOO, můžete zůstat v botanické zahradě, která je zdarma, nebo se vydejte do některých z muzeí např. Louvre, d´Orsay, centrum Pompidou (Bobourg) aj.
Ve večerních hodinách se vrátíte na hotel.

4. den: Disneyland, večerní ohňostroj

Celý den strávíte ve světě fantazie zábavního parku Disneyland.
Čeká vás spousta malých a větších dobrodružství od Walta Disney. V parku navštívíte 5 dobrodružných zemí s chýší Robinsona, pirátskou pláží a atraktivní jízdou lodí u Pirátů z Karibiku.
Zažijete plavbu kolesovým parníkem westernovým údolím a horskou dráhu Indiana Jones v Chrámu zkázy, na ostrovní Hřmící skále plné dynamitu nebo při vystřelení kanónem, který vás vynese do vesmírné galaxie.
Poletíte do oblak se sloníkem Dumbo, v raketách nebo nad střechami Londýna s Peterem Panem, vlak vás proveze příběhem Sněhurky a 7 trpaslíků nebo Pinocchia.
Potkáte se s oblíbenými postavičkami Mickey Mousem, Kačerem Donaldem, Minnie, Plutem, Sněhurkou, Popelkou, Šípkovou Růženkou, medvídkem Pú, Peter Panem, Aladinem, medvídkem Baloo a Chip a Dalem, které potkáte i ve velkém odpoledním průvodu.
Projedete se cirkusovým vláčkem Zemí pohádek, navštívíte jeskyně s panenkami z celého světa, labyrint Alenky z říše divů a kolotoč s koníky krále Artuše.
Vesmírná raketa vás v 5D projekci vynese do vesmíru, odtud se vydáte do ponorky kapitána Nema, jeskyně s drakem a ti starší do Hospody u Popelky.
Na závěr se podíváte k zámku Šípkové Růženky, kde bude večer nádherná vodní, světelná a hudební show spojená s obrovským ohňostrojem.
Odjezd do ČR.

5. den: Příjezd do ČR

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

Kontakt

CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

Nádražní 674
66442 Brno-Modřice
Česko
+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz
www.ckmetal.cz
Zobrazit partnerskou stránku