Velikonoce ve Slovenském ráji, který je jedním z nejnavštěvovanějších koutů Slovenska

Grand Hotel Spiš***, Slovensko - Čingov – Slovenský raj

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Velikonoce ve Slovenském ráji, který je jedním z nejnavštěvovanějších koutů Slovenska

Grand Hotel Spiš***, Slovensko - Čingov – Slovenský raj Grand Hotel Spiš***, Slovensko - Čingov – Slovenský raj (mapa)

Ukončené od 8 390 Kč

od 8 390 Kč

Až 30 % sleva Běžná cena: 11 172 - 14 896 Kč

Okolo vás jen lesy, kopce a nad hlavou hvězdná obloha. Vnímáte to božské ticho? V objetí krásné přírody se nachází Grand Hotel Spiš ***. Je to perfektní místo, kde si můžete odpočinout během Velikonoc. Během pobytu se nebudou nudit malí ani velcí. Každý den je pro vás připraven program, kde zažijete pořádnou dávku zábavy. V ceně máte i chutnou polopenzi a ubytování pro dítě do 6 let také.

8,5

Velmi dobré hodnocení

166 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

Ubytování v národním parku Slovenský raj

Ubytování v národním parku Slovenský raj

Skvělý velikonoční program pro děti i dospělé

Skvělý velikonoční program pro děti i dospělé

V pondělí ranní oblévačka a kulturní program

V pondělí ranní oblévačka a kulturní program

V neděli společné vaření guláše + večerní grilovačka a vystoupení lidového souboru

V neděli společné vaření guláše + večerní grilovačka a vystoupení lidového souboru

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Grand Hotel Spiš***

  • polopenze polopenze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování

O hotelech

Hory, voda, skály a čas daly vyrůst mohutným pláním a hlubokým roklím, které jako oáza klidu napomáhají načerpání nových sil a harmonie v duši. Svou nejvyšší koncentrací roklin a jeskyní v Karpatském oblouku se stal Slovenský ráj jedním z nejnavštěvovanějších koutů Slovenska. A v tomto ráji na zemi stojí i Grand Hotel Spiš ***.

V roce 1972 postaven a v roce 2016 rekonstruovaný hotel Grand Hotel Spiš *** leží v atraktivním prostředí Slovenského ráje, pouhých 6 km od města Spišská Nová Ves, které je současně největším centrem v blízkosti Slovenského ráje. Je hospodářským, administrativním a kulturním centrem Spiše s bohatou historií.

ubytování

Grand Hotel Spiš *** nabízí příjemné ubytování v prostředí Slovenského ráje.

Dvoulůžkový pokoj
Výbavou každého pokoje je:

  • dvoulůžková postel
  • hygienické zařízení
  • TV / SAT
  • Wi-Fi

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
Výbavou každého pokoje je:

  • dvoulůžková postel
  • přistýlka
  • hygienické zařízení
  • TV / SAT
  • Wi-Fi

stravování

Ubytovaným hostům nabízíme stravování formou plné penze, případně polopenze.

Snídaně jsou podávány formou bufetu nebo výběrem ze snídaňového menu. Obědy a večeře - a la carte. K dispozici je Vám stylová restaurace i útulná kavárna s krbem, kde ochutnáte dobrou kávu, koktejly a krajové dezerty. Tyto gastronomické speciality ve spojení s kvalitními službami hotelového personálu umocní příjemný zážitek z Vaší návštěvy u nás.

V létě Vás a Vaše ratolesti jistě potěší letní terasa s kapacitou 60 míst a dětské hřiště situované na slunečný jih.


K vybavení provozu patří i společenská místnost, kde organizujeme rodinné oslavy, svatby, ale i prezentace firem, či školení.

Aktivity v okolí

Na požádání možnost zajistit

  • tenisový kurt se službami tenisové školy
  • služby relaxačního centra v blízkosti hotelu
  • turistického průvodce
  • horského vůdce
  • výuku lezení na horolezecké stěně
  • slaňování pod Tomášovský výhled
  • Slovenský ráj si můžete prohlédnout i při procházce na koni, kočáru a v zimě na saních

SLOVENSKÝ RAJ - SPIŠ představuje svérázné, krasové území s množstvím roklin, soutěsek, úzkých dolin a kaňonů. Pro své výjimečné a estetické hodnoty byl Slovenský ráj v roce 1988 prohlášen za Národní park.

ČINGOV nejvýznamnější turistické středisko. Je východiskem na túry Kláštorisko, Kláštorská roklina, Prielom Hornádu, Sokolí dolina.

Území Spiše, kde se Slovenský ráj a Grand Hotel Spiš *** nachází se pyšní nesmírným přírodním a kulturním bohatstvím, které zahrnuje i osobité skvosty dobové architektury.
V nedalekém okolí najdete památky zařazené fondem UNESCO do světového kulturního dědictví. Jsou to Spišský hrad, Spišská kapitula, kostelík sv. Ducha v Žehře, ale i města Levoča a Spišská Nová Ves, které mají náměstí plné historických budov a muzeí.

Tomášovský výhled
Tomášovský výhled je skalnaté bralo terasovitého tvaru nedaleko Spišských Tomášoviec. Je odsud nádherný výhled do rokle Hornádu jakož i na štíty Vysokých Tater. Je to také místo horolezeckého výcviku a skalolezeckých závodů.

Průlom Hornádu
Průlom Hornádu je přibližně 16 km dlouhý úsek horního toku řeky Hornád od ústí Velké Bílé vody po obec Smižany. Hornád zde vytvořil během tisíciletí kaňonovité údolí, kterým vede tzv. chodník "Horské služby". Na tomto chodníku je zabudovaných 7 kovových můstků a lávek, přibližně 320 m řetězů v exponovaných skalních stěnách, 140 stoupaček a přibližně 70 m dřevěných lávek.
Lokalitou vede i naučná stezka, který turisty seznamuje s místní flórou, faunou i geomorfologií.

nejnavštěvovanější chodník
V severní části Slovenského ráje se nacházejí dvě turistická centra - Čingov a Podlesok, které jsou spojeny 15 km dlouhým, atraktivním, značeným chodníkem, který vede kaňonem podél řeky Hornád. Toto území, po kterém vás provede zeleno označený chodník Horské služby, přechází v úzké údolí lemované 150 m vysokými stráněmi a místy jen několik metrů vzdálenými břehy. Můstky, stoupačky, žebříky a řetězy vám pomohou překonat tuto přes čtyřhodinovou cestu v zajetí skal, lesů a vod Slovenského ráje.

Spišský hrad
Spišský hrad patří mezi nejrozsáhlejší hradní komplexy Evropy a je zároveň naším největším hradem. V roce 1993 byl zařazen na seznam světového kulturního dědictví UNESCO. V současnosti je ve zprávě Spišského muzea.

S jeho výstavbou se začalo v 12. století a svou nynější mohutnost získal během příštích 600 let. Kromě pozůstatků hradu je tu i expozice Spišského muzea, která se skládá ze 4 částí:

  • Archeologická část - přibližuje vývoj osídlení hradního kopce a jeho blízkého okolí v průběhu šesti tisíciletí
  • hradní kuchyně
  • hradní ložnice
  • mučírna

Turistika, cykloturistika, horolezectví

Krásu Slovenského ráje, Vysokých a Nízkých Tater, Pienin můžete poznat i v rámci pěší turistiky nebo cykloturistiky. Vysokohorské túry do různých koutů Vysokých Tater, některých unaví a pro některé budou příjemným relaxem.

Cvičení X body

Promyšlená technologie X body  (součást Fitness pobytu) je ideální pro posílení i regeneraci svalstva. EMS přístroj vyvolává impulsy, které stimulují jednotlivé svalové partie prostřednictvím elektrod. Po 20 minutách cvičení se klient cítí jako po 1,5 až 2 hodinovém tréninku v posilovně. Během tréninku klient zatěžuje jen svalovou část těla bez jakékoliv zátěže šlach a kloubů. Elektrické impulsy zajistí, že v těle současně pracuje 90% svalů. Výsledkem je vyšší spalování tuků, nižší hmotnost, hezčí, souměrné tělo, dobře tvarované svaly. Je to trénink 21. století: EMS trénink.

Výhody:

  • Šetří čas - všechny svalové partie jsou stimulovány současně, tréninkem strávíte maximálně 20 minut
  • Posiluje svaly - elektrody jsou umístěny nad každou důležitou svalovou partou
  • Zlepšuje držení těla - elektrody jsou zabudovány tak, aby stimulovaly i svaly v okolí páteře, které se běžně posilují jen velmi těžko
  • Tónuje tělo - posilujete všechny svaly zároveň a spálíte tak velké množství kalorií. Jde o velmi efektivní nástroj pro snižování podkožního tuku a dlouhodobou redukci váhy.
  • Nezatěžuje klouby - elektrické impulzy aktivují přímé svaly, čímž nevzniká tlak na klouby
  • Zmírňuje dysbalanci  - vestavěné elektrody mohou současně stimulovat buď všechny hlavní svalové skupiny, nebo jen vybrané - podle konkrétní potřeby
  • Zvyšuje výkonnost , vytrvalost, dynamiku, rychlost
  • Zmírňuje příznaky a příčiny celulitidy , zlepšuje krevní a mízní oběh, stimuluje látkovou výměnu
  • Posiluje svalstvo pánevního dna , které je zodpovědné i za udržení moči. Poporodní rehabilitace, u mužů zmírnění problémů s potencí organického původu

Jak probíhá trénink

Pomocí praktické vesty a opaskové systému jsou navlhčené elektrody soustředěny po celém těle, včetně osmi nejdůležitějších svalových skupin. Trenér klientovi před cvičením podává izotonický sportovní nápoj. Před začátkem cvičení si klient oblékne z hygienických důvodů speciální bavlněný úbor, pomocí kterého se dosáhne cíle 80 svalových kontrakcí za sekundu. Statické cvičení a sílu impulsů lze nastavit podle individuálních potřeb pro každou část těla.

Kontakt

Grand Hotel Spiš***

Grand Hotel Spiš***

Čingov – Slovenský raj
05201 Spišské Tomášovce – Spišská Nová Ves
Slovenská republika

grandhotelspis@rucon.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Tomášovský výhled přibližně 2 km Ruina Kláštorisko přibližně 5 km Zámeček Markušovce a letohrádek Dardanely přibližně 6 km Muzeum Spiša přibližně 6 km ZOO Spišská Nová Ves přibližně 7 km

Dolina Suchá Belá přibližně 8 km Planina Geravy přibližně 10 km Sjezdovka Biele vody - Mlynky přibližně 11 km Levoča přibližně 12 km Ski Gugeľ - Mlynky přibližně 12 km Vodní nádrž Palcmanská maša přibližně 12 km Národní park Slovenský ráj přibližně 13 km Stratenský kaňon přibližně 13 km Aquaspa Gánovce přibližně 15 km Dobšinská ledová jeskyně přibližně 16 km Thermal Park Vrbov přibližně 16 km Vernár - Studničky přibližně 17 km Levočská dolina přibližně 17 km Ski Kubašok přibližně 18 km Aquacity Poprad přibližně 18 km Travertínová kupa Sivá brada přibližně 19 km Spišská Kapitula přibližně 20 km Dřevěný artikulární kostel Kežmarok přibližně 21 km Spišský hrad přibližně 22 km Kežmarský hrad přibližně 22 km Zámeček a park v Hodkovcích přibližně 22 km Ski Rejdová přibližně 22 km Chmarošský viadukt přibližně 23 km SKI Telgárt přibližně 23 km Vrch Skalisko přibližně 23 km Tunel Kornela Stodolu přibližně 23 km Zámeček Strážky přibližně 25 km Meandr Hrona přibližně 26 km Lopušná Dolina přibližně 26 km Králova Hola přibližně 26 km Snowpark Lučivná přibližně 27 km Zámeček Betliar přibližně 27 km Šumiac - muzeum zvonů přibližně 28 km Ski Museum přibližně 29 km Muzeum TANAPu Tatranská Lomnica přibližně 29 km Zábavní park Tricklandia přibližně 29 km Ski resort Tatranská Lomnice přibližně 29 km Relax Center Plejsy přibližně 30 km Ledový palác na Hrebienku přibližně 30 km Obrovský vodopád přibližně 32 km Vodopád pod Orlovou přibližně 32 km Hrad Krásná Hôrka přibližně 33 km Vodní hrad v Štítniku přibližně 33 km Rozhledna na Kloptani přibližně 33 km Ochtinská aragonitová jeskyně přibližně 34 km Belianská jeskyně přibližně 34 km Středověká osada Šoldov přibližně 35 km Kamenný most přes Hnilec přibližně 35 km Zámeček v Brzotíně přibližně 35 km Chata u Zeleného plesa přibližně 35 km Jeskyně Zlá díra přibližně 36 km Zámeček ve Fričovcích přibližně 37 km Štrbské pleso přibližně 37 km Krásnohorská jeskyně přibližně 37 km Hrad Muráň přibližně 37 km Symbolický cintorín u Popradského plesa přibližně 37 km Popradské pleso přibližně 38 km Zřícenina středověkého opevněného kostela v Lúčce přibližně 38 km Brzotínské skály přibližně 38 km Bachledka SKI & SUN přibližně 39 km Ski Ľubovnianské Lázně přibližně 39 km Važecká jeskyně přibližně 39 km Národní park Slovenský kras přibližně 40 km Vodopád Skok přibližně 40 km Muzeum Ždiarský dům přibližně 40 km První slovenské gymnázium přibližně 40 km Ski Vyšné Ružbachy přibližně 40 km Hamry v Medzevu přibližně 40 km Lázně Vyšné Ružbachy přibližně 40 km Travertínový kráter přibližně 40 km Velké Hincovo pleso přibližně 41 km Bielovodské údolí přibližně 41 km Ski centrum Strednica Ždiar přibližně 41 km Nestville Park přibližně 41 km Pleso Morskie Oko přibližně 41 km Gombasecká jeskyně přibližně 42 km Vrch Kriváň přibližně 43 km Románská rotunda v Šiveticích přibližně 43 km Mickiewiczovy vodopády přibližně 43 km Hrad Plaveč přibližně 43 km Silická lednice přibližně 44 km Hrad Stará Ľubovňa přibližně 44 km Skanzen Stará Ľubovňa přibližně 44 km Kojšovská Hoľa přibližně 44 km Hrad Rákoš přibližně 45 km Jarabinský průlom přibližně 46 km Jasovská jeskyně přibližně 47 km Vysoká pec v Sirku přibližně 47 km Turnianský hrad přibližně 47 km Ski Polomka - Bučník přibližně 47 km Obec Osturňa přibližně 48 km Antonova jeskyně přibližně 48 km Velká Ružínská jeskyně přibližně 48 km Podbanské SKI přibližně 48 km Minčol (Čergov) přibližně 49 km Ski Litmanová přibližně 49 km Kasprův vrch přibližně 50 km Hatinská jeskyně přibližně 50 km