Relaxační pobyt jen 5 minut chůze od slavných termálních lázní Sárvár

Hotel Aqua Sárvár, Maďarsko - Sárvár

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Relaxační pobyt jen 5 minut chůze od slavných termálních lázní Sárvár

Hotel Aqua Sárvár, Maďarsko - Sárvár Hotel Aqua Sárvár, Maďarsko - Sárvár (mapa)

Ukončené od 2 439 Kč

od 2 439 Kč

Až 37 % sleva Běžná cena: 3 900 - 8 700 Kč

Potřebujete relax jako sůl a nevíte, kam skočit? Co tak do bazénů v termálních lázních? Obrovský komplex na více než 5000 m2 s vitálním světem, pro všechny věkové kategorie. A to jen kousek od hotelu Aqua Sárvár, v němž se o vás budou starat. Po chutných snídaních se můžete oddat vydatnému odpočinku a večer vás bude čekat postel v tiché lokalitě. Na dobití energie je toto místo přímo stvořené.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Jen 5 minut pěšky od termálních lázní a wellness centra Sárvár

Jen 5 minut pěšky od termálních lázní a wellness centra Sárvár

Milý a vstřícný personál

Milý a vstřícný personál

Hotel je situován v klidné a tiché lokalitě

Hotel je situován v klidné a tiché lokalitě

Welcome drink pro 2

Welcome drink pro 2

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Aqua Sárvár

  • sauna sauna
  • vířivka vířivka
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • WiFi připojení WiFi připojení
  • dětský koutek dětský koutek
  • fitness centrum fitness centrum
  • hotelový bar hotelový bar
  • recepce 24 hodin denně recepce 24 hodin denně
  • klimatizace na pokoji klimatizace na pokoji
  • snídaně snídaně
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • 1 přistýlka 1 přistýlka
  • vstup do wellness vstup do wellness

O hotelu

Hotel Aqua Sárvár, je rodinný hotel, který přistupuje individuálně ke každému klientovi. Milý a vstřícný personál je vám vždy s úsměvem na tváři připraven poradit a pomoci, aby byl váš pobyt příjemným zážitkem. Hotel Aqua Sárvár se nachází v centru města, ale stále v klidném prostředí, 5 minut od lázní, 10 minut od centra města. Své auto můžete zaparkovat na hotelovém parkovišti přímo před hotelem.

Ubytování

Nabízí ubytování v příjemných pokojích: dvou-, tří- a čtyřlůžkové pokoje, nechybí ani rodinný apartmán. Na vyžádání je možné zajistit přistýlky. Pokoje jsou klimatizované a většina z nich má balkon. Každý pokoj je vybaven: LCD TV, ledničkou a telefonem, sociálním zařízeným a přístupem na Wi-Fi. V pokojích nechybí ani vysoušeč vlasů.

Dvoulůžkový pokoj

Třílůžkový pokoj

Stravování

Snídaně formou bufetu se podávají každé ráno od 7.30 do 9.00 hod. v hotelové restauraci. Snídaně máte v ceně pobytu. V přijde diety nebo speciálního stravování se hotel snaží klientům vyhovět (nutné informovat se na recepci hotelu).

Dětská herna

Děti se tu nudit nebudou. V suterénu je dobře vybavená herna pro děti od 1 do 18 let.

Kam v okolí

Termální lázně Sárvár

Termální lázně Sárvár s vodní plochou o rozloze více než 5000 m 2 a termální vodou s teplotou 36 ° C. Investice v roce 2010 zajistily výstavbu nové budovy, která nabízí možnost celkové relaxace, zábavy a léčení se pro celou rodinu - od miminek až po prarodičů. Pobyt v Sárváru může být zážitkem pro každého.

Starší lázeňská budova spolu s novými vnějšími a krytými bazény i nadále představuje centrum rekreace na dobití energie a léčení se. Exkluzivní saunový svět byl rozšířen o vnitřní a vnější sauny - finskou saunu, bio a parní saunu, aroma kabiny a Kneippova koupel. Léčebná a wellness nabídka služeb na evropské úrovni vám prostřednictvím uvolňujících procedur jistě zpříjemní pobyt v Sárváru.





V nové budově, která je orientovaná na rodiny, najdete dětský bazén, vířivku, bazén s vlnobitím, lezeckou stěnu a 3 tobogany, které jsou garancí dobré zábavy. Svět miminek nabízí pohodlí pro nejmenší, najdete zde kuchyňku pro miminka, hrací koutek, přebalovací pult a odpočívárna. Děti od 3 let mohou navštívit dětský koutek s vychovatelkami.

Co vás v termálních lázních Sárvár čeká?

  • Na ploše o rozloze více než 5 400 m 2 se nacházejí bazény s léčivou i obyčejnou vodou pro velké i malé, tobogany, zážitkové bazény a mnoho dalšího
  • Kromě koupání víkendu i mnoho doprovodných akcí, sportovních soutěží a hudební programy.
  • Vnější i vnitřní finské sauny, bio sauna, parní sauna, aroma kabinky, Kneippův bazén, zážitkové sprchy, velké jacuzzi - to vše napomáhá k osvěžení vašeho těla i ducha. Svět saun je perlou lázní, vládne tu klid a harmonie, je to místo, kde rázem zapomenete na vnější uspěchaný svět.
  • Doporučujeme vyzkoušet nové aroma směsi na polévání horkých kamenů, ze sárvárskej lázeňské soli s medem, ovocným aroma a ledem.
  • Saunování probíhá podle západních tradic bez plavek, proto jsou návštěvníkům sauny k dispozici prostěradla.

Hrad Sárvár

Arboretum Sárvár

Kontakt

Hotel Aqua Sárvár

Hotel Aqua Sárvár

Fekete-híd út 126.
9600 Sárvár
MADARSKO

info@hotelaquasarvar.hu
Zobrazit partnerskou stránku