Jedinečný výhled na Jeseníky z vysílače Praděd ve výšce 1 492 m n. m. s polopenzí

Hotel Praděd Vysílač, Jeseníky/Praděd - Karlova Studánka

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Jedinečný výhled na Jeseníky z vysílače Praděd ve výšce 1 492 m n. m. s polopenzí

Hotel Praděd Vysílač, Jeseníky/Praděd - Karlova Studánka Hotel Praděd Vysílač, Jeseníky/Praděd - Karlova Studánka (mapa)

Ukončené od 3 590 Kč

od 3 590 Kč

Až 47 % sleva Běžná cena: 6 060 - 15 150 Kč

Přijímat i vysílat radost a pozitivní energii můžete leckde, ale málokde najdete lepší místo než v útulně zařízeném pokoji s úžasným výhledem ve výšce 1 492 m n. m. Přímo na vysílači Praděd si můžete bez omezení vychutnat unikátní výhled. K tomu láhev sektu, výborná kuchyně a podle chuti výlety do krásné přírody. Lehkou dávku jesenického adrenalinu pak nabídne sjezd na koloběžkách na Ovčárnu.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 798 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Hotel ve vysílači na Pradědu

Hotel ve vysílači na Pradědu

Vstup na unikátní vyhlídku

Vstup na unikátní vyhlídku

Sjezd na koloběžce

Sjezd na koloběžce

Láhev sektu na pokoji

Láhev sektu na pokoji

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Praděd Vysílač

  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka

Praděd

Praděd je nejvyšší horou Hrubého Jeseníku, Moravy, českého Slezska a Horního Slezska vůbec. Celkově jde o pátou nejvyšší horu České republiky. Hora leží na historické zemské hranici Moravy a Slezska, v současnosti tudy prochází i hranice krajů Moravskoslezského a Olomouckého, a okresů Bruntál (Malá Morávka, Vrbno pod Pradědem) a Šumperk (Loučná nad Desnou). Na severním úbočí vrcholu je rozsáhlý mrazový srub Tabulové skály s unikátní květenou.

V roce 1955 byla na Pradědu vyhlášena národní přírodní rezervace.

Ubytování

Hotel Praděd Vás ubytuje ve 2-4lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a okouzlujícím výhledem na okolní kopce Jeseníků. Komfortní ubytování příjemně doplňuje i další vybavení pokoje jako je LCD televizor a možnost spojení se světem přes WiFi. 

Kola, která si s sebou přivezete, si můžete uschovat v hotelové kolárně, parkovat lze zdarma přímo u hotelu.

Restaurace

Součástí Vašeho bohatého pobytového balíčku je i polopenze, snídani si vyberete z jídelníčku spolu s jedním studeným a teplým nápojem, večeře sestává z polévky a hlavního jídla s výběrem ze 4 pokrmů.

Výlety

Hotel leží cca 10 km nad Karlovou Studánkou, která je nejvýše položenou obcí bruntálského okresu. Nachází se na východní straně nejvyšší hory Jeseníků Pradědu, v údolí horské říčky Bílé Opavy a zasahuje do rezervace okolo Pradědu. Vedle lázeňství je i známým horským rekreačním střediskem s ideálními podmínkami pro turistiku ve středu Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. V dnešní době patří jednoznačně i k místům s nejvyšší čistotou ovzduší.

Napojit se zde můžete na nejatraktivnější naučné stezky a turistické trasy např. do malebného a divokého kaňonu Bílé Opavy, na křižovatku horských tras - Hvězdu, na chatu Barborka nebo do horského střediska Ovčárna. Ideální podmínky se tu nabízí i pro horskou cyklistiku. 

Vrbno pod Pradědem je vzdálené pouhých 10 km a návštěvníky je vyhledáváno zejména pro zážitky spojené s pobytem v nenarušené přírodě a zdravém prostředí, nabízejícím aktivity i odpočinek. Město je skvělým východiskem pro celoroční turistiku. Kromě výprav v místě můžete využít turistické a cykloturistické trasy do bezprostředního okolí. Všechny trasy vedou typicky jesenickou krajinou se vzácnými druhy flóry a fauny. 

Další tipy na výlety

  • Zámek Linhartovy 
  • Eldorádo Hynčice 
  • Zámek Slezské Rudoltice 
  • Úzkorozchodná trať Třemešná ve Slezsku – Osoblaha
  • Golf Club Město Albrechtice 
  • Rozhledna Ježník v Krnově 
  • Rozhledna Hraniční vrch v Městě Albrechticích 
  • Zlaté Hory 
  • Kostel sv. Jiří – Pelhřimovy  
  • Zřícenina Fulštejn

www.hotelpradedvysilac.cz

Kontakt

Hotel Praděd Vysílač

Malá Morávka ev. č. 38
79324 Karlova Studánka
Česko
+420 776 001 492

rezervace@hotelpradedvysilac.cz
www.hotelpradedvysilac.cz
Zobrazit partnerskou stránku