Hotel Petr *** přímo na kolonádě Karlových Varů pro dva se snídaní či polopenzí, vstupem do bazénu nebo vínem

Hotel Petr ***, Karlovy Vary

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Hotel Petr *** přímo na kolonádě Karlových Varů pro dva se snídaní či polopenzí, vstupem do bazénu nebo vínem

Hotel Petr ***, Karlovy Vary Hotel Petr ***, Karlovy Vary (mapa)

Ukončené od 2 390 Kč

od 2 390 Kč

Až 58 % sleva Běžná cena: 5 800 - 10 800 Kč

Jako car či carevna v císařově městě se budete cítit v hotelu Petr v Karlových Varech. Nejen díky své centrální poloze, ale i unikátností stylově zařízených pokojů, v nichž se snoubí modernistický sloh s klasicistním. Přímo z pokoje máte výhled na Mlýnskou kolonádu a pár kroků od hotelu léčivé prameny.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Centrum lázeňské zóny

Centrum lázeňské zóny

Výhled na kolonádu

Výhled na kolonádu

Jen kousek na Boží Dar

Jen kousek na Boží Dar

Možnost Snídaně/Polopenze

Možnost Snídaně/Polopenze

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Hotel Petr ***

  • snídaně snídaně
  • polopenze polopenze
  • masáž masáž

Ubytování

Hotel Petr*** nabízí ubytování v unikátních, stylově zařízených pokojích, v nichž se doplňuje modernistický sloh s klasicistním, současnost a tajemství doby Petra Prvního.

Z většiny pokojů je překrásný výhled na Mlýnskou kolonádu a řeku Teplou. Pro Vás bude připraven 2lůžkový pokoj, vybaven koupelnou, sprchou, fénem, barevnou televizí, telefonem, mini-barem a trezorem.

Dáváte-li přednost soukromí, můžete se ubytovat v pokojích, jejichž okna vedou do tiché karlovarské ulice nebo malého dvorku. V některých pokojích jsou masážní vany, parní a infračervené kabiny a sauny.

Karlovy Vary

Město Karlovy Vary je známé pro svých 12 horkých pramenů a patří k nejznámějším a nejtradičnějším střediskům na světě. Ochutnat zde můžete slavné ozdravující prameny jako například Hadí, Libušin nebo pramen Mlýnský. Příjemné posezení v parku nabídnou Dvořákovy sady, ale i lavičky různě umístěné v místních lesích, kde Vás cesty dovedou ke známým vyhlídkám s panoramatickými výhledy na Karlovy Vary.

Můžeme-li Vám doporučit výlet, určitě zavítejte na rozhlednu Dianu, která je zároveň jednou z největších atrakcí. K místu Vás doveze lanovka a ze samotné rozhledny budete mít Karlovy Vary jako na dlani. Návrat na kolonádu doporučujeme pěšky, neboť se projdete místy spjatými dle legend se založením Karlových Varů. 

Svůj pobyt si můžete zpestřit projížďkou v kočáře taženém koňským spřežením vedoucí kolem překrásných míst a historických budov, ale především příjemnou relaxací ve Vámi vybraných vyhlášených lázních.

Atraktivní je však i bezprostřední okolí lázní, které je pro výlety jako stvořené. Nedaleko se nachází krásný zámek Bečov, který patří k nejznámějším zámkům západních Čech a který střeží relikviář sv. Maura, po korunovačních klenotech druhé nejcennější památky na území Česka, za návštěvu stojí však také hrad Loket, přezdívaný perlou na řece Ohři.

www.hotel-petr.eu

Kontakt

Hotel Petr ***

Vřídelní 86/15
36021 Karlovy Vary
Česko
+420 353 230 114

info@hotel-petr.eu
www.hotel-petr.eu
Zobrazit partnerskou stránku