Sluneční Chorvatsko na 8 dní s ubytováním v luxusní Ville Starigrad I nebo II jen 50 m od moře

VILLA STARIGRAD 1, Chorvátsko - Paklenica

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Sluneční Chorvatsko na 8 dní s ubytováním v luxusní Ville Starigrad I nebo II jen 50 m od moře

VILLA STARIGRAD 1, Chorvátsko - Paklenica VILLA STARIGRAD 1, Chorvátsko - Paklenica (mapa)

Ukončené od 5 572 Kč

od 5 572 Kč

Až 20 % sleva Běžná cena: 7 000 - 10 640 Kč

Úžasná středomořská atmosféra, vůně soli a hor, která je doplněna teplem slunečních paprsků. I v tomto duchu se může nést minimálně 8 dní relaxování v oblíbeném Chorvatsku. V ceně pobytu nechybí ani chutná polopenze a k dispozici je i delegát, který vám rád poradí, kam se vydat na výlet.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

V destinaci Starigrad Paklenica

V destinaci Starigrad Paklenica

Možnost krásných výletů do okolí

Možnost krásných výletů do okolí

Ubytování přímo u moře (pouze 50 m)

Ubytování přímo u moře (pouze 50 m)

Na krásné Paklenické riviéře

Na krásné Paklenické riviéře

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

VILLA STARIGRAD 1

  • vlastní strava vlastní strava
  • polopenze polopenze
  • 1 přistýlka 1 přistýlka
  • 2 přistýlky 2 přistýlky

Kombinace moře a hor

Ideální pro všechny, kteří nechtějí dělat kompromisy. Jeden den na pláži, druhý den objevování Národního parku Paklenica. Křišťálově čisté moře, odpočinek na pláži, vodní sporty či dobrodružné výlety. Riviéra Paklenica je na akční letní dovolenou jako stvořená.

Paklenická rieviéra

Překrásné prostředí Paklenickej riviéry vám nabízí odpočinek v příjemném prostředí. Vila Santa Maria se nachází v Národním parku Paklenica 350 m od moře, s výhledem přímo na moře.

Tipy na výlety:

Šibenik

Město a přístav v Severní Dalmácii nedaleko ústí řeka Krka do moře, v Šibenickém zálivu. Šibenik je významné středisko cestovního ruchu s velkým množstvím památek. Šibenická katedrála sv. Jakuba byla v roce 2000 zapsána do listiny světového dědictví organizace UNESCO.

Krka

je řeka v Chorvatsku. Pramení v pohoří Dinara, na svazích nejvyšší hory Sinj
a ústí do Jaderského moře u Šibeniku. Během celého toku vytváří množství vodopádů a kaskád, díky kterým patří mezi nejvyhledávanější řeky v zemi.

 
Národní park Plitvická jezera

Je nejznámější národní park v Chorvatsku, který leží v Licko-senjské župě. Nachází se na horním toku řeky Korana mezi horskými vápencovými masívy Velká a Malá Kapela a Pleševica mezi městy Karlovac a Zadar v blízkosti hranice s Bosnou a Hercegovinou. Krasové jezera jsou terasovitě rozložené a spojené průtoky. Nachází se zde 140 vodopádů, 20 jeskyní a zřídel. Označení Plitvická jezera jako první použil v roce 1777 kněz Dominik Vukasovič. 8. dubna 1949 byl založen národní park na ochranu unikátní kaskády (převýšení 156 m) av roce 1979 byl zařazen na seznam Světového dědictví UNESCO. Do roku 1958 byl pro turisty nepřístupný.

 

Zadar

je město v Chorvatsku u Jaderském moři. V Zadaru se nacházejí pozůstatky z římského období, jsou to zejména části opevnění, z nichž byla většina zbořena za dob rakouské nadvlády. Zachovalo se římské fórum, chrám sv. Donáta z 9. století, vedle něj věž a zvonice, bazilika sv. Anastázie z 12. století a několik kostelů a klášterů ze středověku. Novodobé památky jsou zejména Mořské varhany a Pozdrav slunci. Mořské varhany se nachází na břehu moře v západní části města a jsou to vlastně bílé schody, které ukrývají trubky a při sebemenším pohybu vln a větru vydávají příjemnou a zvláštní melodii. Vedle Mořského organu, také na břehu moře se nachází umělecké dílo Pozdrav slunci od architekta Nikoly Basic. Tato zajímavost ?? - kruh o průměru 22 metrů, který je zapuštěn do země je postavena na základě hry světla.

Pag

je pátý největší chorvatský ostrov, nacházející se v Kvarnerské části Jaderského moře. Při Pagu se nacházejí rozsáhlé saliny, kde se na ploše více než 3 km² získává sůl odpařováním mořské vody. Ročně se zde získá až 33 000 tun soli.


Kontakt

VILLA STARIGRAD 1

José Dakoze 19
232 44 Starigrad Paklenica
Chorvátsko
+421 940 846 159

paklenickariviera@gmail.com
www.paklenickariviera.sk
Zobrazit partnerskou stránku