Dokonalý odpočinek a uvolnění pro tělo i pleť - antistresová masáž hlavy, kosmetické ošetření s masáží zad či ajurvédská pleťová terapie

Naturo-kosmetika (prostory Salonu Visage), Brno - Veveří

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Dokonalý odpočinek a uvolnění pro tělo i pleť - antistresová masáž hlavy, kosmetické ošetření s masáží zad či ajurvédská pleťová terapie

Naturo-kosmetika (prostory Salonu Visage), Brno - Veveří Naturo-kosmetika (prostory Salonu Visage), Brno - Veveří (mapa)

Ukončené od 499 Kč

od 499 Kč

Až 37 % sleva Běžná cena: 699 - 1 099 Kč

Že bez práce nejsou koláče, neplatí pro tyto relaxační balíčky pro tělo i pleť. Jedinou vaší povinností totiž bude odpočívat a ruce profesionála udělají vše za vás. Antistresová masáž hlavy uvolní napětí stejně jako masáž zad, ke které si navíc užijete i kosmetické ošetření s hloubkovým čistěním a ultrazvukovou špachtlí. Na výběr máte i ajurvédskou pleťovou terapii v délce 90 minut.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Odpočinkové balíčky pro ženy dle výběru

Odpočinkové balíčky pro ženy dle výběru

Uvolnění pro tělo i mysl

Uvolnění pro tělo i mysl

Dokonalá péče o pleť

Dokonalá péče o pleť

Skvělý tip na dárek

Skvělý tip na dárek

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Naturo-kosmetika (prostory Salonu Visage)

Antistresová masáž hlavy

Masáž účinně zbavuje stresu, napětí a odstraňuje migrény. Okysličuje mozek, zlepšuje koncentraci, pomáhá proti depresím a úzkostným stavům. Podílí se na prokrvení a zlepšení stavu pokožky hlavy, čímž má blahodárný vliv i na vlasy, které jsou po pravidelné masáží pevnější, hustší a lesklejší. Masáž hlavy dokáže u­volnit a navodit stav maximální relaxace, odbourává napětí ve svalech krku a ramen. Pomůže odčerpávat toxiny, které se hromadí v kůži a svalech. Masáž je vhodná pro všechny věkové kategorie.

Relaxační masáž obličeje a dekoltu

Jedná se o jedinečnou příležitost jak pomocí speciálních hmatů nejen zapomenout na všední starosti dne, ale také zjemnit a vypnout pokožku a uvolnit stresované svalstvo dekoltu a obličeje

Ultrazvuková špachtle 

Tento jedinečný přístroj spojuje funkce hloubkového čištění, odstranění odumřelých a ztvrdlých částí pokožky, ale zároveň funguje i jako face-lifting. Provádí mikromasáž kožní tkáně, přispívá k buněčné obnově pokožky, zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje přísun kyslíku, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu a posiluje antioxidační mechanismy.

Ajurvédské kosmetické ošetření

Ajurvédské ošetření pleti je velmi příjemná, relaxační procedura působící na buněčné úrovni, všechny namíchané směsi se vpracovávají do pleti masáží, pleť je po ošetření krásně šťavnatá, vypnutá, vyživená, tón pleti je sjednocený. Výsledný efekt je vidět bezprostředně po ošetření, druhý den ještě výrazněji. Následně při používání této kosmetiky dochází ke zpomalení stárnutí pleti, redukci hlubokých vrásek, zjemnění, vyhlazení a rozzáření pleti, tvarování povadlých kontur, detoxikaci a omlazení zavodněné a špatně regenerující se pleti, pleť je zdravá, dobře prokrvovaná, nezakyseluje se. 

Kontakt

Naturo-kosmetika (prostory Salonu Visage)

Kounicova 271/1
602 00 Brno - Veveří
Česká republika
+420 775 448 775

charvatovaz@seznam.cz
www.naturo-rezonance.cz
Zobrazit partnerskou stránku