Ayurvédské ozdravné vstupy a pobyty v první ayurvédské klinice na Slovensku - jóga, meditace, masáže, wellness a detoxikační procedury i strava

AQUA SPORT HOTEL*** Ajurvédske pobyty, Púchov

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Ayurvédské ozdravné vstupy a pobyty v první ayurvédské klinice na Slovensku - jóga, meditace, masáže, wellness a detoxikační procedury i strava

AQUA SPORT HOTEL*** Ajurvédske pobyty, Púchov AQUA SPORT HOTEL*** Ajurvédske pobyty, Púchov (mapa)

Ukončené od 700 Kč

od 700 Kč

Až 43 % sleva Běžná cena: 1 120 - 74 200 Kč

Indický systém zdravotní péče, za kterým už nemusíte cestovat tisíce kilometrů. Ayurvéda nabízí silnou imunitu, zvýšenou vitalitu a celkovou léčbu těla i duše. Nechte se rozmazlovat ayurvédskými odborníky přímo z Indie v moderním Aqua Sport Hotelu *** v blízkosti centra Púchova.

9,1

Vynikající hodnocení

104 hodnocení

Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří si u nás zakoupili kupón.

Proč si vybrat tuto nabídku

První ajurvédská klinika na Slovensku

První ajurvédská klinika na Slovensku

Indická doktorka, indický masér i kuchař přímo z Indie

Indická doktorka, indický masér i kuchař přímo z Indie

V hotelu s rozsáhlým wellness a sportovním centrem

V hotelu s rozsáhlým wellness a sportovním centrem

Zvýhodněná cena za pobyty pro 2 osoby

Zvýhodněná cena za pobyty pro 2 osoby

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

AQUA SPORT HOTEL*** Ajurvédske pobyty

  • plná penze plná penze
  • bezplatné parkování bezplatné parkování
  • vstup do wellness vstup do wellness

Stále více populární pobyty

Potřebujete uniknout z koloběhu každodenního stresu běžného života, nabrat znovu energii, vitalitu, ozdravit tělo i mysl? Stále více populární jsou na celém světě ozdravné ayurvédské pobyty, které doslova resetují a "dobijí baterky" svým klientům. Za odborníky z Indie už nyní nemusíte cestovat tisíce kilometrů.

První na Slovensku

První ayurvédská klinika otevřela svou pobočku přímo na Slovensku - v krásném Aqua Sport Hotelu s velkým wellness a sportovním centrem, kde se o Vás postará tým odborníků přímo z Indie. Po celou dobu pobytu na Vás dohlédne ayurvédská indická doktorka, ayurvédské chutné a ozdravné pokrmy Vám připraví pravý indický kuchař a detoxikační masáže nemá na starosti nikdo jiný než ayurvédské masér.

Jak probíhá den?

Základem ayurvédy je dosažení rovnováhy, neboť pouze v rovnováze je člověk zdravý. Tuto rovnováhu ajurvéda obnovuje vhodnou stravou, detoxikačními přípravky, masážemi a procedurami, cvičeními a celkovým přeprogramováním mysli.

Podle těcho bodů probíhá i program jednotlivých dnů. Celý pobyt začíná konzultací s indickou doktorkou, která na vás během celého pobytu bude dohlížet. Ta vysvětlí proces jednotlivých dní, jakož i princip a fungování ajurvédy a zohlední zdravotní stav pacienta. Den začíná jógou, kde se vysvětluje i správné dýchání. Nejde o náročné cvičení, ani fyzicky namáhavé, jóga má za cíl rozproudit energii v těle a naučit se správně dýchat. Pro mysl a celkové uvolnění těla následují hodiny meditace, přičemž pacient učí i rychlou verzi jako pomocí krátké meditace "vypnout" kdykoliv během náročného dne v běžném životě.

Velmi důležitá je i strava

Během celého pobytu je velmi důležitá strava. Díky detoxikačním přípravkům zajistí start detoxikace těla a vyčištění trávicího traktu. Snídaně jsou také klíčové, obsahují detoxikační nápoj který doplní tělu všechny potřebné živiny, strava vařená indickým kuchařem je během celého pobytu sytá, ale lehká - bočním cílem je také úbytek váhy.

Stejně je naservírovaný i oběd a večeře. Program dne doplňuje opravdu povinný oddych jako je relaxační detoxikační masáž, která harmonizuje celé tělo.

Indická ayurvedická klinika v Púchově vám nabízí řešení:

  • zlepšení imunity
  • Artritida - bolest kloubů
  • Odstranění bolesti zad v křížové oblasti (meziobratlové ploténky)
  • štítná žláza
  • Diabetes - podpora zdraví
  • Vysoký krevní tlak
  • čištění krve
  • Prevence proti srdečním onemocněním
  • Problémy s dýcháním
  • gynekologické potíže
  • Podpora plodnosti u mužů a žen (afrodisiakum)
  • Očista jater a ledvin
  • Trávicí potíže a zácpa
  • Hemoroidy - krvácení z konečníku
  • zlepšení paměti
  • Režim omladzovania
  • Rehabilitace a podpora zdraví pro pacienty s rakovinou

Odpočinek v nádherném wellness centru

Svůj čas a odpočinek můžete trávit v nádherném wellness centru, kde se nachází několik druhů saun, bazénů, relaxační zóny, či vířivky, která vypadá jako kdyby byla zasazena přímo v jeskyni. Hotel je také vybaven i několika sportovišti, naleznete zde bowlingovou dráhu, badmintonové i tenisové kurty, fitness, stolní tenis, bowling. Základem pobytu je však zejména kompletně relaxovat a odpočívat.

Nemusíte cestovat daleko

Aqua Sport Hotel nabízí takovou první ajurvédskou kliniku široko daleko. Pokud Vás lákalo za ajurvédou vycestovat už dříve, ale čas strávený cestováním i cenou letenek Vás odradil, tento pobyt je jako stvořený pro Vás.

moderní ubytování 

AQUA SPORT HOTEL *** je nově otevřený, moderní hotel v blízkosti centra Púchova. Poskytuje ubytování jednotlivcům, kteří hledají aktivní odpočinek, ale je vhodný i pro bussines klientelu. Hotel je součástí multifunkčního objektu s propojeností služeb a proto dokážeme uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Ubytování poskytujeme v 24 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a třech apartmánech. Všechny pokoje mají vlastní balkon a výhled na řeku. Pokoje jsou vybaveny manželskou postelí s možností oddělení, gaučem, dostatečným úložným prostorem, TV, vlastní koupelnou a WC. K dispozici je také WIFI připojení, minibar.

Džungle park pro děti

Komplex Sportcentra Púchov nabízí nespočet příležitostí na sport i zábavu i pro ty nejmenší.

Dětské zábavní centrum Džungle park je rájem pro vaše nejmenší. Různé části dětského centra jsou přizpůsobeny věku dětí. Baby centrum určeno dětem do 6 let je plné průlezek, houpaček, skluzavek a různých atrakcí přizpůsobených jejich věku.

Část určena dětem starším než 6 let nabízí pirátské hrady se vzduchovými děly, trampolíny, skluzavky, houpací mosty, houpačky, kuličkové bazény a mnohé jiné.

Relaxační i profi sportoviště

Multifunkční komplex poskytuje množství příležitostí na relax i profesionální hru:

  • ZDATNOST
  • KUŽELKY
  • BADMINTON
  • TENIS
  • STOLNÍ TENIS

Kontakt

AQUA SPORT HOTEL*** Ajurvédske pobyty

Nábrežie Slobody 1926/4
0200 Púchov
Slovensko
0907 976 561

recepcia@sportaqua.sk
www.sportaqua.sk
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Hrad Lednica přibližně 9 km Považský hrad přibližně 10 km Přírodní rezervace Manínská tiesňava přibližně 13 km Vršatská soutěska přibližně 13 km Hrad Vršatec přibližně 14 km

Súlovské skály přibližně 19 km Ski Ráztoka přibližně 19 km Súlovský hrad přibližně 19 km Čičmany přibližně 23 km Zóna Snow přibližně 23 km Ski Čičmany přibližně 24 km Betlém v Rajecké Lesné přibližně 24 km Ski areál Kyčerka přibližně 26 km Rajecké Teplice - lázně přibližně 26 km Lietavský hrad přibližně 26 km Lázně Trenčianské Teplice přibližně 26 km Vrchol Klak přibližně 28 km Rozhledna na Svederníckém vrchu přibližně 28 km Rozhledna Sůkenická přibližně 31 km Budatínský zámek přibližně 32 km Trenčianský hrad přibližně 33 km Ski Arena Fačkovské sedlo přibližně 33 km Znievský hrad přibližně 36 km Ski Bílá přibližně 37 km Snowland - Valčianská Dolina přibližně 37 km Korňanský ropný pramen přibližně 37 km Ski Martinské Hole přibližně 37 km Zámeček Radoľa přibližně 38 km Hrad Strečno přibližně 39 km Večery pod hvězdami přibližně 40 km Zřícenina hradu Rožnov přibližně 40 km Čertův mlýn přibližně 40 km Rozhledna Marťákův kopec přibližně 41 km Ski centrum Kľačno přibližně 41 km Pustevny přibližně 41 km Zřícenina hradu Uhrovec přibližně 41 km Vyhlídková stezka na Pustevnách přibližně 41 km Radhošť přibližně 42 km Výroba svíček Unipar přibližně 42 km Bojnická zoologická záhrada přibližně 42 km Bystrý vodopád přibližně 42 km Rodný dům Ľ. Štúra a Alexandra Dubčeka přibližně 42 km Bojnický zámek přibližně 42 km Sudopark přibližně 43 km Slovenské národní literární muzeum přibližně 44 km Muzeum slovenské dědiny v Martine přibližně 44 km Golfofé hřiště Čeladná přibližně 45 km Pohankový mlýn ŠMAJSTRLA přibližně 46 km Beskydský pivovárek přibližně 46 km Rozhledna na Velkém Lopeníku přibližně 46 km Dřevěný kostel sv. Prokopa a Barbory přibližně 46 km Rozhledna Velký Javorník přibližně 47 km Zámeček Mošovce přibližně 47 km Naučná stezka Beskydské nebe - Život v korunách stromů přibližně 47 km Zoo a zámek Zlín-Lešná přibližně 48 km Muzeum Frenštát pod Radhoštěm přibližně 48 km Turčianské Teplice - lázně přibližně 48 km Kysucké muzeum Čadca přibližně 49 km Hrad Blatnica přibližně 49 km Hrad Beckov přibližně 49 km Hornonitranský báňský skanzen přibližně 49 km Skipark Kálnica přibližně 50 km