Stylové ubytování v centru Prahy v Boutique Hotelu Seven Days**** se snídaní a wellness

Boutique Hotel Seven Days, Praha

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Stylové ubytování v centru Prahy v Boutique Hotelu Seven Days**** se snídaní a wellness

Boutique Hotel Seven Days, Praha Boutique Hotel Seven Days, Praha (mapa)

Ukončené od 1 999 Kč

od 1 999 Kč

Až 35 % sleva Běžná cena: 3 100 - 7 550 Kč

Místo, které má dar promlouvat beze slov a zanechá nezapomenutelný dojem. Takovým se pro vás stane vybavený Boutique Hotelu Seven Days**** přímo v centru Prahy. Osobní přístup i stylové ubytování jsou zde stejnou samozřejmostí jako skvělé hotelové služby. Těšit se můžete na výtečné snídaně, dokonalý odpočinek v hotelovém wellness, ale i na spoustu turisticky zajímavých míst v okolí.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Ubytování v Boutique Hotelu Seven Days****

Ubytování v Boutique Hotelu Seven Days****

Snídaně formou bohatého bufetu

Snídaně formou bohatého bufetu

Moderně vybavený hotel

Moderně vybavený hotel

Podzemní garáže

Podzemní garáže

Flexi nabídka

Kupón si můžete kdykoliv vyměnit za kredit. Zjistit více

Boutique Hotel Seven Days

  • snídaně snídaně

Nezapomenutelné chvíle v moderně vybaveném Boutique Hotelu Seven Days****. Těšit se můžete na výtečné snídaně a spoustu turisticky zajímavých míst v okolí. Dle libosti je možné využít také hotelové wellness nebo posilovnu.

Ubytování

Ubytováni budete v luxusních dvoulůžkových, moderně vybavených pokojích Superior. Každý z pokojů má vlastní sociální zařízení a koupelnu. Dětská postýlka je na požadavek poskytována zdarma. Všechny pokoje jsou plně klimatizovány a odhlučněny zaručující klidný pobyt. Prostory hotelu jsou nekuřácké. 

Gastronomie

V Boutique hotelu Seven days máte v ceně bohatou a chutnou snídani podávanou vždy od 7 hodin do 11 hodin. Snídaně probíhají formou lákavého bufetu. Pokud plánujete pobyt o víkendu, těšte se také na živou hudbu, která se bude linout prostory po dobu vaší snídaně.

Wellness

Pokud vám zbude volný čas, neváhejte využít také přepychové hotelové wellness či posilovnu.

Tipy na výlety

Karlův most 

Nejstarší pražský most byl založen roku 1357 Karlem IV. Po obou stranách je opevněn věžemi. Na pilíře mostu bylo umístěno 30 soch světců, z nichž nejznámější je socha sv. Jana Nepomuckého.

Pražský hrad

Pražský hrad je nejvýznamnější český hrad v centru Prahy. Od 9. století býval sídlem českých knížat, později králů a od roku 1918 je sídlem prezidenta republiky.

Musée Grévin Prague s.r.o.

Muzeum voskových figurín Grévin nabízí setkání s osmdesáti osobnostmi z historie, literatury a showbusinessu, to vše v úžasné scénografii, od historie po současnost. Figurín se můžete dotýkat, fotit se s nimi a fotografie hned sdílet prostřednictvím Wi-Fi, která je v muzeu k dispozici zdarma.

Pivovar Staropramen

Pivovar Staropramen je pražský smíchovský pivovar založený roku 1871. První várka piva byla uvařena 1. května 1871. Ochranná známka Staropramen byla zaregistrována v roce 1911.

www.hotelsevendays.cz

Kontakt

Boutique Hotel Seven Days

Boutique Hotel Seven Days

Žitná 46/572
12000 Praha 2
Česko
+420 222 923 111, +420 777 266 038

info@hotelsevendays.cz
hotelsevendays.cz
Zobrazit partnerskou stránku

Aktivity v okolí

Václavské náměstí přibližně 500 m Tančící dům přibližně 1 km Prašná brána přibližně 1 km Národní divadlo Praha přibližně 1 km Musée Grévin Prague s.r.o. přibližně 1 km

Obecní dům přibližně 1 km Staroměstský orloj přibližně 1 km Staroměstské náměstí přibližně 1 km Kostel svatého Mikuláše (Staré Město) přibližně 1 km Klementinum přibližně 1 km Židovské muzeum Praha přibližně 2 km Muzeum Kampa přibližně 2 km Karlův most přibližně 2 km Zřícenina hradu Vyšehrad přibližně 2 km Franz Kafka museum přibližně 2 km Pivovar Staropramen přibližně 2 km Lennonova zeď přibližně 2 km Kostel sv. Mikuláše přibližně 2 km Zlatá ulička přibližně 2 km Pražský hrad přibližně 2 km Letohrádek královny Anny přibližně 3 km Petřínská rozhledna přibližně 3 km Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha přibližně 3 km Schwarzenberský palác v Praze přibližně 3 km Veletržní palác - Národní galerie v Praze přibližně 3 km Loreta přibližně 3 km Zoo Praha přibližně 5 km Botanická zahrada Praha přibližně 5 km Břevnovský pivovar přibližně 5 km Břevnovský klášter přibližně 5 km Letohrádek Hvězda přibližně 7 km Divoká Šárka přibližně 8 km Průhonický zámek a park přibližně 13 km Zámek Ctěnice přibližně 13 km Aquapark Čestlice - Aquapalace Praha přibližně 13 km Zřícenina hradu Okoř přibližně 16 km Památník Lidice přibližně 19 km Lom Velká Amerika přibližně 21 km Zámek Nelahozeves přibližně 22 km Hrad Karlštejn přibližně 23 km Zámek Veltrusy přibližně 23 km Zámek Mníšek pod Brdy přibližně 26 km Hrad Týnec nad Sázavou přibližně 30 km Park Mirakulum přibližně 36 km Tankodrom Milovice přibližně 36 km Zámek Konopiště přibližně 37 km Zámek Dobříš přibližně 37 km Čertovy hlavy přibližně 38 km Hrad Křivoklát přibližně 40 km Hrad Kokořín přibližně 42 km Hrad Točník a Žebrák přibližně 44 km Hrad Český Šternberk přibližně 46 km Zámek Vrchotovy Janovice přibližně 47 km Červený Hrádek přibližně 47 km Zámek Loučeň přibližně 48 km